278

Случаен минувач

преди 2 месеца

Хе, сега прочетох в нета, че е направено внимателно изследване за Бандера. Той не е имал украински, а немски паспорт. И по произход се оказва... евреин. Родителите му се били прекръстили в християни. Евреин, който убива други евреи - явно това се е случвало много през ВСВ. Но на него има кръстени улици в западна Украйна, има паметници, дори Виктор Янукович го е направил за кратко "герой на Украйна". След ясно изказано възмущение на световната еврейска общност Порошенко е отменил званието.

277

Ъхъ

преди 2 месеца

"Победи ли руССия-аман ни системата пак"+++>>>Нашата система е аман който и да победи.Ние пак се качихме на потъващия кораб.Турския външен министър казал:Ние ще си върнем България, но този път ще я купим.Американците дали ще откажат на Ердоган да му продадат България.Кой за тях е по-важен - ние или Турция.

276

Ъхъ

преди 2 месеца

До КПСС БКП:"След като Русия унищожи фашистка Украйна повече никой няма намерение да напада ! Най-много Полша..."===>>>И да не забрави да изчисти натовските бази у нас и в Румъния.

275

Две хубави очи

преди 2 месеца

в кокаинова мъгла

274

Да, ама не

преди 2 месеца

"Трудно е да се намери глупав евреин, но ето-намери се-"====Много глупав. Толкова глупав,че чак милиардер в зелено стана и по цял свят имоти има, а жена му си купува в лондонски бутик бижу за 1 милион долара. Защото много се била изнервила, много й дошло напрежението и искала по този начин да релаксира. Шопинг терапия разбий'ли.

273

И защо

преди 2 месеца

"Зеленски не е украинец и не му пука за населението">>>>Защо на евреина да му пука за украинското население. На тях им пука само за собствения джоб.

272

Ъхъ

преди 2 месеца

"Зелето е една тротинетка от която нищо не зависи. Поне да беше проявил прословутата еврейска хитрост. Га ти плазмодия."==..Прословутата еврейска хитрост затова е еврейска, защото се проявява само в своя полза. А в това отношение зеления наркоман се справя повече от добре - ходи, проси и каквото му дадат продава.А моГилизираните сами си купуват бронежилетки, че даже им ги открадват и заменят с калпави докато стигнат до тях, когато им ги изпратят родителите

271

Ъхъ

преди 2 месеца

Въпрос на живот и смърт е за тебе зелен наркоман и за тези около тебе, които станахте милиардери от човешка смърт.Вчера гледах британски наемник воювал в Украйна, който разказа как двата камиона с оръжие и боеприпаси изчезнали от колоната и когато войниците пристигнали на място се оказало, че оръжие и боеприпаси имат само това, което е било в ръцете им.И се чудеше,наивният британец, как така изчезнали двата камиона.

270

ми

преди 2 месеца

не може наркомана пък и нато да се базикат с човек управляващ най голямата държава в света :)

269

бай Пешо

преди 2 месеца

да де, ама дали нарко-фюрерът се осеща как западняците го изработиха, а как още ще го изиграят, а?... :)

268

Анонимен

преди 2 месеца

Зелето е една тротинетка от която нищо не зависи. Поне да беше проявил прословутата еврейска хитрост. Га ти плазмодия.

267

Анонимен

преди 2 месеца

Зеленски можеше да тръгне по друг път, да запази населението в Украйна, той обеща мир, преди да вземе властта, но излъга хората с олигарха Коломойски, защото Зеленски не е украинец и не му пука за населението, даже компоненти за ядрена бомба събираше. Борел е казал, че европейците няма да умират за Донбас, но Зеленски изтрепа маса украинци. Истината е, че руснаците се притекоха на помощ на населението в Украйна и за да защитят родината си! Маса хора измряха, заради ината и кожата на Зеленски.

266

Анонимен

преди 2 месеца

Трудно е да се намери глупав евреин, но ето-намери се-

265

Анонимен

преди 2 месеца

Престани да рекетираш и наливаш масло в огъня, убивайки още хора, кръволок, ако искаш да воюваш , отвивай сам и прати роднините си на фронта! Време е , да капитулираш!

264

Анонимен

преди 2 месеца

До ту95 варел А за капак - 6 броя МиГ-31 с "Кинжалчета" са на пусковия рубеж. Зеля май се е изнесъл в Полша...

263

Анонимен

преди 2 месеца

До ту95 варел Достатъчни са Ту-95. А още не са вкарани в боя Ту-160 - 12 ракетки побира. Още 4 борда във въздуха, в Куеф удари по енергийни обекти, в Одесса няма ток на много места, Запорожие също изказва най-искрени благодарности на Зеления за обстрелите на Белгород. Доброе утро, мьl из России!

262

Анонимен

преди 2 месеца

Чакаме да се разкараш от властта, бе Зеленски, време е да капитулираш, а не да дирижираш и рекетираш държавите от цяла Европа и света, само за да си запазиш кожата и тази на приближените ти! Отивай на фронта, какво чакаш? Цял народ изтрепа, чака те съд! Кога ще капитулираш и да миряса Европа от глупостите, които въшиш?

261

Анонимен

преди 2 месеца

Как върви контранастъплението? За един приятел от посолството питам.

260

Анонимен

преди 2 месеца

не само за демокрацията, но и за всички муpзилянки. да, да, не мислете, че не сте списъците

259

Анонимен

преди 2 месеца

Тоя на ист няма ли да го ,ахат вечд...