215

Анонимен

преди 2 месеца

АКО Е ИСТОРИЧЕСКО НАЗВАНИЕ, ТО ТОГАВА Е ПОПАДАЩО В ЧАСТИ ОТ ТЕРИТОРИИТЕ НА ИРАН,АФГАНИСТАН,ТУРКМЕНИСТАН, ТАДЖИКИСТАН И УЗБЕКИСТАН. ПАКИСТАН НЯМА НИЩО ОБЩО. ИЗВЕСТНИ ИСТОРИЧЕСКИ ГРАДОВЕ СА НИШАПУР, МЕРВ, САНДЖАН, САМАРКАНД, БУХАРА, ХЕРАТ, БАЛХ, ГАЗНИ. А БАЛХ, БАЛХАРА, БАЛХАШ И ЧИПРОВСКИТЕ КИЛИМИ ГОВОРАТ ЛИ ВИ НЕЩО?!...

214

ГНЕВЕН

преди 2 месеца

Ислямска ,Хизбула ,Хамас ,Идил-*** и т.н...Едва ли има и 1% нормални хора ,които да вярват на тази краварско-еврейска "партенка".Пълна евтаназия на Укропитекия без упойка!Тази фашистка дупка трябва и ще бъде изравнена ,заедно с опиканото НАТО и наемниците.СЛАВА НА РУСИЯ ,НАШ ЕДИНСТВЕН ВЕРЕН ПРИЯТЕЛ И БРАТ!

213

Анонимен

преди 2 месеца

Това е толкова елементарно организирано от Путин, за да оправдае предстоящата мобилизация...

212

.!.

преди 2 месеца

Руснакът без война не може да съществува. Друго не може да прави освен да създава войни и паради. Жалко за глупаия народ. Ти го риташ - той трае и мълчи.

211

Анонимен

преди 2 месеца

Истината излиза доста бързо. Гледах репортажите с тези *** терористи.Руснаците ще разкрият всичко. А всичкото води де ЦРУ акция с участие на укрите.Жална им майка на всички забъркани в това отвратително и ненужно убийство.Отмъщението ще бъде достойно.Ако се докаже че Зеленеца и нацистката му шайка са в течение и са част от организаторите да се считат за умрели.Няма вече разходки и фашистка пропаганда по света свободно.Свърърши тая. От небето ще дебне ракета със специално предназначение.Милост вече за фашагите няма да има. Запомнете ми думите.

210

скъпа

преди 2 месеца

на тебе винаги ще ти изневерявам

209

щото

преди 2 месеца

са терористични ислямизирани *** понеже иначе няма с кво да станат интересни

208

Анонимен

преди 2 месеца

В основата на терористичния акт са американците и укрите, изпълнителите като националност, произход, вероизповедание не са важни.1. Кой плаща за теророзъм по банков път??!! Това е направено с цел либералите да кви чат как няма доказателства че са укрите, а доказателствата сочат някакви радикализирани елементи.2. Същите са заловени на път за украинската граница.3. Това нападение е извършено с цел макарона да има предтекст да прати официално чужд военен контингент в украйна. Идеята е Путин в резултат на този атентат да обяви наказателна акция в укрия с много цивилни загинали, което пък да

207

Ахмат - сила!

преди 2 месеца

Вие верно ли си задавате отговори и то очевадно неверни?

206

ЗАЩОТО

преди 2 месеца

не е ИД а ЦРУ!

205

Анонимен

преди 2 месеца

Защото са им дали пари.Това са наемници.Няма нужда да имат повод.Просто са ги купили.

204

Анонимен

преди 2 месеца

Ислямска държава е приказка на сащ за антипод на Дядо Коледа.

203

КГБ

преди 2 месеца

А ти си 3то разряден еврогеец

202

ЕЛИТЕН ЕВРОПЕЕЦ

преди 2 месеца

Който и да е извършителят - поздравления! Руснаците са човешка тор, токсична, септична клоаккка на бедността. Терористичната бедна Русия ще страда още.Дано НАТО влезе в Украйна . Тогава Русия отива при СССР

201

емо

преди 2 месеца

привет на русофобската редакция на тези новини. поредната статия, изпълнена с лъжи и внушения. лъжа е, че ислямска държава е извършила терористичния акт, внушавана от американците и прокарвана от платената българска журналистика. няма политически внушения, няма взимане на заложници, някакви искания, което е характерно за терористите. следата сочи към украина и америка.

200

българина

преди 2 месеца

цру и идил са едно и също ... всеки го знае

199

Анонимен

преди 2 месеца

До българин 202То не че "Братска Русия" в момента не избива доскорошните си братя славяни и християни.

198

българин

преди 2 месеца

Като чета коментарите,се уверявам,че нашето общество е тотално оглупяло.Те /мюсюлманите/избиват християните/нас/ в родните ни държави,а о.-глупялите искат още някакви доказателства.Само ще ви кажа,че вашите дъшери,внучки,дори и съпруги,ще бъдат в леглото на тези античовеци,ако ние не ги спрем.О-г-л-упяли нищ-о-жества.Вместо всички да застанем до братска Русия,виждам не-но-р-малници.

197

Анонимен

преди 2 месеца

Действа си тази групировка в Афганистан и изведнъж напада в Москва според краварите.

196

Слънчарски

преди 2 месеца

До Ква Ислямска държаваЗначи смятай какви били прости САш и Ми7, че да плащат на тафжикистанци за атентат и после да ги пращат през почти 100 км военна зона пазена от 150 хил. руски войници и полицаи с дронове, машини и самолети. Вместо примерно да ги прекара през Литва, която е по-близо и малко охранявана.