78

Българин

преди 2 месеца

До Помнясъс 72 заплати за 6 години... в днешно време смятат за 30-37 години да връщаш кредит, така че отговорът е "ДА" - по-евтино беше

77

До Помня

преди 2 месеца

Моите дядо и баба се включили в строеж на жилищна кооперация и оттогава имаме тухлен тристаен апартамент (100 кв.м.) в центъра на София. Сградата е строена в периода 1958-1960 г. и до завършване на шпакловка и замазка това жилище им е струвало 3100 лева. Но при онези заплати не е било евтино и знам, че повечето хора, които са се включили в строежа, са теглили заеми, които е трябвало да изплатят в 30-годишен срок. Някои много по-рано си изплатили заемите, но други плащали чак до края на соца.

76

Анонимен

преди 2 месеца

Искахте банани, американски дънки, дъвки турбо,шарени стъкълца,Запада, ЕС,НАТО! Сега *** като кучета, че даже ви изхвърлят кокалите от вечното уж почивалище! Не народ, а рая, стока, ***!

75

Относно заплахите

преди 2 месеца

Не е тайна, че ромски групи повреждат надгробни паметници и събират букетите, оставени там. После наблюдават кога ще дойде човек при някой от гробовете с повредени паметници и отиват да си предлагат услугите - "Сега шефо го нема, че ти поправим паметнико на по-ниска цена." Или си предлагат услугите "да пазят" паметника, но искат неголяма сума като месечно заплащане. Откажеш ли, следват още по-големи пакости. Приемеш ли, пак има пакости, но дребни и ти искат пари, за да ремонтират.

74

Анонимен

преди 2 месеца

Щом го опряхме до там да се вадят останките на хора заради мястото (пари),то тогава краят ни като народ е близо.Такава дивотия и алчност не е имало нито под турско, нито в царство България,нито в НРБ! Ние вече не сме хора,толкова сме покварени и пропаднали морално!

73

Алов

преди 2 месеца

БОже пази България - само земетресение ще ни оправи 9 по рихтер

72

Помня

преди 2 месеца

До .55 В малко Дунавско градче първия жилищен блок построен в центъра през 1953 г., апартаментите действително са били по 5 000 лева ,но и заплатите да били 70 лева. Дали е било евтино ?

71

Питам

преди 2 месеца

Какви са тези комини в гробищния парк ?Там ли ги кремират ?

70

Мениджерин

преди 2 месеца

Прави . Че да има повече място . Трябва да се мисли разчупено.

69

До 62

преди 2 месеца

На тебе ти трябва казарма, русофилче! Всеки ден да ти се изреждат по 5 резака и накрая да те пратят Украйна дето ще те утрепят първия ден! Ще видиш скъпата си РАзия!

68

до 66

преди 2 месеца

какъвто народа - такава му и управията- НИКАКВА !

67

Анонимен

преди 2 месеца

То и без това там е било турско гробище.

66

Анонимен

преди 2 месеца

Еййй, в тази страна ни жив да си, ни умрял.

65

Анонимен

преди 2 месеца

Немам думи.

64

Анонимен

преди 2 месеца

Не ми се говори! Преди 2 години ми беше на главата! Какъв е тоя цинизъм, от мъката на хората- пари да правиш?

63

Тъ.панар

преди 2 месеца

До 42. "В соца имаше класи и всеки си знаеше мястото."Нещо си се объркАл много сериозно. Класи имало. Продължавай да четеш и не слушай дедо си. Дойде време в България, когато хора родени през '90-те, да обясняват на родените през '40-те, '50-те, '60-те и '70-те, колко добре са живели през '80-те...

62

Анонимен

преди 2 месеца

Дори в Москва са по- чисти и по- подредени гробищата от диктатурата София

61

Анонимен

преди 2 месеца

ей... и гроба на майка си ще продадат

60

Анонимен

преди 2 месеца

в нашата държавица, където разровиш малко е корумпирано на всички нива, наследството на гербажиите, то пък е същото като наследството на бай тошо...никакъв контрол и санкции, съда работи в полза на мафията...

59

Русоробски фронт

преди 2 месеца

Те русофилите влачат застаряващите си тъщи от Рассия да пукнат в Бг и да си осигурят гробно място,за кокаляците им хич не ги е зор,подритват настрани и айде дървения сандък в заветната дупка ...