609

гейЕС ЕС

преди 1 месец

един бой - "брутални мъчения" стига бе! ИЛИ сигурно пишат за скубане на вежди с немита пинсета?

608

Шаши

преди 1 месец

Защо никой не рева, когато двамата българи бяха обезглавени публично. Нашата телевизия го излъчи. И.

607

Шаши

преди 1 месец

Какво ревете за хора избили толкова хора. Ако не ги бяха уловили щеше да им хареса правят пачки по този начин.

606

aZ-ът

преди 1 месец

За либераслъка убийците са по свидни от жертвите щом са избивали руснаци. Либералните п...мияри нямаха никакъв проблем, когато краварите измъчваха горките хора заподозрени в атентата на 11/9. А дано да ви измрът децата от рак !!!

605

В

преди 1 месец

Малко им е!На *** христова пожелавам всичките близки й загинат от такива като тези терлристи, амен!И тогава да пише статии к.рва до л на

604

Анонимен

преди 1 месец

А не бе, ще ги черпят водка сигурно!

603

Лигиочно

преди 1 месец

" Подлагат терористите от Москва на брутални мъчения" - а какво да ги правят, медал ли да им връчат. На всички е ясно че те ще вегитират докато не приключи разследването, после в някоя колония след като си получат заслуженото , ще самоинчезнат.

602

Анонимен

преди 1 месец

така изглеждаха още като ги заловиха, само единият се предал, нищо му няма поне на лицето, останалите са побягнали в гората, така че е имало стълкновения и боеви практики, които включват удари по главата, как изглеждат боксьорите след удари по главата, разрешени като спорт

601

защо!?

преди 1 месец

Що си мисля,че тоя дето ги е пратил е искал да ги заловят!?Те са абсолютно неподготвени,и са правили грешка след грешка!А съвсем отделно е,че след подобна щуротия никой няма да те остави жив!Всичко е много странно!

600

Анонимен

преди 1 месец

"Брутални мъчения" ...каква лирика !Въздействието върху задържаните е точно такова щото да си признаят всичко, и да останаст живи. Всички останал;и представи в публиката са плод на филмови внушения. Дори своеволията на задържащите ги вероятно не са останали без забележки от страна на по вишестоящото командване. Тези са нъжни живи и прилично здрави.

599

ами да

преди 1 месец

До 1naum Нужна е превенция и поне 100 млн долара от сорос за непеотата,да викнат в един глас срещу мр ъсн ия комунист Путин!Маалии,голямо усвояване ще падне!

598

Док. Атом

преди 1 месец

До Накъде отива света..Аз мога да помогна да няма насилие вече:) от Доктор Атом

597

Анонимен

преди 1 месец

Леле тия ли са терористите ами тия нямат акъл за нищо ,явно макарона е пратил от неговите мигранти мюсюлмани

596

Посолството

преди 1 месец

И кво с биричка и картофки ли да ги почерпят?

595

ьаььа

преди 1 месец

5000$ трудно се изкарват. Да са мислили преди това. Но може и да са невинни. След 50-70 години историята ще каже. За сега информацията се знае от много малък кръг от хора, които няма да си кажат. Така е било винаги. И американците си удариха сами кулите и Хитлер е запалил Райстага. Историята се повтаря и така ще бъде за напред

594

23821

преди 1 месец

Малко му е!

593

Анонимен

преди 1 месец

Даже са прекалено мили като знам на швабите как почти нищо не са им направили

592

Накъде отива света..

преди 1 месец

Насилието ражда насилие, всичко се натрупва в една спирала на смърт и мъчения.....Не знам, би трябвало да се изкорени тази идеология на убиване на невинни и мирни хора и няма място за терористи на земята.Да, възможно е тези хора да са засегнати по някакъв начин и да си мислят, че така отмъщават за нечия друга смърт със смъртта на невинните.Това не е добре, злото не се лекува с друго зло,а относно мъченията то тези терористи са били наясно какво правят и са си сложили доброволно главите в торбата

591

1naum

преди 1 месец

Сега очакваме БХК да се самосезира и да прати нота до Руското посолство.

590

Хм

преди 1 месец

До никой:"Тях не ги е страх от мобилизация и нямат нужда от такъв атентат."==>>Изобщо не ги е страх от мобилизация,не!Затова когато обявиха първата вълна границата с Грузия се задръсти от коли.Чакаха по цяла седмица за да могат да влязат в Грузия от голям мерак за мобилизация.Който имаше повече пари хвана към Европа.Това което официално се говори силно се разминава с настроението на хората и колкото повече ковчези се получават толкова по-голямо и опасно ще става разцеплението.