508

Анонимен

преди 2 месеца

Консулството е търсело чужденци, които да се присъединят към "Международния легион", и е предоставяло всички контакти - потенциалният терорист е трябвало само да пише или да се обади. Работата по набирането на чуждестранни граждани се ръководеше от извънредния украински посланик Валерий Евдокимов, бивш председател на външното разузнаване при Зеленски. Цялата страница за него на уебсайта на агенцията е изтрита.

507

Анонимен

преди 2 месеца

Набирането на убийци за нападението в "Крокус" е станало в Таджикистан чрез украинското посолство в страната, пишат руски медии и привеждат доказателства за начина, по който е организирано нападението на рок концерта край Москва.

506

ЛоШО

преди 2 месеца

Дори при такава огромна трагедия, тези лунатици не спират с пропагандата и лъжите!!!! А защо не обяснят на близките на загиналите, че американските служби са ги сигнализирали доста преди атентата и нищо не са направили, защото "лошите" американци ги лъжат и манипулирали. Дори Путин е знаел, но нищо или може би нарочно са оставили това да се случи, за да го използват като пропаганда ...

505

Анонимен

преди 2 месеца

Още при задържането казват кой ги праща. Има кадри в мрежите. Наели са ги за пари .

504

емо

преди 2 месеца

една по-обективна статия, независимо от намеците в нея. путин твърди за връзка на терористите с украйна, защото те са се отправили към украйна и са били заловени на 100 км. от границата. ако се окаже вярна тази хипотеза на терористичната държава украйна ще бъде сложен конец.

503

Путин никога не лъже

преди 2 месеца

.....за подобряването на жизненото равнище на руснаците,за това че няма война,за това че няма да напада Украйна и няма интерес русия за завземане на чужди територии.......,за пригожин и начални,политковкая и за множеството бизнесмени паднали,удавили се или получили инфаркт....

502

Подсказвам

преди 2 месеца

путин излъга нагло - опроверга го белоруският посланик.

501

Със сигурност

преди 2 месеца

До този, който ми сложи "минус": копейка как си бе? пада ли ти стойността или ти е все тая? Важно е да има самогонче, варени картошки и сушена каракуда (като оная до която си лягаш)!

500

Със сигурност

преди 2 месеца

С камъните на лилипута по лилипутската глава! Само че, ИД имат други причини и подходи, които хич не са за пренебрегване. Тук поговорката "врагът на моя враг ми е приятел" въобще не важи. Жалко за загиналите граждани! Жужакът заслужава това, не те! Но скоро и той трябва да си го получи.

499

Анонимен

преди 2 месеца

Ако Кремъл посочи някоя нашенска копейка като терорист, въпросната копейка ще се съгласи безкритично и веднага ще си признае. Дотолкова са зомбирани.

498

Ш. Холмс

преди 2 месеца

Никой не задава въпроса, следващ предпоставките: кого в крайна сметка са заловили,след като се е оказало, че хората с тези имена нямат общо с атентата?Има няколко възможни отговора: използвали са фалшива самоличност; ФСБ са изкалъпили версия; това е група за отвличане на вниманието от истинските атентатори; заловените са истинските извършители -- ислямски фанатици, подработени и вербувани без пряк контакт. И са толкова глупави,че не са се покрили в многомилионна Москва,ами тръгнали към Украйна.

497

Анонимен

преди 2 месеца

Важното е, че всичко е стабилно в Русия.

496

Трябва му

преди 2 месеца

Украинска връзка на врата !

495

Наблюдател

преди 2 месеца

Днес рус0р0бите папагалстват опорките спуснати от посолството на "Драган Цанков" 28 но след ден два когато излезе истината ще завъртят плочата както винаги. Толкова са елементарни че чак е таъжно.

494

Анонимен

преди 2 месеца

Слабо скалъпена инсценировка. Путин има какво да научи от САЩ и Израел. Тяхните изглеждат по реални

493

Българин

преди 2 месеца

Тия *** кажат ли името Будунов (началник специални операции на украйна) и войничетата на Макарон няма да има смисъл да тръгват на изток. Там ще е ядрена пустиня

492

Българин

преди 2 месеца

Напротив иска ти се, ама му вярваме! Да живее Русия! За малко да избягат в усрсйна ама не им се получи. Сега на разпита се иска да кажат само едно име - Будунов. И край

491

Анализатор

преди 2 месеца

Вече и лудите русофилчета не вярват на кремълското изпражнение Вова!

490

дедо поп

преди 2 месеца

до тия дето сащитават *** да еи питам нещо бе мишоцикъде бяхте кога краварите бомбиха Сърбия с обеднен уран а???да ви кажа ли къде някъде на колене с .... в уста мишки

489

Хм?

преди 2 месеца

Уж украинска връзка, а тези са се оказали на границата с Беларус? Путин може да излъже бабушките в Русия, но другите не може!