81

Анонимен

преди 2 месеца

До До 85. Кога скоро ? А ядреното оръжие ще позволи ли ?

80

До 85

преди 2 месеца

И да не е от нас, все тая. Факт е, че нас ни има, а всичките тези ги няма. Скоро и Руската федерация няма да я има.

79

Анонимен

преди 2 месеца

73- Какво стАна сега. а- на ваш пу сме нужни, но като руски крепостни роби, понимаеш... И да си знаете руснаците- никой в България по никакъв начин няма да ви разреши никакви митинги за присъединяване на Варна и Бургас към русия. Може да хвърчат руски кухи тик///ви, но България НЕ Е нито КРИМ,нито лнр, нито днр, БЪЛГАРИТЕ НЕ СМЕ РУСНАЦИ, БЪЛГАРСКАТА ДЪРЖАВНА ТЕРИТОРИЯ НЕ Е МАЛОРУСИЯ И НИКОГА НЕ Е БИЛА. Много трябва да се внимав в картинката...

78

Анонимен

преди 2 месеца

България е благословена страна като Израел. Който е вдигал ръка срещу България, рано или късно е загивал. Византия, Монголската империя, Османската империя, Руската империя, СССР, Югославия. Скоро Руската федерация ще се присъедини към списъка.

77

Анонимен

преди 2 месеца

До 73 Нали уж го даваш БЪЛГАРИН, ве- аре, бегай да четеш ей тази статия в БНР или не си българин и си нямаш хал хабер от тази абревиатура...Руската посланичка ще бъде предупредена заради скандалното изказване на депутат относно Българияпубликувано на 24.07.23 в 15:12...Пред руската държавна телевизия Пьотр Толстой споменава България и Румъния като евентуални цели на бъдеща руска военна експанзия, но първо за да стигне до тях, Русия трябва да се свърши с Украйна. Според депутатите по цялото българско крайбрежие живеят наши граждани и няма да има никакви проблеми.

76

хм

преди 2 месеца

До Нещо ми се не . А кой ти каза, че са от ИДИЛ? Те може всичко да си говорят. Може да кажат, че са марсианци дори. И са паднали от планетата Марс.

75

Брянск-Уикипедия!!!

преди 2 месеца

"...БРЯНСКА ОБЛАСТ се намира в западната част на Европейска Русия. На север ГРАНИЧИ със Смоленска област, на североизток с Калужка област, на изток с Орловска област, на югоизток с Курска област, на ЮГ С УКРАЙНА!!!..." ГРЕШКАТА МАЙ Е ВЯРНА, А? "Разстояние от Москва до Брянск-379 км". Стрелците били заловени в Брянск!!!

74

Анонимен

преди 2 месеца

А бе, някой тук знае ли какво означава името Украйна - у край на, у края на какво? Каква е тази държава която си избира такова име "у края" на нещо?

73

Анонимен

преди 2 месеца

Украйна няма никакви средства за борба срещу фугасните авиационни бомби с планиращ модул. Няма средство за борба срещу тези бомби, не е възможно да се порази. Изключително ефективни, голям калибър - 500 килограма, 1500 килограма, сега вече и 3000 килограма. Даже тези които останат живи, остават с неизлечими контузии след изолзването на такива авиационни бомби.

72

Анонимен

преди 2 месеца

До Анонимен 71. Откъде та изтърваа бе ? Кой да те плаши ? За какво ? Кому си нужен ?

71

Анонимен

преди 2 месеца

62- За разлика от арзпадащата се *** русия, Украйна Я ИМА на политическата карта... Какво сега- ще ме заплашиш, че и България скоро може да изчезне от политическата карта, така ли;0 Ми вашия пьотр толстой- зам председателя на вашия руски парламент вече го направи, и неслучайно митрофанова беше привикана и й беше връчена нота още лятото на 2023г. Ще бумнете България, ама на Връбница в сряда България е НАТО и чл.5 ни пази и нас....

70

Анонимен

преди 2 месеца

До Анонимен 67. Ти с тоя плешив мозък къде пък си тръгнал ?

69

Анонимен

преди 2 месеца

Пожелавам им още такива атентати. Атентат в Русия не е трагедия, а повод за радост.

68

Анонимен

преди 2 месеца

До Анонимен 64. На какви руснаци пишеш в тоя български вестник бе ела си на теб си ?

67

Анонимен

преди 2 месеца

Кремълският плешив диктатор казва, че атентаторите бягали към Украйна. Беларуският плешив диктатор твърди, че бягали към Беларус. Съвсем се оплетоха в лъжите си. Зор голям да го припишат на Зеленски.

66

Истината

преди 2 месеца

"русия СЕ ЗАДЪЛЖИ ДА Е ГАРАНТ за териториалната цялост, политическата независимост и ДЪРЖАВНИТЕ ГРАНИЦИ на държавата Украйна. В замяна Украйна се присъедини към ДНЯО и БЛАГОДАРЕНИЕ НА НЕЯ РУСИЯ В МОМЕНТА има най-голям брой ядрено оръжие.Та- РУСКИЯТ ЦИНИЗЪМ няма равен и алчното ви око го затваря само пръстта..."Че то точно това прави Русия. Украйна в НАТО означаваше да се наруши териториалната и цялост защото краварите щяха да си правят бази там.

65

Анонимен

преди 2 месеца

До Анонимен 63. За кво стаа въпрос ?

64

Анонимен

преди 2 месеца

61 Утре и за нас- българите в България ли така ще пишеш, ве, *** войнико от фсб...Не, никой не ви вярва понимаеш, това е най-страшното за вас- руснаците- че вече НИКОЯ НАЦИЯ В СВЕТА НЕ ВИ ВЯРВА;0 А да видим как ще правите бизнес и с кого, ако контрагентите ви не ви вярват;0 Какво - ще ги заплашите, че и на тях ще им спретнете кримските събития, ли- хахахахахааххаах;0

63

Анонимен

преди 2 месеца

62 Нищо, още не са им пратили опорките за това. Ше мълчат като гзве

62

Анонимен

преди 2 месеца

А някой виждал ли е географска карта на "държавата" Украйна от преди 1991г.