50

Слава на Украйна!

преди 3 месеца

Това е ОТЛИЧНА АКЦИЯ на украинските тайни служби! Наказаха руснаците за загиналите в Украйна. Няма как да бъде акция на Ислямска държава. Първо защото тя беше разгромена още в 2020 година. ВТОРО, което е по-важно, Русия точно в тези дни защитава страстно Хамазците в Израел и изобщо арабите в Палестина. Все едно еврейски организации да направят подобен атентат в американски град, примерно Вашингтон. Русия е СЪЮЗНИК на мюсюлманите и версията за Ислямска държава ПРОСТО НЕ ВЪРВИ!

49

SS

преди 3 месеца

Молете се тук да не стане. Че от униформени некадърници, не можем дума да кажем.

48

SS

преди 3 месеца

Що триете бе? Като чуя в Бг думата ,,експерт" и се хващам за пищова. Сега ще се изкаже и куцо,кюраво и сакато от книжните плъхове дето не са мирисали никога барут.

47

Анонимен

преди 3 месеца

Русия има най-добрите служби в света! Някой вярва ли, че са толкова некадърни!

46

Анонимен

преди 3 месеца

Едно е сигурно! Руските служби не са искали да го предотвратят! Още повече, че от 8 март има предупреждения!

45

Хм

преди 3 месеца

И колко боен опит трябва да имаш за да стреляш нагоре надолу и настрани в пълна зала?

44

Анонимен

преди 3 месеца

До Любопитен 42. Откъде аз да имам информация бе образ неземен ?

43

Български Ромм

преди 3 месеца

Вече жертвите са над 170-180..ПУТИН ДА ПУСКА СПЕЦНАЗА В КИЕВ, И ДА ИЗБИВАТ ПОДРЕД И НАВРЕД И ВСО И ВСЯЛ....И КУЧЕТА и Котки,и БЕБЕТА и дърти баби и дедушки...И ВСИЧКО ПОД ОГЪН ...После в Париж да идат в някоя концертна зала -- и да почват наред .

42

Любопитен

преди 3 месеца

До Анонимен 41 Тоест, ти нямаш доказана информация, че е имало множество убити и ранени.

41

Анонимен

преди 3 месеца

До Любопитен 39. Кво ти е ясното бе ? Как искаш аз да ти казвам и доказвам нещо от България без да имам информация ? Ненормален ли си какъв си ?

40

Пффф

преди 3 месеца

Страшен анализатор. И за слепите е ясно, че това е сбирщина. Разликата в годините им го личи. Измъкнали са се по случайност, но ще ги убият до утре. Обикновено ги убиват на масто. Обещали са им Рай и жени в името на Аллах. Колко слааабоуумен си, за да вярваш в това. Иначе, зад атентата стоят укрите, които са платили на Ислямска държава. В Ислямска държава, ако платиш, ще направят всичко. И тукащните ще отстрелят, ако има кой им плати. Спящи клетки в България бол.

39

Любопитен

преди 3 месеца

До Анонимен 38 "Ти може да искаш много работи" Ясноооо. Що се напъваш?

38

Анонимен

преди 3 месеца

До Любопитен 35. Ти може да искаш много работи. Обади се в посолството или отиди в Русия да питаш те ще ти обяснят.

37

Анонимен

преди 3 месеца

На кадри се вижда как се стреля по тълпата а никой не пада .Той и Хитлер запали Райхстага 1933 г а обвини Гошо Тарабата .

36

Въртислав

преди 3 месеца

До ЛюбопитенБратле, стига си се лигавил тука, ами давай да ходим, да си бараме пиперките и да ти правя рекултивация на задния двор.

35

Любопитен

преди 3 месеца

До Анонимен 34 Аз не искам "специални" доказтелства, аз искам НЯКАКВИ доказателства, които мога да регистрирам. Досега такива не съм видял, а като те слушам, май и ти. Ако беше досега щеше да си ги дал и да се реши въпроса.

34

Анонимен

преди 3 месеца

До Любопитен 32. Какви специални доказателства искаш да ти предоставят специално на теб ? Освен това дали вярваш или не едва ли има значение за някого. Питай си и не вярвай. Все тая.

33

Je suis нещо си

преди 3 месеца

Сега всичи будни радетели на гражданското общество с украинските знамена на профилните снимки, трябва да добавят и руското. За да покажат, че не подкрепят тероризма. А довечера очакваме да се прожектира руското знаме върху сградите на Народното събрание, Министерския съвет и Народния театър.

32

Любопитен

преди 3 месеца

До Анонимен 28 "Но тогава как са загинали толкова много хора?" И аз това питам, къде са ДОКАЗАТЕЛСТВАТА, че "са загинали толкова хора"?

31

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен 23 Отново странен отговор. Не го увъртай, давай направо към информацията. Целия свят е бръмнал, не може да е толкова "тайна".