15

НЕМА ОРА

преди 2 месеца

НАПРАВО МИ Е МЪЧНО ЗА БСП! ЧЕРВЕН КОЛЬО И РАЗНОГЛЕД АНДРО ВСЕКИ ПЪТ Й ДАВАХА ПЪРВО МЕСТО, С ЕДИН, ДВА ПРОЦЕНТА ПРЕДНИНА ПРЕД ГЕРБ? АМА НАБОРИТЕ СТАНАХА НА 80 ГОДИНИ И ПОВЕЧЕ И НЯМА КОЙ ДА Й ГЛАСУВА НА БСП.

14

Анонимен

преди 2 месеца

България има нужда от лява партия,иначе олигархията ще ни превърне в роби.Но тия бесепари,които са орел,рак и щука и се цепят като Стара чанта мачкан лак,дали не са подкокоросвани от един зайчарник,за да ги приключи съвсем?На това ми мирише цялата работа.

13

Анонимен

преди 2 месеца

Много добре помним как завърши управлението на БСП през 1996-1997 година. С фалит на държавата и нормална заплата на равностойност от 3-4 американски долара..

12

Анонимен

преди 2 месеца

Глобалисти-*** вече са бузлуджанци!Честито на манипулираните истински социалисти,присъствали на сбора!Как не разбрахте,че битката е между консерватори и либерали!

11

Анонимен

преди 2 месеца

Този път съм съгласен с тях.Цялата дандания е да отстрелят Нинова.А останалите после ще се избият кой да я замести.

10

ПОЛК. МИТРОФАНОВА

преди 2 месеца

НОВАТА МИЛИОНЕРСКА ПАРТИЯ СЪСТАВЕНА ОТ СТАРИ МИЛИОНЕРИ КОМУНИСТИ ЩЕ СЕ СБИЕ С ПРИВАТИЗАТОРКАТА КАКА КОРНИ С МЪЖ ШЕФ В НЕФТОХИМ? А ПУТИН КАКВО КАЗВА ПО ВЪПРОСА? А РЕШЕТНИКОВ?

9

БСП-ново движение

преди 2 месеца

...със стари червени брЪн тии ....НЕ СТАВА.......УМРЕХА БАЛАМИТЕ!

8

ПП БУЗЛУУДЖА

преди 2 месеца

СТАРИ ТРУЖЕНИЧКИ В НОВ БАРД АК.

7

Анонимен

преди 2 месеца

НЕЗАВИСИМО ОТ ФАКТОЛОГИЯТА, КАКВАТО И ДА Е ТЯ,КОРДЕЛА И АНТУРАЖА И ЯВНО ГИ ТРЕСЕ САХАРСКА ТРЕСКА, ЩОМ НАЙ-ВАЖНИЯТ ВЪПРОС ЗА ТЯХ,СПОРЕД РАЗПРОСТРАНЕНАТА ИМ ПОЗИЦИЯ Е ЧЛЕНСТВОТО В БСП НА УЧРЕДИТЕЛИТЕ!!! КОРДЕЛО ХОДИ СИ НА СЕЛО - ПАТКИ ДА ПАСЕШ,ПОЛЗА ДА ДОПРИНЕСЕШ!!! ИЛИ ЧАКАШ БСП ДА СЕ МАРГИНАЛИЗИРА ДО ПОД 4%-ВАТА БАРИЕРА???...

6

Анонимен

преди 2 месеца

Защо ви е да се прегръщате с мафията? Нали тя се пръкна от средите на БКП, чиято дъщерна организация сте и вие, както и ГЕРБ, и "Изправи се. Бг", "Движение 21" и АБВ. Все от едно и също котило сте, различни лица на една същност.

5

Анонимен

преди 2 месеца

Другари ,да запазим младата ни шефка до времето,когато ще паднем до 4%-ната граница! После...по гръб!

4

Анонимен

преди 2 месеца

Новото движение "Бъзлъжа" на много старите мутри от коалициите с ДПС и ГЕРБ, които въведоха крайнодения плосък данък 10 процента, който е най-ниският в целия свят. Крайнодесният плосък данък, който десните бесни харесаха толкова много. Даже Костов не посмя да въведе толкова крайнодесен данък. Това беше Подаръкът на Станишев за десните бесни.

3

Кака Мара

преди 2 месеца

В БСП се карат кое движение ще вкара по-дърти безидейници или по-млади кариеристи

2

Анонимен

преди 2 месеца

Най-голямото затопляне е в Сахара, където няма хора и не пият бира.

1

Анонимен

преди 2 месеца

Всички сте фалшиви.