220

MK Ultra

преди 2 месеца

Вследствие Операция Кламер възникват още няколко проекта. Те включват Проект Чатър (Project CHATTER) и създадения през 1950 г. Проект Синя птица (Project BLUEBIRD), който година по-късно е преименуван Проект Артишок (Project ARTICHOKE). Целта им била контрол над ума, водене на разпити, промяна на поведението и свързани теми.

219

Анонимен

преди 2 месеца

Терористите са наети от Запада ! Предполагам.

218

Анонимен

преди 2 месеца

Нас нормалните не ни интересува кой и защо измира в росия, техни си работи да се оправят.

217

Ватник Нагъл

преди 2 месеца

Това събитие е фалшиво като театъра в Мариопул... Фейк новина, разотивайте се!

216

Анонимен

преди 2 месеца

До Анонимен 247 Сталин лично е ръководил СССР през ВСВ, тъй че колкото и да се правиш на неразбрал е ясно, че само се преструваш. И песента не е за Сталин а за жертвите.

215

МK Ultra

преди 2 месеца

През 1945 г. се създава Агенция за целево съвместно разузнаване (JIOA Joint Intelligence Objectives Agency) организация с директна отговорност осъществяването на Операция Кламер. Програмата вербува бивши нацистки учени [16], някои от които идентифицирани, осъдени и преследвани като военнопрестъпници по време на процесите в Нюрнберг.[17] Един от тези учени е доктор Йозеф Менгеле, чиито трудове, изобретения, открития и опити в концентрационните лагери се използват в проекта

214

Анонимен

преди 2 месеца

Били да наемници от Такджистан.Подбрани са заради външния им вид с цел после да правят пропаганди и да разпалват конфликт вътре в РФ на религиозна и етническа основа.Само че не знаят,че в Крим преди две години християни и мюсюлмани направиха общ олтар,за да се молят на Бог да ги пази от ракети.Трудно ще им се получи интригата.Също така от укро пропагандата искат да ги изкарат чеченци.Минали са порай чеченците хахаха.Егати интригантите!От техните интриги страдат невинни!

213

Анонимен

преди 2 месеца

до 246 За Сталин няма песен, че да плача, кравар!

212

Анонимен

преди 2 месеца

Камери,лицево разпознаване,намерено снаряжение и боеприпаси,генетичен материал,всичко това заедно ще даде резултат за разкриването на хората участвали в това клане,просто е въпрос на време!

211

Анонимен

преди 2 месеца

243 хората са запазили дух въпреки жертвите а ти дрискаш опорки за пари. За теб важни са центове стотинки копейки и кой колко вземал а не нещо друго както цинично и двулично се напъваш да тролиш. Между другото спонсорите ти избягаха в Дубай и са търсени с Интерпол. А Славов от Дебилитета е роден в ссср, за ралика от тези на които ти е зададено да наричаш "копейки" които са родени в България.

210

Анонимен

преди 2 месеца

До Анонимен 246 Сталин, твоя идол от ВСВ е избил милиони руснаци. За тях плачеш ли?

209

Анонимен

преди 2 месеца

до 243 Когато хората като мен плачат на руската песен "Денят на победата" за ВСВ и за тях ли загиналите са само бройка, кравар жалъъък? Казвай бързо вееее, кравар!

208

Ужас

преди 2 месеца

Има загинали деца.Ид..ти замълчете....

207

по пързалката

преди 2 месеца

Излязоха и първите "свидетелски" разкази. "Свидетелите" не споменават за тела и ранени, вместо това говорят за "професионално отношение на охраната" и други сгрешени подробонсти. Интересен "атентат".

206

до 241

преди 2 месеца

Разбирам, че за теб няколко милиона жертви са само бройка, типична копейка, за това ви мразят хората, вие просто не разбирате. Аре пътувай бедньо.

205

МK Ultra

преди 2 месеца

Той и други наркотици обикновено са прилагани без знанието на субекта и неговото информирано съгласие, в нарушение на Нюрнбергския Кодекс, който САЩ се съгласява да спазва след Втората Световна Война. Търсеният резултат е намирането на наркотици, които неизбежно да доведат до дълбоки признания или избършат съзнанието на субекта и/или го програмират като агент-робот

204

Анонимен

преди 2 месеца

до 239 И с какво го изядоха ве, кравар? Когато избиха в театъра в Москва чеченските терористи преди 20 години към 100 мирни души пак ли го изядоха руснаците? Или като избиха немските фашисти 25 милиона руснаци през ВСВ пак ли го изядоха, кравар?

203

Анонимен

преди 2 месеца

234 отричането пряко или косвено на резултатите от втората световна и холокоста е криминалиизирано и се наказва. Пред съдията в един момент ще хленчиш с " ама аз само тролих" .

202

до 235

преди 2 месеца

Ако слушаха Америка можеше и да не ги омлатят, ама не им стигна мозъка и го изядоха хахххаха

201

Анонимен

преди 2 месеца

Тук плюе една и съща русофобска гад!