82

Главанак

преди 2 месеца

Това, което сътвориха герб през последните 15-20 г. няма аналог в най- новата българска история- невероятни кражби и корупция! Разчитат на патерицата си- прокуратурата, както и на факта, че хората не знаят, не виждат , или вече са претръпнали! То не бяха/ а и продължават/ кражбите на имоти и печалбите им в невероятни размери, то не беше сдтроителство,ь където се откраднаха / и продължават/ да се крадат милиони!Вярвай им, НАРОДЕ!!!!!!!!!!!!!!

81

курдо коленков

преди 2 месеца

На комунист и "перваз" - никаква власт!

80

Анонимен

преди 2 месеца

Ето защо Бойко сутрин говори едно, на обяд друго и вечер трето. Наел си е Пиар и той му казва какво да прави и казва. ГЕРБ са в последната фаза с която искат да премахнат ПП и ДБ..Този Пиар сценарий се заформи по време на протестите. Направиха си ИТН и Възраждане и целта е да се представи,че няма друг освен Бойко ,който да ръководи държавата. Това е крайната цел мили дами и господа.

79

Анонимен

преди 2 месеца

Тоя ми.....к и другите около него са със жълти петна не помнят какво са правили и говорили но помнят какво ще говорят

78

Анонимен

преди 2 месеца

Не знаех, че ПИ-арите ръководят държавата. В какво време живеем, та един ПиаР( преа аташе) да взима решения каков ще се случи е държавата? Народа да се вземе в ръце и да маха ГЕРБ и ДПС . Ако махнем ГЕРБ к ДПС , всички тяхни патврици ще изчезнат. Водещоя на спортните новини да става Министър на Спора, водещия на новините за икомомика да става Минисър на Икомомиката, а пак водешия на централните новини да става Министър Председател(Премиер). Това е трагедия.

77

Бай Иван 2

преди 2 месеца

На тия от герп как да им вярваш? Днес говорят едно ,утре друго и най вече лъжат и играят селските номера на Боко.Докато не ги разкараме тях и корумпораната им пасмина България няма да се оправи! Ряално не искат промяна и просперитет мискат си техният начин на краден и задкулисие!

76

Анонимен

преди 2 месеца

Не разбирам защо просто Киро поиска единственото министерско кресло и биквално ядосах Баце сега сърбат супата. След евентуални избори влиянието на Пп-ДБ още повече ще намалее

75

до85ти

преди 2 месеца

Знаеш ли колко бързо ще те закрия, само да ми паднеш в ръчичките, а? Спокойно, няма да боли, и близките ти няма да знаят къде да дойдат да ти запалят свещ, мръснасган

74

Жадни за КИНЖАЛ

преди 2 месеца

Евроатлантическата клика която ни управлява е жадна. Жадни са за Кинжали и Тополки. Една ТОПОЛка падне ли, ще им утоли жаждата!

73

реалист

преди 2 месеца

Проблемът е че местните структури на герб нямат възможността да лапат както преди, защото паричните потоци зависят от ппдб, кокорапростокироисие. От там идва натискът върху боко, иначе на него му изнасят страшно много още 9м. с тия недоразумения на живота.

72

силно замислЕна

преди 2 месеца

Абееее........той и Лидера на герП, принципно има такъв проблем!

71

Анонимен

преди 2 месеца

Преговори, преговори и накрая хоп, да забравим всичко. Айде този път не.

70

Зарина

преди 2 месеца

Лапачите от ППДБ нямат място в Народното събрание .Крият се,че щели да правят реформи.Лапачите от Възраждане нямат място в Народното събрани ,защото ще закопаят окончателно България .

69

Рени

преди 2 месеца

До 76 Аре марш ,лицето на корупцията са според всички некадърници,лъжци,схемаджии нагли мошеници.Аре марш всички тези негодници са слуги на олигарси мафиоти.Аре маш Бо кк лу Уци, . Аре марш ,видяхме какво сътвориха за 3 години - парапети,пици с кристали, безобразно нагло нагла шуробаджанащина.Аре марш да изчезват от политическата сцена на България Аре марш да се вихрят там където могат да ги понасят,тука нямат място повече.АРЕ МАРШ!!!!!!!!!!!!!!

68

Мария

преди 2 месеца

Проблема с паметта идва от това,че имат психически проблеми.Доказали са го много пъти и е крайно време да се престане с затваряне на очите и да се дава власт на такива хора,защото са опасни. С Копейкин и групата му в Народното събрание работят психолози ,но какво от това ?! Резултати никакви А стига вече сме пълнели джобовете на Луудди хора

67

Анонимен

преди 2 месеца

Точно Герб и ДПС са лицето на корупцията и мафията в България, откакто са на власт, и са пълен антипод на отговорност, Поли! Докато съдебната система е в ръцете на структури и обръчи от фирми на ДПС (или Герб), България никога няма да стане нормална държава.

66

Поли

преди 2 месеца

България трябва да бъде управлявана от сериозни и отговорни хора - ГЕРБ и ДПС.Крайно време е това да бъде осъзнато и от най- елементарния българин.Достатъчно упражнения

65

Анонимен

преди 2 месеца

Само за това, че го казваш ти, г-н Никой? Не ставай патетичен!

64

Анонимен

преди 2 месеца

71 ПП,ДБ я разбират съдебната реформа като смяна на заеманите постове там, да се разчистят предишните и да се назначат само техни хора. Нали Христо Иванов затова седя в скута на Пеевски, да измоли за главен прокурор и заместника му, да бъдат хора на ПП,ДБ. Дори е настоял за гаранции, че това ще се случи?!

63

Дима

преди 2 месеца

До 71 Броя,бял,бл О , я се разкарай бе лъжец нагъл .С лъжци ,рекетьори ,схемаджии,психически необуздани, не се правят никакви реформи,не се преговаря за нищо.Такива като вас трябва да бъдат в паълна изолация .Вън от парламента всички лъжци като вас и КопейкинбДостатъчно ви търпяхме 3 години .Марш от пътя на България и вие Копейкин с копейковци.72998О т Рееепки жадни за властБългари опомнете се кащви ги вършите ,защото вие сте виновни такива като гези да решават съдбата на България