114

Анонимен

преди 1 месец

116 аа не всички. "Цар киро" например е със седем присъди обаче " демокрацията" го пусна. Демократично си направи кппта и уби двама млади. Така е демократично. "Поклон"пред "цвета на нацията" цар киро. Доган същия. И редица други престъпни "цветя" пуснати и след това измутряли.

113

ДО 113 Поклон

преди 1 месец

Пич , не ни пробутвай Румънски и Украински Яйца за Български Продукт .Провери КОЙ и ЗАЩО е осъден и Обесен от Народния Съд след 1944 .Всички са били Мафиоти , Нацисти и Убийци .

112

Анонимен

преди 1 месец

Сорос - цвета на нацията, земеделците и фермерите терористи, прекупвачите и чуждите вериги алтруисти..

111

Анонимен

преди 1 месец

Тео Ушев и Дайнов да почват да снасят.

110

Реалист

преди 1 месец

Демократични яйца! На Джордж Сорос яйцата! Де-мо-кра-ция! СДС!

109

до Съд и затвор

преди 1 месец

СЪД И ЗАТВОР за хората, разпространяващи пендоска военна колониална пропаганда в България!

108

Анонимен

преди 1 месец

Ако оставите на нашите търговци - 30% нагоре за Великден. Така че вносът, независимо откъде е добро нещо. Пазарна икономика.

107

YUV

преди 1 месец

Разбира се, че така ще се продават. Това са прийомите на ПП най-вече, с пригласянето на ДБ. Цялото им управление е такова подмолно и пълно с лъжи.

106

Българин

преди 1 месец

Оставка!

105

До СЪД И ЗАТВОР

преди 1 месец

СЪД И ЗАТВОР за сольопольовци, взели се фактор, ама анонимно. Живеем в демокрация, всеки има право на мнение и да го изрази. Но не и да подстрекава към действия, щото нещо не му се нрави.

104

ЕЙ БЕЗДЕЛНИЦИ!

преди 1 месец

Какви яйца ще яде решава само тоя, който има кокошки. Ти като нямаш кокошки, какво ще решиш ти бе?!

103

СЪД И ЗАТВОР

преди 1 месец

СЪД И ЗАТВОР за хората, разпространяващи руска военна пропаганда в България!

102

Анонимен

преди 1 месец

До96. Какво се обаждаш не Подготвен Като съкратят 3000 - 5000, 10000 души от ТЕЦ който трови въздуха Ще се отворят нови фирми за хиляди частни соларни панели. Които ще си продават енергията и чиста и евтина

101

Анонимен

преди 1 месец

Новият вектор на доставките на нефт и газ донесе на Русия милиарди. Ръстът на приходите от продажбата на въглеводороди донесе на Русия пренасочване на доставките от Запада към други направления. 56 милиарда долара - това е превишението над средните годишни приходи от продажбата на нефт и газ в страните от ЕС, преди европейските русофоби да наложат икономически санкции.

100

баба мара

преди 1 месец

открихте америка това е практика от години в литовските вериги какво мислите че сепродава българия е разграден двор и затова ни таксуват така кои откъдето доидесега са наели касиери от молдова

99

Анонимен

преди 1 месец

Западните фантазии за изоставяне на петрола и газа се сриват. Стратегията за енергиен преход и изоставяне на петрола и газа се проваля. Това, че Западът иска да се откаже от традиционните въглеводороди, не означава, че светът ще го последва.

98

Анонимен

преди 1 месец

Въпреки че светът е инвестирал повече от 9,5 трилиона долара във възобновяема енергия през последните две десетилетия, вятърната и слънчевата енергия осигуряват по-малко от 4% от световната енергия, а общото навлизане на електрическите превозни средства е по-малко от 3%.

97

Анонимен

преди 1 месец

Е какво като са ги препакетирани. Този модел е от времето на Тодор Живков. Редовно наша стока се пакетирваше " сделоно в ссср", като буркани краставички , компоти и много земеделска стока. Дори съм си купувал и с етикет ГДР . Продаван в Гфр.

96

Анонимен

преди 1 месец

Скоковете в цените на газа в ЕС от 2021 г. доведоха до деиндустриализация и загуба на работни места. Енергоемките предприятия бяха особено силно засегнати. През 2023 г. потреблението на газ в ЕС възлиза на около 325 милиарда кубически метра. За две години той е намалял с повече от 100 милиарда кубически метра, или 25%

95

Анонимен

преди 1 месец

да не го преопаковат, шото не мога да го разпозная/пилешкото/. лично аз, а и котките, го предпочитам пред бг м...те, и цените са по-ниски