302

Анонимен

преди 2 месеца

До Чудно Защото така иска. Други тттъ пи въпроси да имаш?

301

Куку

преди 2 месеца

През цялата си история Русия е имала много некадърни ръководители но тези сега са ненадминати!Терор от крайни ислямисти,война с Украйна,изгонени дипломати,бойкот на руските спортисти,почти пълно ембарго и пр.Уникални

300

Анонимен

преди 2 месеца

До Чичо Манчо За минуса спциално си го преместих. Да знаеш.

299

Чудно

преди 2 месеца

До Анонимен 303 А Путин защо не подава оставка за терористичното нападение над Украйна и избити над половин милион руснаци и украинци ?

298

Дон Кикот

преди 2 месеца

От стоене в бункера тотално е затъпял папардака.

297

Чичо Манчо

преди 2 месеца

До емо 301 Не си прав , ама айде. Сложих ти минус.

296

Анонимен

преди 2 месеца

Ама вЕрно ло при всяка нормална политическа система президента щял да си подаде оставката? Нещо не си спомням след 11-и Септември Буш да подаде оставка,нищо че загинаха в пъти повече хора,2996 загинаи и 6000 ранени.

295

Анонимен

преди 2 месеца

Айде де, от Гардиън тръгнали да разсъждават. И ние тука сме длъжни да повтаряме като папагали. Също както повтаряхме едно време повтаряхме каквото кажат ни от Комсомолская Правда!

294

емо

преди 2 месеца

няма никаква немарливост. налице е просто още една статия на русофобска западна медия, изпълнена с лъжи и внушения спрямо русия и путин и отпечатана от русофобската редакция на тези новини с цел промиване на *** мозъци.

293

Шаши

преди 2 месеца

Има огромна разлика между нашите центаджии и Саймън Тисдол. Той говори глупости, ама сигурно за 5 цифрени суми.

292

Анонимен

преди 2 месеца

А Бойко щеше сам да изгаси залата с един ***

291

Анонимен

преди 2 месеца

Путин победил с пари, а Кирил Петков с една флашка от 10 лева прави вече трето правителство. Затова нашата държава е в златен век

290

От цялата работа

преди 2 месеца

се разбра всъчщност колко неподготвени са руснаците за нещо извънредно. Гледах началника на противопожарната охрана , какви нелепи обяснения (при това четени/не, сричани от листа) се опитваше да даде по въпроса защо не са успели да загасят покрива навреме...Може би това е най-големия страх на властта в Русия. Затова и напада. Защотоявно вътрешната ситуация е толкова зле, че ако това стане публично известно Русия можеда изгуби, не само статут, а и територии.

289

Мдa-продължение

преди 2 месеца

А докато здравеняците от ФСБ чакат отвън незнайно какво, пожарникарите също не могат да гасят, което довежда до фаталното разрастване на огъня и последвалото срутване на покрива ! Вътре пък всички аварийни изходи са били заключени, което попречва на много хора да се спасят от стрелбата и от огъня ! Терористите пък се измъкват най-спокойно с тяхната кола, като незнайно защо нито се разделят, нито сменят номера, и изминават необезпокоявани с нея поне 500-600 км по главен път ! Е хайде, мислете !

288

Анонимен

преди 2 месеца

Какви щуротии пишете само,вестник Шок и Жълтини пасти да ядат пред вас...а платените ботове натискат клавиатурата за 5 цента на ден...

287

Анонимен

преди 2 месеца

Крепостното общество е доволно от царя-батюшка, чиито опричници за толкова добри колкото опричниците на Иван Грозни. Вадят очи, режат уши, избиват зъби! Скоро ще започнат екзекуции на Червения площад, защото той затова е наречен така!

286

Iron Maiden

преди 2 месеца

Поздрав до всички анонимници и специално на Ангел-чо!Питам ви, вие къде сте учили, как и какво сте завършили, колко, какви и кои книги сте прочели за да се обтазовате и какво изобщо сте научили от живота, та във момента да изразявате такава неистова (истерична )любов към един изпаднал в делириум педя 'човек' лакът дебели подметки и липса на каквато и да била нормална логика психопАТ!

285

Мда

преди 2 месеца

Руският народ е като мечка, която спи дълбок зимен сън, и няма желание да бъде събудена ! Най-големият гаф в случая беше не толкова, че Путин не се вслуша в предупрежденията, а в начина, по който правителството и прехваленият им спецназ реагираха на атентата ! Забележете - час и половина никакво официално изявление или реакция на властите, докато през това време хора са измирали вътре от кръвозагуба и задушаване с дим, въпреки че когато няма заложници, може да се атакува веднага !

284

Деди

преди 2 месеца

Хубавелке, Хубавелке, задаваш глупави и *** въпроси като всяка нашенска "мисирка", защото тази порода *** не ползват главите си по предназначение да мислят и разсъждават, а търсят само грозен пропаганден ефект. Напъни се малко, дано кратуната ти да роди собствен разсъдък по наболелите въпроси, а не само "копи-пейс" от англосакски вестникарски парцали. Руското общество повече от 24 г. е простило на Путин, но той едва ли ще прости на Осраните подбудители.

283

1

преди 2 месеца

Те майките и жените още не са му простили за труповете от войната...