23

Анонимен

преди 2 месеца

Не се прави така, снао! Ние у Борованско, първом се извиневаме на жените, после ги биеме

22

Анонимен

преди 2 месеца

Кремльовецът никога няма да се извини, спазвайки постулата "Като си нас..ран, мълчи си".

21

Анонимен

преди 2 месеца

Хамас се извини, Ердоган си направи самокритика, кремълското джудже мълчи като г.з.

20

пияница мистик

преди 2 месеца

До Смятай, === Хамас се извинява на техните си хора, мал0yмните арабели, а не на Израел. Има разлика. И сбърканите са точно Хамас, че техните постъпки водят до палестински цивилни жертви...но не спират да се бият с по-мощните евреи

19

Смятай,

преди 2 месеца

Хамас се извинява, а Израел още се опъват. Има нещо сбъркано в тоя район.

18

Да питам

преди 2 месеца

Ами агресорите извиниха ли се ???

17

СС

преди 2 месеца

Какво се извинява Хамас, те започнаха тази война. Наистина Израел прекали, и то много с избиването на жени и деца, но реално хамас започнаха това!

16

пияница мистик

преди 2 месеца

До баба Пена === Първо си ужасно неграмотен, второ си мъж и трето - как ме видя, че не излизам от бутилката водка? През колко диоптъра? Ахахахахахаха.... И откъде знаеш, че съм пил отминалата седмица? Познаваш ли ме? Може пък да съм бил само на кока или козчета, знае ли човек? Явно обаче ти ме знаеш кой съм и ме шпионираш с бинокъл....Ахахахахаха. А че си пpocт комунист, фен на соца и диктаторите ти личи по написаното :))))))

15

Анонимен

преди 2 месеца

Нищо не може да върне жертвите на терористите от "Хамас", разрушенията и безпътицата, в която хвърлиха палестинците. Кървавото нападение над Израел нанесе огромни щети на Израел и на палестинците в Газа, за което са виновни- терористичната организация "Хамас" и нейните поддръжници.Със средновековен терор не се постига държава.

14

Анонимен

преди 2 месеца

Ама на мъртвите извиниха ли се?

13

баба Пена

преди 2 месеца

До пияница мистикТи си гледай водката че като гледам не си излезнал още от бутилката. Къде в моето изказване казвам че обичам диктатурате а? Или трябва да се праим на интересни у форума защото у живота няма пред кой да се праим че много ги разбираме нещата.

12

Анонимен

преди 2 месеца

А кога да чакаме от Путин? Трябва да е в пъти по-дълго от това на Хамас. Но понеже е страхливец едва ли ще дочакаме.

11

даа

преди 2 месеца

сега изралеците няма да спрат , докато не умре и последната чалмосана фанатична мързелива получовешка кратуна

10

Сър Пичук

преди 2 месеца

Какво се извиняват да спрат да се крият и да излязат в открита война срвщу Израел, но е лесно да убиваш цивилни и после от друга държава да се обаждаш

9

пияница мистик

преди 2 месеца

До баба Пена === Ако не бяха нападнали Израел и не бяха избивали невинни, това сега нямаше да се случи. Всичко щеше да си е както преди. Май нямате много мозък да осъзнаете реалността. Май нямате и мозък да осъзнаете, че ако Украйна си беше останала с Янукович, п0дл0гата на Пyтлapax и беше станала като Беларус, война нямаше да има. Само че украинците не искат с Мордор, а с ЕС и НАТО. Ама не можете да го разберете и туй то. Обичате си диктаторите и социализма.

8

баба Пена

преди 2 месеца

"Ами много се извиняваме че измряха едни 30 000 жители от всякакви бомби, моного съжаляваме ама ще продължите да измирате" - е то големо извинение, няма що

7

Стария Джо

преди 2 месеца

Късно е за извинение, сега ще ядете хурката по чалмосаните кратуни

6

Веселинъ 7112136860

преди 2 месеца

От сега го казвам! Първите,които ще хвърлят бомби срещу враговете на България и Израел е Ашкеназка Германия. На емска земя са и американските рейнджъри.

5

Бабек от Цалапица

преди 2 месеца

Тия пак блокираха възможността да се харесва или не даден коментар.

4

Веселинъ 7112136860

преди 2 месеца

Моля?.Те екстерминираха народът си,а сега се извинявали. А защо ,в името на народът ви,не се предадете заради престъпления от най-фашистки тип? Хайде,няколко човека да се пожертват в името на милиони.Нама да го направят.Само хапят въздуха .