23

Анонимен

преди 2 месеца

Човечеството ще живее все по-зле. Аз лично не разбирам хората, които създават деца. Явно не мислят как ще живеят.

22

Анонимен

преди 2 месеца

Демокрация , капитализъм ! Това са празни думи ! Погледнете колко хора в Америка са бездомни , а там освен капитализъм друго не е било .

21

Анонимен

преди 2 месеца

Цял живот да ни стигне да си изплатиш гарсониерата на банката. Цял един живот! За какво живееш тогава? За банката?

20

Анонимен

преди 2 месеца

Две стаи и кухня струват половин милион , как няма да са депресирани хората .

19

Анонимен

преди 2 месеца

Парите вече дори не са и хартиени. Всеки се чуди за какво се бори. За биткойн? За хеш код? За какво? За какво е всичко? Накрая някакъв изкуствен интелект бил знаел повече от тебе и ти си ненужен.

18

Щерю

преди 2 месеца

на 22-ри век

17

Щерю

преди 2 месеца

Радостта, веселието, мирът и Светият Дух напускат земляните. Според пророчества иде краят на тази световна епоха и цивилизация - през първата четвърт на ХХ век...

16

Анонимен

преди 2 месеца

Аз едно не мога да разбера . Седем милион човека се оставяме на 300 човека да ни правят нещастни и това продължава 34 години !

15

Анонимен

преди 2 месеца

За нормалните хора това, че днес работят за повечко пари и си позволяват скъпи и лъскави неща не е щастие. Важно е общуването, вярата в доброто, да си кажеш блага дума с някого. Днес всеки е приятел само с когото му е изгодно, всеки бачка някаква безмислена работа, повтарям БЕЗМИСЛЕНА, а не дали е ниско или високотехнологична, а важните хора - лекари, учители, социални работници са съсипани от обиди и подигравки. Любов вече няма, само интереси. Та това ако за вас е щастие - супер, ама не е!

14

Анонимен

преди 2 месеца

Първо трябва да са наясно със себе си . Не може да ги учат , че сутрин са мъже , а следобед вече са жени .

13

Анонимен

преди 2 месеца

Щото знаят, че нищо няма да постигнат в живота. Животът стана прекалено труден, ако не си евреин. Затова ще има Световна война.

12

от 13

преди 2 месеца

Хах Какво? Биеш ми минуси? Пи, изживях ВСИЧКИТЕ модерни глупсоти, котио. ми се наливаше в главата, че щеме направят щастлив. От това, да помагам на бездомните, през това да имам кариера в "исокотехнологична компания, която превръща света в по-добро място", през това да съм по гурметата, докато си угоарям дребнави финансови зделчици и да се преструвам, че всичко е прекрасно, защото видиш ли - лупкам стриди с пенливо за 500 кинта бутилката, а довечера ще правя тройка с две непознати .. не щастие.

11

България е

преди 2 месеца

Милицюнерска държава и мутрокомунистическа Анархия имитиращ продукт на демокрация

10

Анонимен

преди 2 месеца

Голямо бъдеще им предлагат .Да ги пращат на война за други държави

9

Свободата ли?

преди 2 месеца

Явно свободата е била моркова който ги е довел до ръба на демокрацията! Сега падат.

8

На ви МВР

преди 2 месеца

МВР чипират бебета от 50 години насам, контролират психиката на над 50% от населението, роми не пипат г.нус ги е!

7

Анонимен

преди 2 месеца

До 11 - Да бе, бокаш кокич а 250 лева линията, къдиш пури за 80 кинта парчето, докато си в къата си за 3 милиона лева и си мсилиш, че си щастлив ...

6

Анонимен

преди 2 месеца

До при соца, a ти си неграмотен => нямаш право на мнение! С пари можеш да си купиш много неща, които да те направят щастлив! Бедняците като теб никога няма да го разберете!

5

Запада без руските

преди 2 месеца

ресурси изпада в депресия. Азия изгрява.

4

Анонимен

преди 2 месеца

Не е криза , просто няма мнго възможности . Другото е че така е направен модела , че ще се пенсионират на 70 което е направо ужас и се губи целия смисъл . През лошия соц. хората са се пенсионирали на 56-58 години и веднага са се отваряли работни места за младите .Апартаментите не са стрували бъбрек и черен дроб , детските градини безплатни , тока и водата евтини .Това е цялата работа !