137

Анонимен

преди 1 месец

Кулите близнаци , атентата в Ница и в метрото в Мадрид да не би да са дело на правителствата.

136

Анонимен

преди 1 месец

Уточнение. Името на автора е еврейско.

135

Анонимен

преди 1 месец

До емо защо пишеш с малка буква в началото.

134

ПАНЧО

преди 1 месец

До МъкаАмериканците да отменят Майдана и всичко ще се оправи.

133

емо

преди 1 месец

една обективна статия, но пак на западен журналист. толкова ли не може да се публикува статия на руски журналист, а не да научаваме мнението на руските вестници от преразкази, тогава всеки читател на този сайт ще си изгради собствено мнение за случилото се. ако наистина украйна се окаже свързана с терористичния акт, тя трябва да бъде унищожена като терористична държава.

132

Мъка

преди 1 месец

Путин да си изтегли войската от Украйна , да се извини за дивотията която сътвори и всичко ще си дойде на място.

131

Ходи на лечение

преди 1 месец

До Президент 179 - Трябва да си много болен за да мислиш и напишеш такова нещо! (((

130

Москва потъна

преди 1 месец

Милиционерите ще си го изкарат на бездомните роми от Таджикистан които нямат нищо общо и ще пият една студена вода накрая.

129

Защо

преди 1 месец

Като са ги предупредили поне не увеличиха броя на охраната и не въведоха по- строг пропускателен режим при положение, че имаха сходен случай? Или това щеше да попречи на плана на Путин за мобилизация и повода за още по интензивен обстрел на Украйна? Той видя, че нещата бяха зациклили и трябваше да предприеме нещо.

128

Моста на Балтимор

преди 1 месец

вече си замина, сега да видим кой самолетоносач на Англия ще иде на дъното и кога Буданов ще гризне някое кинжалче

127

Анонимен

преди 1 месец

А дали скърбят за хилядите убити цивилни в безмислена война в Украйна, руския народ лицемерен народ , толкова за руската душа......

126

Анонимен

преди 1 месец

Добре де, не са 200 м. От Москва до украинската граница са 550 км. Терористите са изминали 450 км от тях за няколко часа - тръгнали са от горящата концертна зала в 20:20 ч и са били заловени след полунощ. С каква скорост са се движели по магистралата "Украйна"?

125

Анонимен

преди 1 месец

Атома ще играе! Войната свършва с атома! Това е!

124

Добре де

преди 1 месец

Украйна била им приготвила прозорец, но до него нали трябва да се стигне? Това не са 200м, да избягат и да се шмугнат в него. От руска страна е трябвало да има коридор. През цялото време докато са се движили са превишавали скоростта, камерите са ги засичали и защо не ги хванаха веднага, а ги пуснаха на такова голямо разстояние? На Путин му е изгодно да каже " има украинска връзка"

123

Анонимен

преди 1 месец

"... сме в прицела на една мощна ЯДРЕНА държава. До тук ни докараха кирчовци/кокорчовци/тикви/прасета и подобните им престъпници в костюми. Ние СМЕ на мушката на Русия" -_- и Микрон и той. От началото на месеца кукурига като галски петел, че ще прати французи в Украйна да воюват с руснаците, а от 22-ри март млъкна като *г*ъ*z и си увеличи двойно личната охрана. За сметка на французите, естествено.

122

Анонимен

преди 1 месец

Време е Путин да построи нова, по-голяма джамия в Москва и така да омилостиви радикализираните мюсюлмани от някогашните републики на СССР. Щом иска да прави СССР 2 трябва да се погрижи за всички народи и тяхната вяра.

121

Анонимен

преди 1 месец

След сатанинския терористичен акт в концертната зала, руснаците казват на своите ръководители: "Време е да унищожим режима в Киев цялата тази банда трябва да умре. Русия има ресурсите да направи това."

120

Всяка война е терор

преди 1 месец

--за населението !!! Воденето на война също е тероризъм,бомбардирането на жилищни райони през ноща до като хората спят е чист тероризъм ,да Русия не е признала, че е олучила и един блок със спящи във него няма и да признае .За генерал ,,армагедон,, нали сте слушали ,даже и е на почест във Русия ! Може и да му връщат ,едните убиват и другите убиват грозно е че патят деца защото само те са невинни- докато гласуващите възрастни може да се каже, че са отишли и са гласували за войната ли за подобна

119

181 идиот кръгъл

преди 1 месец

не ти се разбира

118

Гиб Мелсън

преди 1 месец

Ако махнем половината букви от дългите имена на четиримата терористи се получават кратките им имена: Джон Бар, Сай Мур, Шам Фар и Му Фай. Звучат като английски имена. Истински русофоби! Доказани! Предстои им обаче да извървят пътя на страданието. Бавно и мъчително! Не само за тях.