218

Служебният...

преди 2 месеца

...министър председател ще си назначи каквото той си желае! Тези министри ще бъдат наритани от кабинетите си с полиция!

217

Анонимен

преди 2 месеца

Тримата от запаса. Спомените изместиха мечтите. Политиката за тях, ще е само спомен...Те са политически трупове.

216

Гошо

преди 2 месеца

Денков, не решаваш ти и Кирчо решава Главчев и Бойко...

215

;;;

преди 2 месеца

Докога ще им гледам тъпите муцуни на тия ПП простА'цИ .Няма оттърване нямал да изтегли свърши се с вас и украинската ви сглобка.Марш на МАЙ>.... си.

214

Анонимен

преди 2 месеца

Тоя и всичките измамници като него от пп направиха кинти и са сигурни, че ще им се размине това което ни причиниха. После ще кажат, че нямат никаква вина и ще ви изкарат млоумни. Ако сте против тяхната гей дружинка сте платени и кви ли не други глупости. Да видим дали ще им се размине и дали няма да ги подгонят всичките клоуни за тоталния погром и съсипия

213

Анонимен

преди 2 месеца

Мън мън мъни, йес, йес ...всеки път като го питат нещо тоя бботтт чужденците. Докарайте и танкери с бежанци по водния Шенген. За момента през въздушния импортваме яко жихадисти. Бъдещето на бг от НПО, Киро простттееее и академика по тоалетна артия. Истински Шенген от 2035 г натам. Дотогава сме евро Руанда за без пари бухахахха

212

ДОЛНЮ

преди 2 месеца

МЕЖДО ДРУГОТО НАВЪН ПО ГРАДИНКИТЕ В СОФЕТО ПРЪСКАТ ЗА ВРЕДИТЕЛИ...НЕ ЗНАМ МОЛ.ЕЦА КАК Е ОЦЕЛЯЛ...ВСЪЩНОСТ ТО Е ПОСТОЯННО ТУРИСТ ПО СВЕТА....

211

до 201

преди 2 месеца

Ти ли ще отидеш да се биеш попикан кокошкар,или дайте да дадете,а ние ще почиваме на островите като стане напечено.Как е във Украйна в момента?Бедните понасят всичко.Другите изчезнаха от страната исамо веят знамена.На фронта с тези,които не можаха по финансови причини да напуснат страната.Няма родител,горов да види детето си убито или осакатено.

210

Анонимен

преди 2 месеца

Народът трябва с камъни да ги изгони. Тези наглеци са вредни за България.

209

Анонимен

преди 2 месеца

И март месец мина...

208

маалатъ

преди 2 месеца

След 2026 г. НАТО и ЕС шъ съ разпаднат в този си вид, в който ги знаем днес! Шъ има подобие на ЕС и Нато между някои от "старите" Западно европейски държави (не всички) и без Щатите, на тях хич няма да им е до Европъ! Съдбатъ на Източно европейските държави и особено на Балкаите е непредсказуема, без Щатите и американските бази в Косово, шиптърите шъ ядът хуркатъ! Марсианците и сърбите шъ съ обединят!

207

Анонимен

преди 2 месеца

Нагли, нагли

206

Анонимен

преди 2 месеца

Хиперзвукът решава всичко. Русия превъзхожда осезаемо запада в стратегическите въоръжения.

205

до европеецъ

преди 2 месеца

""""Никакъв мир няма да настъпи в източна Европа, ако НАТО се изтегли, той пу тлер това чака.""" ------ За къв си му ти и такива кът тебе на Путин, бе, канцеларско лепило??? Да тъ храни и пои, да ти възстанови икономиката, промишленоста, енергетиката, сел. стопанство, здравеопазването, а ти да го псуваш дорде си хапваш и пийваш сладко-сладко??? Иска ти съ ама нема да тъ огрей!!! Руснаците повече нема да нъ спасяват, очаквай завръщането на турската империя по нашите зими!!!!

204

Киро Нулата

преди 2 месеца

Бро кръгли нули се оказахте, ни шенген, ни евро. Смешни сте почти колкото ИТН и костя (с)

203

Властта е като

преди 2 месеца

Любовта е сладко нещо.

202

Ямболски цървуль

преди 2 месеца

Денков,този плазмен (безфигурен) елемент каза,че помощта за Украйна била на първо място,а икономиката на България била второстепенна.....Това ,ако не се лъжа е ДЪРЖАВНА ИЗМЯНА!

201

Анонимен

преди 2 месеца

Така!

200

Мая

преди 2 месеца

izvanredno mnogo me kefi denkov

199

Ямболски цървуль

преди 2 месеца

Че то кога е имало Украинска държава?