344

Анонимен

преди 1 месец

Бе досега не знам руснаците да са ползвали десантни кораби па тоя превес отде го зехте...

343

АХМАТ СИЛА

преди 1 месец

Усраина с превес в морето ,нищо че няма нито един кораб

342

Анонимен

преди 1 месец

Оо каква невероятна пижеда. 2 години и свиване на икономината им с 50%, загуба на стотици хиляди млади мъже и потопили цели 6 кораба, който бяха пред пенсиониране... Оооо уууу... Добре, че на Русия и свършиха танковете и ракетите, нали????

341

разсъждаващ

преди 1 месец

До анонимен 326,Какъв превес те гони ве, укрите нямат нито един кораб! Англетата щяха да им доставят един, ама осъзнаха, че може и да не достигне до Одеса! Като цяло излиза, че корабите в съвременните бойни действия са доста оязвими и доста слабоефективни! Относно Ф-16, не се ли лъжа, на укрите не им остана нито едно действащо военно летище! Откъде ще излитат същите, се чудя аз! При условие, че излитат и кацат на граждански такива, последните стават легитимна цел за руснаците!

340

Обективната Истина

преди 1 месец

Русия е по-слаба от НАТО (имам предвид икономически и военно и всякак)

339

Стига мътил глупости

преди 1 месец

До 332. агент Мъдлър ЦРУ. Голташка Русия е слаба, Нато рулз. Ще ги убием тея. . . . . . . . . . . . От обущаря на ЦРУ лъскач на обувки, един от малкото оживели лоботомирани! Пояснение специално за Мъдлър ЦРУ - не е похвала! Познай какво може да бъде?

338

Анонимен

преди 1 месец

Ще ви го кажа ясно и директно Украйна ще победи Русия когато Крим стане украински (когато цъфнат налъмите) догодина по това време авторите на подобни статии ще им е много трудно да измислят заглавия. Очаквам 12 купени дислайка, ако не ги видя ще се почувствам все едно лъжа че Украйна има превес в морето без кораби. Също Украйна има космически превес, ядрено превъзходство, производствен и икономически превес, а ръководството на Украйна и най-вече зеленчука има тотален ментален превес.

337

Анонимен

преди 1 месец

До Никола Стефанов Мне. Едната е пропуснала, другата е уцелила. Затова го влачат на буксир към сух док.

336

Анонимен

преди 1 месец

Нато бърка в дюпето на анална Русийка.

335

Никола Стефанов

преди 1 месец

"След унищожаването на големите десантни кораби на Черноморския флот на Руската федерация "Азов" и "Ямал" в Черно море" - само че според американските сателитни снимки и двете Strom Shadow са пропуснали целите си - ударили са доковете до корабите.

334

Dido

преди 1 месец

Ха-ха, какъв превес, кви пет лева..Украйна няма нито един кораб :)Още се чака оня дето щяха да го дават същите тези британци.Сигурно по суша ще го прекарат :)

333

До Малкия от НАТО

преди 1 месец

НАТО е създадено, като алтернатива на вършавския договор и за борба с Русия. Никога няма да приемат Русия в НАТО, защото тогава от кого "ще ни пазят" и как ще ни продават оръжия за милиарди? А, да забравих, ще ни пазят от лошите Иранци, на които им е през *** за нас.

332

Анонимен

преди 1 месец

За какво са им тези десантни кораби, като не могат никъде в Черно море да правят десант с тях? Ако можеха да напраевят десант в Одеса, досега да го бяха направили. Сега са си изтеглили корабите дори и от Крим, защото вече и там не е безопасно.

331

До 326

преди 1 месец

С нетърпение чакам да се появят Ф-16, за да се развенчаят и те, като супер пупер оръжия. Ще падат от небето здраво, дано им доставят повечко. Не е коректно само Леопарди и Абармси да горят, трябва и малко летяща скраб. Относно потопените кораби, така е, потопиха им не е един или два, май са около 14-15, сега ще ги стимулират да си построят нови...

330

Малкия от НАТО

преди 1 месец

За съжаление Руската Федерация изгори всички възможности да влезе в ОСД(бел.ред. познато у нас като НАТО, книж. NATO)

329

агент Мъдлър ЦРУ

преди 1 месец

Голташка Русия е слаба, Нато рулз. Ще ги убием тея.

328

Анонимен

преди 1 месец

Скоро турския флот (НАТО) ще бъде най-големия в Черно море.

327

Анонимен

преди 1 месец

"Кога ще е десанта в Одеса" - Одеса не смеят да я приближат, защото бреговата охрана там им потопява корабите. Флагмана им направи тази грешка да приближи Одеса и сега е подводница.

326

Анонимен

преди 1 месец

Хоризонтално, вертикално, според американците към днешна дата, укрите са потопили общо 4 кораба и 4 са повредили, които сега се ремонтират, на останалите 18 нищо им няма! може да продължавате да се пените :)))

325

Дрисльо

преди 1 месец

Днес май още една руска гемия е трансформирана в подводница. Подводният флот расте всеки ден. Като под вода им върви на руснаците.