45

Анонимен

преди 2 месеца

До Анонимен Шефа на БНб е секретарка на ЕЦБ и нищо не прави, но ПП и ГЕРБ го сложиха пак.

44

Анонимен

преди 2 месеца

Чобанов е вице на БНБ и в ДПС и той ще поеме.

43

Анонимен

преди 2 месеца

Какво ,,работи,, шефа на БНБ ? България не може да печата пари . Ами тогава какво точно ,,работи,, тоя с най голямата заплата в България ? Да му закарат едно легло в кабинета щото на стол се спи много неудобно .

42

Анонимен

преди 2 месеца

Toва че Желязков и Главчев били политизирани, какво пречи да бъдат посочени за премиер, като той така или иначе е политическо лице? Че те почти всички, включително драскачите в този форум, са политизирани по един или друг начин

41

мдаа

преди 2 месеца

Ще е добре да остане и без тези двама или да откажат и те. Тогава какво правим? До какво доведе необмислената промяната на Конституцията от ППДБ. Поредният капан, който заложиха и всичко това, за да ударят Радев, но той след година вече няма да е президент.

40

Анонимен

преди 2 месеца

И хипотетично да си представим, че нито един от двамата не иска да е служебен премиер? Тогава какво правим? Вкарваме страната в страхотна конституционална криза, само защото трябваше Христо Иванов, Гнома и още няколко диваци да си начешат крастата и да сътворят тотална каша с конституционалните промени!!! Ето затова тези хора ЗАДЪЛЖИТЕЛНО повече не трябва да помирисват власт!!!!!!

39

hehe

преди 2 месеца

толкова им е капацитетът на Демократична България

38

Анонимен

преди 2 месеца

Последствия от предателството на ПП и ДСБ. Макар, че ДСБ вероятно не може да се нарекат предатели. Те си изпълняват ролята на пета колона на мафията от години, завличайки редовно излъгани избиратели в ложето на Боко.

37

Анонимен

преди 2 месеца

който и да е ,само НЕ Денков,Кирил..

36

До 33

преди 2 месеца

Зад тези гишета си има хора и те си вършат работата, която не е свързана с клиенти като теб и малко от гишетата се отварят по работа. Като не знаеш как стоят нещата, по-добре не се излагай. БНБ не работи с граждани и е време да прекрати и продажбата на монети на нумизматите. Има си банки за това. БНБ работи с кредитни институции и с бюджетни организации.

35

Анонимен

преди 2 месеца

Постът не е формален, а изисква честно подготвяне на избори. При положение, че назначаваш ДПС или герб да ти правят изборите, смятай за какво иде реч. И не е два месеца, а може да трае дълго, докато се избере правителство. Т.е зависи от 'посолството' кого ще наместят в нова сглобка:))..и наистина, президентът ако не одобри даден министър, се въртят в кръг..безумие забъркаха с тая конституция

34

До 34

преди 2 месеца

Ха ха ха, формален. Хич не е формален. Като почнат сега едни избори след избори и Росен Желязков ще си отвеси около 3-4 години. Боко няма интерес от коалиции, а тая глупост да се отрежат правомощията на президента дойде именно от ПП-ДБ. Проблемът с политиците е, че се мислят завични и гласят законите спрямо тях,а после риват. Според теб защо зам. омбудсмана хвърли оставка. Омбудсманът отива след седмици само в Европейския съд. За другите вече разбра и остава Роската.

33

Анонимен

преди 2 месеца

Нали Президента им беше виновен на Националните ни Предатели ,промениха конституцията сега ходете да ревете в посолството !

32

Анонимен

преди 2 месеца

Поста е формален за два месеца!

31

Анонимен

преди 2 месеца

БНБ е без мислена институция добре ,че от време на време пускат да влезе някой "колекционер", защото иначе гишетата стоят празни с месеци като в музей,то поне музей да беше поне някакви пари да се изкарват.

30

Велин от Велинград

преди 2 месеца

Кандидат-служебният премиер предлага министри на президента. "Предложение" означава да поднесеш на вниманието на някого някаква опция, и той да реши дали приема или не. Мирише ми на КС и на мъдрото решение на Деса Дуловска и компания.

29

Анонимен

преди 2 месеца

Само двама от подуправителите на БНБ са в списъка за служебен премиер на ГЕРБ и компания.

28

Анонимен

преди 2 месеца

Пълна каша е сега след промените в конституцията гласувани от ГЕРБ-СДС-ДПС-ПП-ДБ. Нито подходящ служебен премиер може да имаме, нито подходящи министри.

27

Анонимен

преди 2 месеца

Има и бюлюк подуправители на БНБ.

26

Анонимен

преди 2 месеца

ГЕРБ забъркаха голяма каша с промените в Конституцията и вързаха ръцете на Президента и сега не може да назначи пълноценно служебно правителство. ГЕРБ поеха към небитието, но ние ще сърбаме бездарната каша, която надробиха.