37

Малко за политика

преди 2 месеца

ДБ (заедно с ПП) се беше заела с невъзможна задача: да бори корупцията с помощта на тези, които я осъществяваха (ГЕРБ и ДПС) и да прави съдебна реформа с тези, които бяха обсебили съдебната система (пак ГЕРБ и ДПС). Нямаше как да успеят. Сигурно им е било ясно, но нямаха голям избор. Събраха се не заради националните цели, а за да обслужат евроатлантизма. За да успеят, занапред трябва да отделят едното от другото. Имат втори мандат: да тръгнат пак оттам откъдето тръгнаха: с обединение срещу ГЕРБ

36

Бай Дрън

преди 2 месеца

Голяма тема за чесане на езици. Кажете ми, когато темата приключи. Дайте нещо за тръгналата наново инфлация в България!!!

35

тъпомер

преди 2 месеца

Естествено че една мафия няма полезен ход,освен протакане избори и хаус.

34

Анонимен

преди 2 месеца

Не се ли питате защо така живеем в провалена държава? Защо вие сте единствените европейци, чиято държава е като Третия свят? Отговорът е ***, защото не правите нищо срещу диктатурата. Даже и африканците вече се научиха да се отбраняват, да се противопоставят на колонизаторската власт. Само вие още не сте схванали идеята, че диктаторите ви подготвят държавата за заличаване, като Украйна и Палестина.

33

YUV

преди 2 месеца

Естествено, че Борисов няма изгода да прави правителство. За ккаво да го прави? На всичи е ясно, че при избори, ПП-ДБ са в коша завинаги. И те го знаят. А Борисов после ще го мисли с кого да прави коалиция, защото ГЕРБ също не са народни любимци отдавна и сами няма да успеят да направят мнозинство. но това е проблем, който после ще го мисли. Сега му е паднало да изчегърта ПП- и ДБ.

32

маалатъ

преди 2 месеца

Кой говори за съставяне на правителство в този паламент при това статукво, мъъ, лелке??? Единствената алтернатива са избори и Борисов го знае в пъти по-добре от тебе!!!! Първо: ПП-ДБ ще се Срине. Второ: БСП-ту на Мадам Н. е в тежка криза, ИТН на Чалката е аут от парламента, остават Герб, ДПС , Възраждане, БСП и квото остане от ПП-ДБ 7-8% максимум. Реално Герб печели и може да състави правителство със "скритата" подкрепа на ДПС(без пряко участие в него) както си беше и преди.

31

Питам

преди 2 месеца

Коя е проф. Христова? Да не е тази, която през 1988 г. влезе в БКП?!

30

Анонимен

преди 2 месеца

Баце ще се върне не на бял кон, а на бял слон! Некви аматьори искат да му вземат държавата!!! Хе Хе Хе! Тва да не е са си купиш сладолед? Ще ядат големия бонус и ще тънат в забвение!

29

Анонимен

преди 2 месеца

Ръководителят на Европейската комисия изпрати писмо до лидерите на страните от ЕС, в което се казва, че на следващата среща на върха на ЕС те ще вземат решение за прехвърляне на икономиката на обединението на "военни релси".

28

Анонимен

преди 2 месеца

Първо ще влязат французите, а после ще обединят и други в коалиция около себе си.

27

Анонимен

преди 2 месеца

ГЕРБ и ЕС съсипаха страната. Колкото повече са на влас толко по-зле.

26

тъпомер

преди 2 месеца

Един и същ мазетен герой пише с различни никове навсякъде едни и същи глупости в защита на вожда от Гроб.Квито им драскачите тук такава им и партията,безочие и наглост

25

Анонимен

преди 2 месеца

Какво правителство да прави Борисов с тия гeйoве?

24

анонимен

преди 2 месеца

Колкото и да плюят по Бойко и ГЕРБ, те са за предпочитане пред ПП/ДБ, в които освен властолюбие, инатлък и опити за тарикатлък (не им се получава много) няма нищо друго. Вече не са първа година във властта, а все не успяват да се поошлайфат поне малко. Аматьорщината продължава да стуи от всяко тяхно действие и то в изобилие.

23

Анонимен

преди 2 месеца

до 21 пий си хпчетата

22

Анонимен

преди 2 месеца

Тоя път Лойко няма измъкване и ще се распадне. Първи СДС ще бегат.

21

Веселинъ 7112136860

преди 2 месеца

Всички имат интерес да се разиграва топката напразно. Печели се време като целта на всички е Костадинов да спечели повече гласове,навярно с обединение на националистически партии. За турците и Сакскобурготски,който им е шеф и управляват България е важно при европейски и национални избори да има мнозинство на националисти,които имитират вражество с ДПС. Така, в даден момент ,ДПС и Нацитата ще гласуват излизане на България от ЕС и НАТО и по рисъединяване към Турция и СССР ,които целят обединание

20

Анонимен

преди 2 месеца

Интереса на Боко е само в топките, какво правителство бълнувате :)))

19

Анонимен

преди 2 месеца

Има един известен ясновидец , който предсказва бъдещето на цялата политическа класа .Знаете го , бай Ставри

18

Анонимен

преди 2 месеца

До Анонимен // Тази мантра, на прокопиевите медии, за пачки и кюлчета отдавна се изтърка, след 2 международни експертизи доказващи, че снимките са фалшиви. Ако продължаваш да вярваш на тази умнокрасивитетна лъжа значи си ***, или платен пепейско-десарски боклюк. А, най вероятно и двете.