9

Това е системата

преди 2 месеца

Има n на брой актове и фишове но сигурно повече от половината изобщо не са му връчени. Няма механизъм да го задължат да си плати. Аз лично имам един фиш от 2 години, който още чакам да ми се връчи. Смених лична карта, регистрирах нов автомобил-никъде не ми го връчиха. Спрях при патрул на улицата и го помолих старшия да ми го връчи- момче карай че сме по друга работа. И после що има такива джигити...

8

Стамат

преди 2 месеца

На 18 и с "десетки фишове и актове, които водачът получил през последните 2 години" ... време е за наказание "отнемане правото да управлява МПС доживот".

7

Анонимен

преди 2 месеца

Ще го черпят едно кафе, като предния който заловиха и ще го пуснат. От телевизията ще отидат да го покажат да му направят реклама. След това купува друга кола и пак така...Всеки втори кара така, дори градско. Има хора които без книжка карат така, но на никого не му пука, само на опечалените, които нищо не могат да направят...

6

Майната Ви

преди 2 месеца

Браво! Ето това е истинският българин! Патриот! Показа им на западняците, че само в България може да не се спазват законите щом имаш свои хора! Да гледат иония от Европата и да тъпеят! При тях такива неща няма и няма да има! България над всичко! Пардон! То отва беше някога "Дойчланд юбер алес" и беше лозунг на фашистите!

5

IQ 3.14

преди 2 месеца

кой е Фучи? Фики го знам, тоя да му не е брачед?

4

Анонимен

преди 2 месеца

Това че си взели колата няма да ги спре ,то такива богаташчета с лопата да ги ринеш ,че си купи друга

3

Пилотчето

преди 2 месеца

Сега да си плати всички глоби в едномесечен срок или да полежи малко в затвора!!! За част от сънародниците правилата не важат и трябват драгоновски мерки!!! Затвори и солени глоби и до няколко години всички ще карат с ограниченията!

2

Анонимен

преди 2 месеца

Класическо комплексарче!

1

Анонимен

преди 2 месеца

Не можа ли да си снима онова нещо и да го прати на момичетата, ами с 260 ще ми шофира ?