49

Анонимен

преди 2 месеца

Колко струва джипа на лизинг на Лена мустака - 200 бона ? :)))

48

Анонимен

преди 2 месеца

Баджо, що не си дундуркаш на киро отрочето ами се бъркаш в държавни работи?

47

Анонимен

преди 2 месеца

И стига с този Бойко Миро виж себе си алчен за пари за много пари

46

Анонимен

преди 2 месеца

И каква да е реформата Миро ти да си назначен шеф на КЗК нали безсрамник Жена му е парапетка а той за пари се продава безсрамници

45

:)

преди 2 месеца

Да ако има реформа в Прокуратурата, то БОЙКО ще ходи в Затвора. За това ГЕРБ бутна правителството, защото ПП натискат за реформа в прокуратура и съдебна власт. Това да не ви е Европа бе, който контролира съда и прокуратурата раздава порциите в БГ и Доган и Бойко няма да го дадат това да се промени.

44

БГ

преди 2 месеца

До ЕДИНТя жена му го направи за още по-голям резил, ама както виждаш хич не му пука. Важното е да е на софрата с баджанака. Все си мислех, че по-голям пухльо от Плевнелиев не може да има, ама тоя го надмина !

43

Валя

преди 2 месеца

Абе има ли един поне от тия ППДБ който да не лъже? Каква е тая болест бе?Тия лъжци за нищо не стават,камо ли да управляват.Ай сотир бе

42

анонимен

преди 2 месеца

Остави друго, Асен върна ли милиарда? Сън не ме лови

41

Анонимен

преди 2 месеца

А вие предпочитате топлите местенца да са все ваши и само ваши. Миро, няма как да стане. Трябва да споделяте постовете с дугарчетата.

40

какаЛенаГладнаХиена

преди 2 месеца

Миро-Киро-Асен и аз...е може и Лорерчо...айде от мен да мине...ще рупаме заедно пици с кристали....на някой остров след време...

39

отвратен

преди 2 месеца

Миро ,Киро ,Танко ,Асанко и останалите в ПП са щастливци защото не осъзнават колко са жалки и про сти.

38

Анонимен

преди 2 месеца

Да, видяхме какви реформи прави ПП. Такива на които спешно се налагат поправки и то не 1, 2 или 3... На калпавия....... знаете следващото!

37

АНОНИМЕН

преди 2 месеца

Много сте си повярвали от ППДБ , след като мислите ,че вие с вашият опит и знания ще правите реформи в държавата.Я слезте на земята , некадърници смотани.

36

Аре млакнете вече

преди 2 месеца

Не виждате ли че стахте токсични и никой не изка да ви вижда. Огледайте се, сами сте в парламента и държавата, това не ви пречи да сте си самодостатъчни нали ?

35

1111

преди 2 месеца

Какво да се прави :) въпрос манталитет , мироглед и право на избор ! Твоят избор е срещу някой лев да си рогоносецът на републиката вместо да си мъж с чест и достойнство ......

34

Зозо

преди 2 месеца

За ППДБ-тата се потвърди максимата: Колкото по-пpocт, толкова по-нахален и алчен.

33

Зозо

преди 2 месеца

До до Зозо 27.... Малка е за мен, ама майтап да става :)))))))))))))))

32

ъ

преди 2 месеца

По-голямо от некадърността на "промянаджиите" е единствено самочувствието им. Експерти по всичко, затова карат цял живот на хранилка при някое НПО. Но НПО-тата са предназначени да разрушават, а за управлението на държава е необходимо съзидание. Пумияри.

31

Прожектор

преди 2 месеца

Борисов да не се прави на луд. Цяла България и всички наши европейски партньори видяха колко безцеремонно той погази джентълменското споразумение за съвместно управление чрез ротация. Видя се че той е инструмент на "началниците" зад Делян Пеевски, на който те натиснаха червения стоп бутон. Натиснаха го, защото реформирането на служби, регулатори и съдебни органи води до разплитане на мафиотската им мрежа. А това, че запокитват българския народ за сетен път в калта, какво ги интересува. Нали в мътна вода най-лесно се ловят балъци ?

30

до Зозо 27

преди 2 месеца

Абе, не се навирай и ти при мустака. Остави се холан, от тази севда...