670

Анонимен

преди 2 месеца

Канарските острови са препълнени с богати туристи от англия и германия. А у нас старите влакове на 100г са препълнени със студенти ии *** слушащи чалга музика

669

Анонимен

преди 2 месеца

Е ако точно в този момент се появи партия, която да проведе референдум за излизане от НАТО сигурно ще спечели!

668

Анонимен

преди 2 месеца

Това не може да бъде физиономия на нормална жена.Има нещо,което не е според стандартите.

667

Анонимен

преди 2 месеца

Габриел ми прилича на новата номенклатура от времето на соца.

666

незнайко

преди 2 месеца

ДНЕС ГЕРБ ЩЕ ПОДПИШЕ

665

Анонимен

преди 2 месеца

И какво ново ще стане на изборите... а да надиплили сте пачките за махалите, просто ви трябваше време да посъберете, че 5-6 пъти под ред ви дойдоха множко за чекмеджетата.

664

Случаен минувач

преди 2 месеца

До 669Е как бе, Костов управлява 4 години, царят управлява 8 години, Борисов управлява 12 години... Имали сме стабилно парламентарно мнозинство и стабилно правителство. Друг е въпросът, че през цялото време, да, вземаха се главно противонародни решения. Друг е въпросът, че продължавахме да стоим като най-бедната държава в ЕС.

663

Citizen

преди 2 месеца

Преговарящите от ГЕРБ приличат на малки ромчета, които просят на главната улица и носят припечеленото на дъртия ром в градинката зад блока.

662

Citizen

преди 2 месеца

Дойде като г-жа Габриел, а ще си замине като Пунта Мара.

661

селянин

преди 2 месеца

Да не смее човек да се зарадва вече, на маймуни ни направиха :)

660

Алекса

преди 2 месеца

Герб ? ППДП ? И каква е разликата между тия две групировки ? Все едно да избираме между СИК и ВИС ! А мерси нема нужда трябва Възраждане на България !

659

Опппааа

преди 2 месеца

До Анонимен 667 И ТВОИТЕ

658

Васко

преди 2 месеца

Блага вест! Разваляйте седянката и на избори !

657

Мария Габриел

преди 2 месеца

толкова ясно го каза, че се наложи да поясни 6 пъти на присъстващите :D

656

до Случаен минувач

преди 2 месеца

Човече, разбирам желанието ти за " Стабилно правителство", а би ли дал пример с поне една от съществуващите партии, че хората(аз съм лесен,просто не гласувам) вече 30 години не случиха на такава.Не рабрахте ли толкова години каква е целта. Ами нека ви щавят още 30.

655

ооо нее

преди 2 месеца

Марче нищо не зависи от теб -мисля че от посолството ще размислят и пак ще си на пънгара :)

654

Случаен минувач

преди 2 месеца

Така е най-честно спрямо хората. Най-добре избори 2 в 1 - заедно с европейските. И дано този път хората да гласуват по-разумно, така че през лятото да имаме вече стабилно правителство.

653

Анонимен

преди 2 месеца

До Анонимен, к.661 Тези дипломи нищо чудно да са я от квалификационен курс, я от тези, дето се вземат след два семестри обучеие след бакалавърския курс. Киро с нищо не показа, че е завършил Харвардския университет и си пада по лъжите. Ас.Василев с прехвърлянето на финансови средства от един в друг отрасъл окепази нещата и сме в състояние на икономическа криза, която ще отмести доста далече приемането ни в Шенген. За премиера и за специалиста по роботика преди 25 години да не говорим.

652

Анонимен

преди 2 месеца

Който гласува на тези избори за Тиквата да му изсъхне ръката !

651

Анонимен

преди 2 месеца

Борисов си издейства сам с нескопосните и непоследователните си изявления да го ругаят и *** и Пульо да му се присмиват. Вместо да изпрати за преговори с ПП-ДБ Добрев, Биков и Томислав Дончев, той ги унизи и изпрати по негово мнение '***'. Добре, че две от тях - Сачева и Назарян се оказаха със зъби и се противопоставиха на ДБ. Сетне ББ отново подгъна колене пред машите на Козяк, после още веднаж и накрая със шмекериите си унизи М.Габриел. Годините на ББ натежаха и егото му...