70

Анонимен

преди 2 месеца

Моловете и плажовете пълни с украински жени но и мъже. Обаче другите да умиргат. Нашите клоуни плащат със заеми.

69

Ммда

преди 2 месеца

Кличко е против замразяването на конфликта? Тогава защо не е на фронта? Той е офицер от запаса и трябва с личен пример да защитава думите си.

68

Анонимен

преди 2 месеца

Требват нови "Патриот", щото предишните ги отгърмяха.... Бе, докарайте - ще ги отгърмят и тях )))

67

Анонимен

преди 2 месеца

Няма да отстъпили,дайте още помощи! Тези луди ли са,вече си мислят ,че всички са задължени да им дават.До кога???

66

Анонимен

преди 2 месеца

Русия ви беше отстъпила тази територия на вас но вие се оказахте неблагодарници и тя си я взема обратно.

65

Анонимен

преди 2 месеца

Уточнение .Мандата на клоуна изтича де факто днес на 01.04.24.

64

НОРМАЙЕН

преди 2 месеца

Tук съм, в руска Укрална и дообре виждам и чувствам какво е положението тук! Збогом на тъпия запад и продалите се украинци!

63

Анонимен

преди 2 месеца

Ето ги истинските убийци и военнолюбци които искат ТСВ. Кмета и клоуна и САЩ

62

Public enemies

преди 2 месеца

Войната вече е спечелена, руски окупационни сили в цяла Украйна а ключови украински фигури като Зилиенски и Клечко се крият дълбоко под земята за да не бъдат разстреляни.

61

Анонимен

преди 2 месеца

Не ви трябват нови ракети и военна подкрепа. Трябва ви нов президент, акъл и истински съюзници, които ви мислят доброто, са не да ви пързалят и да гледат как по-евтино да ви купят. Ама от бивш боксьор политик не става. Главата му е повредена от пропаганда и крошета.

60

Архимандрит Груйчо

преди 2 месеца

Естествено, че украинският елит не иска замразяване, щото тогава народът ще го пита защо отидоха толкова момчета и мъже под земята.Друг е въпросът колко е "елит", щото елит означава избран, а пък след 2 месеца изтича мандата на президента, нови президентски избори няма да има, тоест Зеления става нелегитимен.Направо да бяга някъде по островите преди да са го разположили на някой стълб.

59

Анонимен

преди 2 месеца

Никакво замръзяване на конфликта, трябва да ви избият до крак!

58

Гошко

преди 2 месеца

"Сметките та Путин не излизат.Нищо не спечели , а загуби всичко ,което беше Русия преди войната."Загуби единствено ЕС.. Сега американския ботуш ще ни рита като топче за пинг понг. Хубавото обаче е, че не сме чак толкова прецакани като Украйна. Тия *** си умираха за ония дето духа и си загубиха едни от най-богатите райони Донбас и Луганск.

57

до 60

преди 2 месеца

До МАЙКА РУСИЯ"Майка Русия вече победи." Някак странно звучи, че за теб майка е Русия, а не България (освен ако не си руснак). Това е основният проблем, че много българи, които може и да не са стъпвали там, са патриоти на чужда държава.

56

Така е ..

преди 2 месеца

Сметките та Путин не излизат.Нищо не спечели , а загуби всичко ,което беше Русия преди войната.

55

Анонимен

преди 2 месеца

Какво ще стане с украинците? На кого му пука! Ние, западняците, ги купихме от сърце, но естествено няма да ги приемем в ЕС и НАТО, иначе пак ще трябва да харчим пари за тях, а това също ще ядоса Москва.Ето защо, разбира се, няма да има реконструкция на Украйна в действителност - глупаво е да се инвестират пари в неразбираема, корумпирана страна с несигурно, мъгливо бъдеще, откъдето са избягали милиони граждани и където те нямат никакво намерение връщане.

54

Анонимен

преди 2 месеца

преди 1 час 2 7Ако Путин не искаше войната, нямаше да я започва. И на мен не ми харесва че той забрани на българите в Русия да учат майчин език и ги управлява с диктатура. Да му обявим война ли по неговата логика.Нещо бъркаш Русия с Украйна ***

53

Анонимен

преди 2 месеца

Никакво замразяване, всичко ще си вземат....рашките

52

Анонимен

преди 2 месеца

Кличко от както жена му го остави и полудява.

51

Укропа

преди 2 месеца

"Замразяване конфликта. Демек, Зеленски седи със скръстени ръце, а Путин си вилнее из Украйна безнаказано. Копейките мислят другите прОzzти като себе си. Егати разрешението"И какъв е Зеленски ве? Като няма да има замразяване ще има бой простите нацистки картуни докато им дойде акъл.