108

Баба Гошка

преди 2 месеца

Натовците и ЕС, замразяват средства за 300 млрд, а в Русия има чуждестранни активи за на неприятелски държави, 500 млрд !?! Само да им пипнат парите и веднага отиват на международен съд, за финансови престъпления :-)

107

Олимпий Панов

преди 2 месеца

Горките виждат че Русия мачка и върви само напред и сега шепа мошеници преди Украина да изчезне от картата искат да окраднат руските пари щото после ще трябва да ги връщат.Познайте колко от тия пари ще стигнат до Украина? Едва 1%Запомните ако това се случи и внуците ни ще плащат репарации на Русия!

106

Анонимен

преди 2 месеца

И така трябва. През 2СВ са удряли Хитлер с каквото могат. С какво сега са по-различни кремълския главорез и бандитите му?

105

Анонимен

преди 2 месеца

Отсъствието на причинно следствена връзка е сериозно психично разстройство при човека , при животните от другите видове , въпреки , че ги определяме , естествено високомерно , като лишени от разум всъщност също се наблюдава наличие на такава връзка , котето ми много добре е наясно кво го чака кано отмъкне салама от масата , но там нещата са на друга основа , граби и беж , имат психика устроена по друг начин , както биха се изразили IT специалистите , друг им е софтуера , имат го , но не го лови

104

Голяма част

преди 2 месеца

От тези пари са пари на частни лица! Даже не на държавата Русия! Само защото имат руско гражданство и пари са санкционирани?? Европейския и международен съд всеки ден обявява санкции срещу такива лица за нелегални! Например майката на Пригожин махнаха санкциите срещу нея въз основа само на роднинска връзка и руско гражданство!

103

Анонимен

преди 2 месеца

ЕС си живеят в лукс независимо от обедняването на Европа.

102

Така и утре

преди 2 месеца

Ще замразяват сметката и крадат папите на всеки, който протестира за МИР в Украйта и откраднатите пари ще превеждат на Зеленски ;)

101

Днес Русия утре ние

преди 2 месеца

Отиваш на протест срещу ЕС, Правителството, войната, ваксините и те ти замръзяват банковата сметка и после взимат парите от нея! М Канада вече го направиха при протестите на Тираджиите!

100

Шопа

преди 2 месеца

Разбирай , парите остават за тях . Украйна няма да получи почти нищо , все пак всички пари дето се отпускат за тях се разпределят между няколко по-големи фирми ,които не са украински . Нещо не блестят с интелект тия уж "висши" държавници ....

99

Анонимен

преди 2 месеца

За пореден път се видя, че европейската икономика не струва. В крайна сметка пак опряха до Русия! Замразени активи, лихви... Санкции... Сега искат Русия да спонсорира терористична държава и после пак ще реват. Хубаво е да вдигнат лихвения процент. Така ще осигурят повече от тези жалки 3 млрд. на година. След това ще поискат да изкупят руския нефт, че като им свърши на руснаците да нямат с какво да зареждат танковете... Смешки!

98

Последни два месеца

преди 2 месеца

За Урсула неизбраната и за ППДБ..ще крадат за последно!

97

&&

преди 2 месеца

Тия може ли на всички да окрадат спестяванията.

96

Анонимен

преди 2 месеца

Тези некадърни хамстери натикаха европейците в упадък, опраскаха парите и продължават с безобразията си преди да бъдат изгонени.

95

До Христо

преди 2 месеца

Ние говорим тук за ЕС..досега се съгласи, че Възраждане даже не иска България да излезе от ЕС..иначе щяха да предложат референдум.. никоя партия в България не иска България измън ЕС..и ЕС е по принцип хубаво нещо А реформата на ЕС не се прави на избори за Парламент в България а на Евро-изборите!!! Тогава трябва българина да го псуваш че не гласува бееее

94

Христо Христов

преди 2 месеца

До 92 ".. че са съгласни с ЕС?" не виждам "съгласие". Отделно, не го и усещам, освен в 'съгласието" да слугуват на ЕС, а той в замяна да им ДАВА МРЗ.

93

Христо Христов

преди 2 месеца

До 90 "Възраждане НЯМА да направят референдум за напускане на ЕС и Нато! ' - както видя оня ден внесоха декларация или каквото е там за излизане от НАТО. А за ЕС - повтарям ПАК за про'с'таците: трябва промяна на статуквото. Това включва и промяна на ЕС. Конкретно в НИТО един пост не пиша за излизане от ЕС, а за промяна на статуквото... И като следствие - за неслугуване на ЕС, а сътрудничество. Но как неграмотните про:с'таьи чакащи да им се ДАДЕ МРЗ да го вденете.

92

Анонимен

преди 2 месеца

пускайте активите , че трябва да се харчат. Имам нужда от пари. после ще им излезе през гъъззззззааа х10

91

До Христо

преди 2 месеца

Щом ЕС по принцип е хубава идея, какво обвинямаш хората, че са съгласни с ЕС? То не че има друг избор на изборите за Правителство деОбвинявай ги, че не гласуват за Евро- Изборите!!

90

Христо Христов

преди 2 месеца

До 87 "Възраждане не искат България извън ЕС!" - ЕС по принцип е хубава идея. Но не и този ЕС. Защо да не остане ЕС, но да бъде реформиран? А това няма да стане без счупване на статуквото. И аз лично не виждам противоречие в основни линии на политиката на Възраждане. ПП. Виденов например подаде документите за членство, но миналата година заяви, че това не в същия ЕС и иска коренни реформи

89

До 88

преди 2 месеца

Възраждане НЯМА да направят референдум за напускане на ЕС и Нато! Запитай се защо? А дори да направят трябва да имат Мнозинство ( 160 депутати в НС) и техни хора в Конституционният съд, за да бъде изобщо допуснат Референдума!!