246

Българин

преди 2 месеца

Спокойно Макарон Бонапард идва със смелите французи биещи се с трактори

245

Анонимен

преди 2 месеца

Не разбрахте ли, че вече САЩ си изпробваха необходимите оръжия на ваш гръб. От тук нататък трябва да повишите дълга си, ако искате Пейтриът..

244

Хи хи

преди 2 месеца

кулебата, ние чакаме вече години за некви самолети, за които сме и платили на 100%. Ще почакате и вие, някъде 2035-та година може да ви пратят нещо .

243

САЩ

преди 2 месеца

Много, много се извиняваме уважаеми господин Кулеба за забавянето. Моля не ни се сърдете. Само кажете кога , къде и в колко часа "Пейтриът" да бъдат доставени. Изцяло за наша сметка. Ама моля ви, не ни гледайте така строго. Стават грешки. Ето ви и още 30 милиарда долара помощи, за компенсация дето така е изложихме с доставката. Кажете какво още искате и то ще ви бъде доставено светкавично. Извинявайте още веднъж, не искахме да ви ядосаме толкова.....

242

Анонимен

преди 2 месеца

"Ако разполагахме с достатъчно системи ...." - ако, ама не разполагате! А, защо не си купите? На голтаци такива опасни и скъпи оръжия не се подаряват - те ще се избият по между си!

241

Анонимен

преди 2 месеца

Те укритата само това знаят: Дай, дай, дай, дай. А кой ще плаща бpе, алaнкoолу? Извади кеша и ще ти дадат.

240

бат Дончо

преди 2 месеца

Тръмп ще ви го подаде между бузките патриотично, проклети украински просяци....

239

Анонимен

преди 2 месеца

Стига ако е така руснаците трябва да си летят и съвсем спокойно над Украина но не е така защо ли

238

Сметалото

преди 2 месеца

Една система "Пейтриът" струва малко над милиард долара, но както се оказа се унищжава безпроблемно от ракета за стотина хиляди. По сериозния проблем е, че вече е напипано слабото място на пейтриътите.

237

И К,во

преди 2 месеца

Шъ сториш като ти подарят патриоти. Ъ? Най- много отгоре ти да се стовари някой Тунгузки метеорит.

236

ИНЖЕКЦИЯ ЗА МЪРТВЕЦ

преди 2 месеца

ВСЕ ЕДНО КУЛЕБА ИСКА ДА ПОСТВЯТ ИНЖЕКЦИЯ НА МЪРТВЕЦ !!!!! ИНЖЕКЦИИТЕ СЕГА НА МЪРТАВЦИ ЕДИНСТВЕНО ЕВРО-ГЕЕС-ЕВРОПОС МОГАТ ДА ЛЕКУВАТ МЪТВЕЦА КРАДЕЙКИ ПАРИ ОТ ЕВРОПЕЙСКИТЕ НАРОДИ И ПРЕСТРУВАЩИ СЕ ЧЕ ПОМАГАТ НА МЪРТЕЦА КОЙТО СЕ ВМИРИСВА ВЕЧЕ. НО ПЪК ЗА ТОВА СЪР ЗЕ И КОМПАНИЯ СИ КУПУВАТ ИМОТИ ЗА МИЛИАРДИ ПО СВЕТА СЛЕД ПОГРЕБЕНИЕТО ДА ИМАТ КАЪДЕ ДА СЕ КРИЯТ

235

Анонимен

преди 2 месеца

КУКУ

234

Банкеръ

преди 2 месеца

Разни икономисти обясняваха как БВП на Русия бил колкото на Белгия.Оказва се,че Русия води война с НАТО в режим на санкции две години и е на път да ги унищожи физически.Тези учебници по икономика трябва да се четът фнимателно.Едното е,като на магарето оная работа другото на мухата сливата.

233

Нормално на САЩ

преди 2 месеца

Историята помни всички спохождения на САЩ там играят роля единстено парите ! Хитрите кравари виждат че каквото и да дадат на хохлите подена ще има на кукув ден ! Защо да им дават пари след което да немогат да си вземат обратно и тука свършва ВЕЛИКАТА ДЕМОКРАЦИЯ ! ЗАПАЛИХА ИМ ЧЕРГАТА И СЕ ГА ВИКАТ НИЕ СИ ИМАМЕ ДРУГИ АНГАЖИМЕНТИ Е ТАМ ЕВРОПА ЩЕ ВИ ПОДЪРЖА ! И СЕ ЗАПОЧВА С МАЛО-УМНИЦИТЕ НА ЕС ОСОБЕНО МАКАРОНА КОЙТО ТРЪГВА ВЕЧЕ С АРМИЯТА СИ ЗА ОДЕСА ! САМО ЧЕ ОСТРОВ СВЕТА ЕЛЕНА ГО ЧАКА

232

Анонимен

преди 2 месеца

Те са проклети от руснетата!

231

СВОЙ

преди 2 месеца

Единственото което трябва да получи Нацистко-Терористичната държава Окрайна е военен пердах и доживотен затвор за всички от марионетното им правителство!

230

Иво

преди 2 месеца

Ситуацията се развива точно по американския сценарий, войната да продължава бавно и мъчително, и да изтощават Русия много бавно

229

Мечтата на просяка

преди 2 месеца

Дайте да дадем!

228

Кравар Евроатлантик

преди 2 месеца

Всички разбраха кой е направил атентата в Моцква, даже и клипове от боди камерите са си пуснали, само от Кремъл не разбраха.

227

Анонимен

преди 2 месеца

Дмитроле, това да не са семки бе, семко хохолска... Едната система струва милиард, една ракета е няколко милиона. Долара, не хривни. Дайте ни...Не ви ли схванаха дебелите kратyни, че с даването скоро ще се свърши. Първо, нямат толкова, колкото искате. Второ 0 използваха ви. Ще ви използват още известно време, докато ви осмучат като обвивка от скарида. Не са ви приятели. Просто трудно се намират ръбести, войнствени тиkви като вас, кибритлии и лесно манипулируеми. Идеални сте им. Ще видите после.