64

Ко

преди 1 месец

Ама разбира се, че бай *** отричат глобалното затопляне. Факт е, че сме една от най-прос*ите нации в глобален план и то заслужено.

63

Анонимен

преди 1 месец

дано да е така както пишете,супер е ,затова горя гуми да затоплям климата

62

Анонимен

преди 1 месец

Като няма гори, няма валежи.

61

Анонимен

преди 1 месец

Земята и природата са съвършени и ако никой не се бърка в делата им умишлено, всичко ще е така както трябва.. има и кръговрат на всичко, природата няма да позволи да има липса на равновесие, дала е изобилие от всичко.:))

60

Анонимен

преди 1 месец

Пестете и не се къпете че няма за пиене.

59

Анонимен

преди 1 месец

Температурата се мери почти навсякъде с ТЕРМОГРАФ,не с термометър.грешките в меренето на показанията могат да достигнат 2-5 гр.С. Ето защо,след всяко отчитане на психрометричния термометър следва да се извърши корекция на термографа чрез изчертаване на 2-3 mm + или -..:))

58

Анонимен

преди 1 месец

Ако следващата зима се окаже студена и с много сняг.... ще чуем точно обратната теза, но със същите заключения! Заради глобалното затопляне ще обявят червен код при -5 градуса и ще посъветват всички да седят вкъщи. Изобщо...... въпрос на грантове!

57

Анонимен

преди 1 месец

Е щом не е достигната температурата на пастьоризацията 72 гр. по С, няма страшно. :)):)):))

56

Анонимен

преди 1 месец

Искаме и през декември, януари и февруари 40 градуса искаме на море януари месец. Когато януари стане 40 градуса тогава можем да говорим

55

Анонимен

преди 1 месец

До 55 Тичам по 6 км всеки ден, след което правя по 600 лицеви, 250 бажирания и стотина клека. След работа тренирам BJJ и до лятото, трябва да си взема черния колан. Понякога се пробвам и на лежанкта 170 мога да вдигна. Да, не е много, но за 7 години без въглехидрати толкива. А и не се оритеснявай за "душевното ми здраве" - чета поне по 2-3 часа на ден, което е груби една книга на два дни и си минах "психото", така че опитите ти, да ме злепоставиш се провалиха, подобно на идеологията ти.

54

Анонимен

преди 1 месец

Лято без слънце няма, 30-40 гр.С е нормално за лято в ЕС,ЕС не е на Северния полюс,в Испания,Италия,Португалия,Гърция,Турция колко да е:35-40 гр.С.Бг 28-30-35 гр.С,ако е студено растенията ще загинат,няма да има храна,всичко трябва да узрее.Температурата се мери с ТЕРМОГРАФ,не с термометър.грешките в меренето на показанията могат да достигнат 2-5 гр.С. Ето защо,след всяко отчитане на психрометричния термометър следва да се извърши корекция на термографа чрез изчертаване на 2-3 mm + или -..:))

53

Анонимен

преди 1 месец

Прочетете разказа "По жътва"на Елин Пелин и ще разберете какви страшни жеги е имало преди 100 години.В тоя период е измерена и най-високата температура в историята на България 45 градуса в Садово.

52

До 49

преди 1 месец

Започни някакво лечение. Сега идват жегите и състоянието ти ще обостри.

51

само Възраждане

преди 1 месец

поредната иззмама на атлантиците да усвоят още някой друг милиард

50

Анонимен

преди 1 месец

Трябва да пуснат една модна колекция за на съм мъжете от рокли и поли. Този вид дрехи са най-добри са горещото време.

49

Анонимен

преди 1 месец

И преди ни плашеха само с леда в Арктика,сега включиха и този в Антарктика,щото е видно,че в Арктика няма понижаване на нивото на леда.А на Южния полюс измериха преди две години НАЙ-СТУДЕНАТА ЗИМА в историята. Просто си натъкмяват статистиката .

48

Анонимен

преди 1 месец

До 44 Може и тебе да набием.

47

Анонимен

преди 1 месец

До 41 Всички вие и *** ви, дето освен да правите жквота за хора по-труден, не плстигате нищо с глуоавите си правила. Съшите вас, заради които думата "ром" с послзва вмсто *** (и сигур о ше бъде цензурирана", които вечно си измисляте спешни и неотложни кризи, изискващи" специални решения", а накрая нищо не с епроменя, освен банковите сметки на шефчетата. И спри се с тоя кремъл. Преди него беше Тръмо, неонацисти, капиталисти, богатите... Все си намирете, мак да избегнете критиката.

46

Пояснение към 47

преди 1 месец

През 1979 е направена първата снимка на площта на антарктическия лед.

45

Овце, спите ли?

преди 1 месец

АЙ АЙ... никога досега не е имало 40 градуса + разбираш ли? Данък въглероден отпечатък и насекоми откога?