131

Гр

преди 2 месеца

Един политик с разума си

130

история

преди 2 месеца

До Историята се повтаря Путин тръгва с 500 000 войници към Киев и след 3 год завършва пред Херсон с обратен поход към кремъл.

129

косвени улики

преди 2 месеца

ако има скок в цената на памперсите - там са!

128

Аха! Ясно!

преди 2 месеца

Затова ли белите чаршафите поскъпнаха? - за бели знамена ли?

127

Историята се повтаря

преди 2 месеца

1812 Наполеон тръгва с 600 000 армия за Москва, замръзва, едва 12 000 се връщат!1941 Хитлер започва с 3,4 милиона армия Операция Барбароса, стига Сталинград, замръзва, неизвестно колко войници се връщат!2024 Емануел Макрон тръгва с 1500 войници за Украйна, ще се завърнат 0..

126

Анонимен

преди 2 месеца

До Прецаканата Германия - Германия сменя екипа на националния отбор с на американската Найки. След 70 години Адидас. Това ако не е ясен знак, не знам какво е.

125

Прецаканата Германия

преди 2 месеца

От 1945 Германия е окупирана и разчита на ядрения щит и армията на САЩ като заменя суверенитета са за защита! За тава пък те плаща за въоражаване! Превъртаме до 2024САЩ се изтегля от Европа и Украйна и оставя Германия да плати сметката! На преди това и взривява газопровода и икономиката

124

Анонимен

преди 2 месеца

До Не е оправдано. - Щом подкрепяш, ще подкрепяш всичко. Не си ти тоя, дето поставя условията, друг е. Като все не можем без господари, така ще е.....

123

Война на друго ниво?

преди 2 месеца

Линията на войски от ЕС в Украйна не бива да се прекрачва. Това вече е ескалация на друго ниво. От една страна ЕС няма своя единна армия и не е готов за пряк военен конфликт. От друга страна ЕС има превъзходство в жива сила срещу Русия и традиционната руска с тактика на масовост на бойното поле не би работила срещу числено превъзхождащ ги противник. Русия обаче има повече материял (природни ресурси от ЕС) ЕС има повече земеделие и хора които да работят. Такава война ще е непредвидима и ядрена.

122

Анонимен

преди 2 месеца

Орбан е с акъла си, ама една лястовица пролет не прави. Но останалите "умници" ядрена зима с успех могат да уредят.

121

До историк

преди 2 месеца

Ако беше историк, щеше да знаеш, че от 600 000 армия на Наполеон през зимата само 12 000 се завръщат в Париж :) Защото са много умни ..като Микрон!

120

Не е оправдано.

преди 2 месеца

Подкрепям Украйна, но войски на НАТО и най вече на ЕС вече ми се вижда прекалено голяма стъпка криеща много повече рискове от потенциялни бенефити. Следното: В момента най-големия проблем на Украйна са липасата на Муниции, не толкова липсата на хора. И да имат повече хора, без муниции ще е трудно. 2. ЕС ще бъде вече в пряк военнен конфликт с Русия. Така както Украйна поразяват цели с дронове във вътрешноста на Русия, така и Русия би поразила с ракети цели във вътрешността на ЕС. 3. Тръмп в САЩ.

119

Анонимен

преди 2 месеца

До савецко шимпанзеТе не са искали да превземат Киев преди да ви разбият в Донбас, както правят в момента. Вие се бяхте паникьосали пред Киев, а не руснаците. Те искаха да преговарят с вас.

118

Анонимен

преди 2 месеца

До ИсторикПак ще е същото пак сезоните ще са ви виновни и пак ще твърдите, че някой е избягал. При война е важно физически да заемеш територията, а не да я напуснеш и да твърдиш, че си победил.

117

Историк

преди 2 месеца

До макрон. А ти филма гледа ли го? Или не си запознат и с историята. Че Наполеон влезе в Москва и страхливите сибиряци бяха я подпалили и избягали. И че французите не са загубили на бойното поле, а от суровата зима. Само че сега сме 2024, а не 1812 и зимата няма значение.

116

Бай Илийчо

преди 2 месеца

Е пааа *** си ли жа тръсят в Украйна? До адин ке ги изтепат

115

Хайл

преди 2 месеца

До 112. Руснаците да благодарят на глу.павите САЩ и Великобритания, че им помогнаха неимоверно във ВСВ, иначе сега столицата им щеше да се казва Moskau.

114

савецко шимпанзе

преди 2 месеца

Разните превъзбудени путлерасчетa ще си потрошат клавиатурите да обясняват колко е велика съвецката армия :) Същата, която щеше да превземе Киев за 8 часа :) С безстрашните чеченски, бурятски и всякакви полумаймунски бойци, които крадяха перални и тоалетни чинии!

113

Анонимен

преди 2 месеца

Макрон си вика : Няма по-*** и по-лесни от българите. Изментих ги за Македония да свалят ветото срещу нищо. Редовно си привиквам техните жалки политици, като Мънколай Седенков, да им свивам сърмите и чинно ме слушкат".

112

Ястреб Османлията

преди 2 месеца

Евреите са си наумили да я подпалят и третата световна война, която според тях ще е последната и след това техничт Мешия ще дойде на земята. Направете си труда да проучите в какво вярват тези извратенняци евФреите, и ченето ви ще удари пода!! Няма друго такова племе проклето, което да е направило толкова злини на рода адамов. Това обяснява и факта защо те са били прогонени 1033 пъти - четете правилно 1033 пъти! досега! Да се надяваме 1034'ят да е за последно!! Скоро по кината по цял свят!