114

Факт

преди 2 месеца

Между ГЕРБ и пп-ДБ не си струва да избираш - мошеници. Лошото е, че няма за кого да гласуваш!

113

Някой

преди 2 месеца

Този *** смята, че колкото е по-гнусен, толкова повече ще впечатли аудиторията? Даже и не осъзнава, колко е зле! Колкото до Латинска Америка, всичко му видяхме зулумите като финансов! Дълго време ще му изплащаме вересиите! Още помним, как за 9 дена отчетоха 9 милиарда профукани,което никой не разбра къде изчезнаха! Междуна.оден измамник, какъвто само в България могат да го назначат на такъв пост! В Латинска Америка отдавна да са му били шута!

112

До 113

преди 2 месеца

Нямаш проблем и теб да замогна. Отиди ми изтегли полавин милион и цяла година ще те водя по екскурзии и ресторанти. Пасле ще ти кажа, че не си моя човек и друг да ти оправя заемите. Ха ха ха.

111

Ами

преди 2 месеца

Вие сте част от този модел. Заедно си управлявахте. Номерът този път няма как да мине.

110

Анонимен

преди 2 месеца

Че България се замогна при ППДБ замогна се, това го виждат идежурните плювачи от ГЕРБ и предателските русофилски партии. Голямата борба на ГЕРБ и техните помагачи от ДПС, БСП, ИТН и супер пледателите от Възраждане е да върнат нещата назад да извършат контрареволюция както бяха по времето на архикрадците Борисов и Доган.

109

нормален

преди 2 месеца

За три години вие нищо не направихте,свихте сума ти пари ,увеличихте дълга,не направихте и 100 метра магистрала ,носихте ковчези и бесилки ,пикахте навсякъде из града,хвърляхте яйца и домати и въобще приноса ви е....ХАОС!....А бяхме приети м чакалнята на Еврозоната заедно с Хърватска. Вие о.с.рахте всичко и ни върнахте години назад!

108

Анонимен

преди 2 месеца

Директорите на някои болници са се самозабравили!

107

Анонимен

преди 2 месеца

Га оралноСледАнално ги руча керестетата такива *** ти на него му ги говорят за инфлацията. Но по образован от Асен нямаме. Ще го натирят едва ли не в килията дето Кпетков бе лъснал за Вожда Баце

106

СЕЛЯНДУРЩИНАТА

преди 2 месеца

ЗДРАВЕЙТЕ ИМПОТЕНТНИ ТРОЛЧЕТА НА ГЕРБ! ЗЛОБЕЕТЕ ЛИ,ЗЛОБЕЕТЕ ЛИ??!!! ЩЕ БЪДЕ ДО 9 ЮНИ, А СЛЕД ТОВА ЩЕ ГО ДУХАТЕ ТАРАТОРА!!!...

105

тъпомер

преди 2 месеца

Всички драскачи много разбират,резултат,хаос в държавата изгоден на една шайка гроб и дпс,що бре драскачи.

104

Анонимен

преди 2 месеца

РЕФОРМИ СЕ ПРАВЯТ ОТ ХОРАТА КОИТО ЗНАЯТ КАКВИ ЩЕ СА ПОСЛЕДИЦИТЕ !НИЕ ВИДЯХМЕ РЕФОРМА ЗА ИЗБОР НА ВИСШИЯ СЪДЕБЕН СЪВЕТ И ИЗБОР НА ГЛАВЕН ПРОКУРОР! НАКРАЯ ХРИСТО ИВАНОВ НЕ МУ ХАРЕСА КАК Е ИЗБРАН ГЕШЕВ! СЕГА НЕ ХАРЕСА ИЗБОРА КОЙТО НАПРАВИ РАДЕВ! ВСИЧКИ ВЛИЗАЩИ В СПИСЪКА СЕ УПЛАШИХА, ЧЕ ЩЕ СИ ИЗГУБЯТ ХУБАВИТЕ ДЛЪЖНОСТИ И ЗАПЛАТИ!ЗА 2 ЧАСА НАПРАВИХА ПОПРАВКА НА ПОПРАВКАТА! НЯМАТЕ КАПАЦИТЕТ ДА УПРАВЛЯВАТЕ СЕЛСКА БАКАЛИЯ!АКО ВИ ДАДЕМ ШЕПА ОВЕС ЖИТО И ЕЧЕМИК НЯВА ДА ПОЗНАЕТЕ КОЕ КАКВО Е!

103

според мен

преди 2 месеца

Радев трябваше да назначи Кирил Петков за ПРЕМИЕР. Или поне Асен Василев. Който пък е страхотен талант във финансовите дела. Предричам му славно бъдеще. Вероятно ще стане шеф на МВФ. Или зам. генерален секретар на ООН по икономиката и развитието на народите.

102

тъпомер

преди 2 месеца

Всеки всичко знае и разбира и все Винету на власт,да ти писни от разни шушляци тук,ако не гласуване за ПП-ДБ,ще последват отново други избори,Герб не може да състави правителство дори и ДПС.

101

Анонимен

преди 2 месеца

3 год саботират 3 год нищоправене 3 год лъжи 3 год стани да седна 3 год невиждана инфлация Европа пари не дава на тези реформатори източиха енергетиката да залъгват пенсионерите но като няма икономика до безкрай не може купуваме ток от съседите защо доходи никакви цени невиждани едни викат постоянно по телилевизиите ние ние ние сме добрите и тихомълком си стават богати богати а обикновените българи плащат сметката

100

Анонимен

преди 2 месеца

До 97 какви реформи 97 шарлатански стани да седна да станат все по богати 97 това са техните реформи Лъжци и шарлатани алчни нахални

99

да!

преди 2 месеца

Прав е. Абе умното си е умно! Ето кой трябваше да стане служебен премиер на Бегето.

98

Анонимен

преди 2 месеца

А з предпочитам Борисов и неговият екип че дори и служебните на Радев но шарлатаните се смятат за някакви нищо не струвате с лъжи със заблуди със саботажи с разруха с ала бала с обиди с някакво превъзнасяне от ваша страна не става Вън Вън вън

97

Анонимен

преди 2 месеца

Умният БГ народ си иска мутрите от Герб и Дпс и това е.

96

Анонимен

преди 2 месеца

Главчев няма да вземе тия министър на финансите и много други че хвърчат от креслата ПП марш при Зеленски )

95

Анонимен

преди 2 месеца

Простият ни народ няма как да го разбере, няма и да разбере, че за реформи трябва време, не става от днес за утре или дори месеци. Трябват години преди да дойдат резултатите.