413

г-н ЛЮБЧО

преди 2 месеца

ЧЕСТИГ РОЖДЕН ДЕН, Любчо. Вече си г-н ЛЮБО, но ще им изпеем. ТИ ЩЕ ГИ УЧИШ. Аз само ще ще казвам БРАВО ЛЮБЧО. ЗАЩОТО СИ ПРОСТО ДОСТА ПО-МЛАД ОТ МЕН. ЩЕ ИМ ГИ, ЛЮБЧО. ШПРИЦЬОРСКАТА. Хайде въртете си ги. МОЖЕ И ДА СИ ГИ РОТИРАТЕ дупетата.

412

???

преди 2 месеца

Ясно е, че от 34 години сме колония на САЩ. Губернаторът на България какво нареди за втория мандат?!

411

Анонимен

преди 2 месеца

Заради тези, които не гласуват за партия или коалиция, от 2009 година ни управляват такива като ГЕРБ, СДС, ПП и ДБ.

410

българин

преди 2 месеца

Тези от промяната са с бащи или майки като тези на мутрата от БАНКЯ. Все куки и ченгета За това и правителства не могат да си изберат. КАТО ИМ СВЪРШАТ ПАРИТЕ, теси ги връткат ДУПЕТАТА. БЪЛГАРИТЕ И ПРИЯТЕЛИТЕ МИ ГИ ЧАКАМА. нНЕ ЧЕКАМЕ. Да си оженят тези от лидерите им. Може и Бойко да си вземе КИРИЛ. Може и пеевски да си избере. Може и ПЕТКОВ ДА СЕ *** С ДЕЛЯНА ИМ НА ТЕЗИ ОТ ДПС. ЗА СМЯХ СТАНАХА тези от СУ и НБУ. НИЕ, С Любчо и инженерите не сме.

409

БИЗНЕСМЕН

преди 2 месеца

Ами, ЛЮБЧО СИ МИ ГО ПОЗНАВА ГЛАСА. А И, не само него. ЗАЩОТО СИ МИ Е ПРИЯТЕЛ ОТ НАЙ-ДОБРИТЕ. Той не се страхува от нищо. ЗАЩОТО СМЕ СИ колеги. КАРО ВАЛЕ ,купа Вале. А пък, г-н ВАЛЕРКАТА РУСИНОВ СИ Е ОТ НАЙ-ДОБРИТЕ БИЗНЕСМЕНИ ВА БЪЛГАРИЯТА НИ. Ами, тя си е нашата и РОДНАТА. ЗАЩОТО КАРО ВАЛЕ. Испатия Валерка. ЩЕ ИМ ГИ. ИЗОБЩО НЕ СЕ ПРИТЕСНЯВАЙ.ЗАЩООТ СИ МНОГО ДОБЪР ЧОВЕК. СПАТО Валерка.

408

БЪЛГАРИН

преди 2 месеца

Хайде ЛЮБЧО. ИЗОБЩО НЕ СЕ СЪМНЯВАМ, че ще ме познаеш. ЛЕКА МУ НА ВЛАДО. той не е от тях. НИТО ПЪК АЗ. А ТОВА ЗА КРИСТИНА ЩЕ СИ ОСТАНЕ САМО МЕЖДУ НАС. ЗАЩОТО СМЕ СИ ПРИЯТЕЛИ. Тези от Днес и политиците ни, ПРОСТО НЕ ГИ РАЗБИРАТ нещата. НАБЛИЖАВАМ 60-те , НО ПЪК СИ ГИ ПЕЯ. А и, викам.

407

ХАХАХАХА

преди 2 месеца

България не помни такова падение в политиката си!!! Хората не ги искат вече да стъпват в селото, те питат къде била кръчмата хахахаха

406

Ааатака до Киро

преди 2 месеца

Извини се бе ! Извини си бе ! :)))))))

405

ПЕВЕц, от народните

преди 2 месеца

Да са им живи и здрави сина на Цецо и Дияна, както и щерките му на ЛЮБЧО. АМИ, ТЕ СА МИ ОТ НАЙ-ДОБРИТЕ. Както и аз на тях. честито Любо. Ами, доста години си сме я работили заедно, тази шприцьорската. ТЕЗИ от известните НЕ ГИ РАЗБИРАТ НЕЩАТА. да са ни живи и здрави. СИН, СХАХА И ВНУЧКА СИ ИМАМ. А и, парици ми се намират. ХАЙДЕ СИБИЛЕ. С ЛЮБО СМЕ СИ ПРИЯТЕЛИ ОТДАВНА. ТОЙ Е ПРОСТО НАЙ-ДОБРИЯТ. Знае как се преглъщат. ДУШИЦИТЕ НИ ПЛАЧАТ, ЛЮБОМИРЕ.

404

ЛЮБЧО Е НАЙ-ДОБРИЯТ

преди 2 месеца

Хайде СИБИЛЕ ЦВЕТЕЛИНЕ. ТОЙ СИ МИ Е ПРИЯТЕЛ ОТ НАД 40 г. Както и г-н ЛЮБО ОТ НОВИ ИСКЪР. Диана ГЕНОВА СДЪЩО СИ МИ Е ОТ НАЙ-ДОБРИТЕ ПРИЯТЕЛКИ. ТЕ СИ ГИ ЗНАЯТ КАУЧУЦИТЕ, както и парите. ХАЙДЕ ЛЮБОМИРЕ. Чак рак ла де, за куките им на тези от политиците и депутатите им. Специаните са за депутатките им.

403

ТРЕНЬОР

преди 2 месеца

ТОВА Е ПОСЛЕДНИЯТ ГРАФИК НА "ПОЛИТИЦИТЕ" ЗА 2 ГОДИНИ НАПРЕД:М. ЮНИ 2024 ГД. -ПРЕДСРОЧНИ ИЗБОРИ- /СЛЕДВА ПАРЛАМЕНТАРНА КРИЗА/М. ДЕКЕМВРИ 2024 ГОД. ПРЕДСРОЧНИ ИЗБОРИ ПОСЛЕДВАНИ ОТ ЛЕКА КРИЗА,КОЛЕДНА ВАКАНЦИЯ И НОВОГОДИШШНИ ПРАЗНИЦИ.М. МАРТ ПРЕДСРОЧНИ ИЗБОРИ И СЛЕД ТЯ ЦЕЛИЯ ПАРЛАМЕНТ ИЗПРАВЕН ДО СТЕНАТА. КОЙТО ОЖИВЕЕ ОТИВА НА ПРЕДСРОЧНИ ИЗБОРИ- ИМАЛО ОЩЕ 2 МИЛЕАРДА ЗА РАЗПРЕДЕЛЕНИЕ -/ТВЪРДИЯ ЕЛЕКТОРАТ Е ИЗМРЯЛ А МЛАДЕЖИТЕ СЕ ИЗПАРИЛИ ПРЕЗ ТЕРМИНАЛ -2. УЖАС.УЖАС. УЖАС- НЯМА КОЙ ДА ГЛАСУВА !!!

402

1280

преди 2 месеца

КирЕ като каже добър ден, трябва да гледаш слънцето. Патологичен рогач. Как можа д аизлъже толкова хора нямам понятие, но така като гледам все още тук там се намират такива, които продължават да му вярват. Ама те вярват, че и земята е плоска, защо ли се учудвам. Дано нещо не се разберат в последния момент за да се изтрият тези аматьори, чуждопоклонници и некадърници от ПП/ДБ от властта.

401

Анонимен

преди 2 месеца

Никога в съвременната история българския дух не е бил повече насилван и усещането за жалка колония не е било по-голямо, отколкото по времето на ващо правителство. Българинът масово ви презира. Повече от 90%.

400

Лена Гугълката

преди 2 месеца

Киро..спри да ме пипаш по дупата...вече съм майка, ...засрами се бе курва__ н такъв!!

399

карачанаков

преди 2 месеца

Стягай се Кире голям празник иде 1 април това е твоят ден ДЕН НА ЛЪЖАТА,макар че за тебе всеки ден е 1 април,ама все пак да не забравиш в понеделник да почерпиш.

398

Ужас

преди 2 месеца

При бацето беше зле но обединен с шарлатаните - направо ни разказа играта

397

Калин

преди 2 месеца

Каква отговорност, какви пет лева след като нещата не вървят изобщо в държавата

396

Анонимен

преди 2 месеца

И как изведнъж станаха толкова отстъпчиви? Надяват се да има пак размотаване и преговори, за да удължат максимално живота на това правителство и да изкарат така още няколко месеца. Кой ще ви се върже, лъжливи овчарчета?

395

Анонимен

преди 2 месеца

Кире, не съм се явявала на избори от над 15 години. Но този път ще ида да помогна специално да бъдеш изметен. То много помощ на България това няма да даде, щото дал Бог престъпници и лош материал тук. Но искам, Кире, третата световна война да посрещнеш не като министър, а като гражданин по бели гащенца, така както сите българи ще посрещнем задаващата се от ъгъла вече световна война, мизерия и смърт.

394

Анонимен

преди 2 месеца

Абе.... Пак ще си "плюят в устата" един на друг, и ще се договорят. Такава им е инструкцията, защото ако сега отидем на избори, ще спечели коя да е партия, която ще проведе референдум за излизане от нато. А те ще направят всичко възможно това да не стане. Така, че ще се договорят отново.