33

Българин

преди 2 месеца

САЩ имат отработени технологии за превръщане на покорили се и завладени земи в цъфтящи провинции. Но в България русофилите пречат страната ни да се превърне в цъфтяща провинция.

32

Груйо Михалов

преди 2 месеца

Мигрантската криза може да се превърне в ресурс. С един закон с който всеки мигрант 5 години трябва да работи за държавата и да учи език и професия и при провинение да се праща в Сахара. Мъжете да строят пътища и жилища, а жените да шият и да правят консерви. С парите продажбата на жилища на преференциални цени на военни,полицаи лекари, мед сестри и износа на дрехи и консерви да им се плаща мин. заплата. Така след 5 години ще са примерни граждани.

31

Анонимен

преди 2 месеца

При Тодор Живков пенсионерите не ровеха в кофите за огризки от храна.

30

Анонимен

преди 2 месеца

Най-големият завод за производство на БЛА в Африка е открит в Нигерия. А България може да произвежда само евтини пpocтитутки и чистачи за запада. Като е толкова развито бегето в ЕС и НАТО защо не отвори завод за БЛА, ами праща снаряди които се произвеждат в заводи от времето на Тодор Живков, с които укронацистите избиват етнически българи в Украйна.

29

Демокритос

преди 2 месеца

Българите никога не са живели по-добре от сега. Дори мрънкалото Копейкин за 2 години от момче за лепене на плакати във ВМРО и бакшиш живеещ в панелката на техните стана бугатир- милионер с вили и милиони в сметките...

28

дете от Сомалия

преди 2 месеца

А чипа да си носиме ли ?

27

Уан койн

преди 2 месеца

До АнонименС бизнесмни като Ружа бургуджийската биткой кралица скоро визите за САЩ нема да паднат. Само тя ги завлече с 10 милярда $...

26

Аре стига драми ...

преди 2 месеца

В България 50% от бизнеса е далавера. Занимават се с ДДС измами, трафик, продажба на гражданство на всеки с кеш, крадените автомобили се облагородяват пак тук. Каналите за контрабанда още от 1967г . си работят . Иначе сме много способни да се изкарваме на жертви и какви сме уни и хубави , а гадния запад е в завера да унищожи този мил и богопомазан народ от елфи с ореоли. Аре да си го кажеме честно кой е виновен ?

25

Анонимен

преди 2 месеца

A какво става с визите за САЩ, след 30 години 6лизане на американски гъзоBе, българите могат ли свободно без визи да бегат в САЩ като западно европейци, или българите са нещо втора категория хора?

24

Анонимен

преди 2 месеца

и какъв е тоз Шенген???? От години си пътувам само с личната карта а сега като влезнахме в Шенгена и паспорт трябвало да си нося!!!

23

Анонимен

преди 2 месеца

Западната пазарна икономика приключи. Капитализмът не донесе нищо добро. А българите са най-зле - 30 години ручаха жабета и мизерстваха чакайки запада и ЕС да им донесе светлото евроатлантическо бъдеще, вместо това ги доведе до катастрофа от която няма измъкване. Ако изминалите 30 години бяха ужасни, следващите 30 ще бъдат ад в България.

22

Нищо лично другари..

преди 2 месеца

Масово в рекламите на ютуб ми излиза реклама на руски за получаване на румънски и български паспорт за цени от 3 до 6 хиляди евро. Продават паспорта на всеки бандит с джобни пари и чакаме Шенген . Чуждите служби не спят. Последния скандал с раздаването на Бг паспорти на руски агенти се затули веднага. Вице президента подписва указите за гражданство....

21

Историческите корени

преди 2 месеца

След разпада на ЕС България се завръща към историческите си корени, так където беше 500 години, и където и е мястото. Неприемането в Шенген е ясен знак, че България не се счита и никога няма да се счита за интегрална част от ЕС.

20

Фют

преди 2 месеца

До 15. А не си ли длъжен винаги да носиш документи за самоличност? На село може и да те познават но в града, едва ли :)))))

19

Анонимен

преди 2 месеца

Гаврят се с хората. Като изключат камерите се смеят какво простотии говорят и как има хора, които им вярват. Почва вече омразата към тези индивиди да кипи.

18

Турист:

преди 2 месеца

Корумпирани смешници!

17

Анонимен

преди 2 месеца

От целия този Шенген се оказа, че само мигрантите могат да пристигат без документ за самоличност.

16

Анонимен

преди 2 месеца

Ама Дунав не било вода!! Ти да видиш брюкселианска география!

15

Анонимен

преди 2 месеца

Е какъв е смисъла от Шенгенското пространство, като пак трябва да си нося паспорт или лична карта? Че то и досега така пътувах.

14

Анонимен

преди 2 месеца

Шенген на цената на хиляди бежанци, които нападат децата ни насред София? Честита Промяна!