99

Самарин

преди 2 месеца

На снимката виждам макар и бледо копие на Адолф Хитлер.Този ще бъде зверски наказан от сънародниците си.Клоунът от киевския цирк,се превърна в световен просек на оръжие,долари,евро,но не се сеща,че неговите пари които сигурно са милиони,може и друг да ги харчи.

98

rambaldievskievich

преди 2 месеца

А, бе, за майка русия (37) няма ли някое весело заведение, бе?! Съвсем избръмча, бе! 'баси! И, мАни за майката, ами и плюсаджиите там. 'бах тая хахавелщина ганьовска тролейджийска, 'бах!

97

Почти сигурен съм,

преди 2 месеца

че руснаците го държат жив, за да дразни руснаци и европейци още повече. Така когато един ден превземат цяла Украйна никой няма да недоволства и всички ще си отдъхнат.

96

wref

преди 2 месеца

Колкото и да говорят, пилотите се обучават бавно и това е.

95

Анонимен

преди 2 месеца

Абе дайте му и космически совалки на тоя...направо старшип и да заминава към Марс....гнидатамръсна

94

Анонимен

преди 2 месеца

Нормално! Иска тухли, да построи наново разрушените от плeмената домове, но иска и хоросан!

93

Koko

преди 2 месеца

Как да докажем съществуването на платени путински *** - много просто. Статии за Зеленски и Украйна имат повече коментари, отколкото такива за вътрешните събития. Държавата се тресе- те коментират Украйна. Кои са те ? Платените троловееееее

92

Анонимен

преди 2 месеца

Значи за българите няма пари а за украинците има.Дано са махат бързо тези ***, че съсипаха държава тс

91

Анонимен

преди 2 месеца

И ние които построихме България искаме достойни пенсии, а не подаяния от 550 лв. За укрите и зад....ниците си ще съдерете, а за нас пари няма, бюджет няма. Е как за тия има, а за нас няма? Махайте се по-скоро и никога не се връщайте!

90

Анонимен

преди 2 месеца

Много държави си взеха белята с тия украинци, много кофти народ! Крайно време и курортистите да си заминават в териториите където няма никакви военни действия- а това е по-голямата част от Украйна

89

Червенский

преди 2 месеца

искам Бентли, искам огромна къща, искам яхта, искам частен самолет...по възможност малко да ускорим процеса, че малко бързам...

88

Бай Дрън

преди 2 месеца

По-правилно е да питаш, коя ще е следващата война на американците. Защото тая война започна февруари , но 2014-та и то от американците чрез лицето Нюман.

87

Анонимен

преди 2 месеца

Едно питане, така да се каже. Ако падне Украйна, коя ще е следващата война която ще направят руснаците. Да ви видя ЧЕРВЕНИТЕ палци.

86

Анонимен

преди 2 месеца

ДАЙТЕ, ДАЙТЕ, ДАЙТЕ, ДАЙТЕ, ДАЙТЕ! Ама всичко, което ти дават е за сметка на данъкоплатците! А данъкоплатците не искат парите им да отиват в тази бездънна яма/ корумпирана страна!

85

Анонимен

преди 2 месеца

Не мога да повярвам, че в началото на войната подкрепях украинците! А сега не мога да ги понасям, след като видях колко са нагли, нахални, надменни, вечно искащи, вечно недоволни и неблагодарни!

84

Анонимен

преди 2 месеца

Тоя наглец освен да иска, друго знае ли?!

83

Урсула

преди 2 месеца

Имам тънкото чувство, че американците подсказват на Украйна какво да направи, за да има преговори и мир. А именно - отстраняването на Зеленски от властта. Хитри хора са това, ей! Хем те ще се измъкнат от блатото, в което се накиснаха и не могат да излязат като победители. Хем Европа ще си отдъхне, че вече и там всички политически елити са пред тотален провал и всички избори вече се печелят от проруски партии. Хем ще накиснат за отстраняването на Зеленски пак Путин. А измирането без нужда на стотици хиляди украинци - е, това е досадна подробност за запада. Нали техни войници и население не са м

82

Анонимен

преди 2 месеца

Снимката е яка! Бялото му капе от носа!

81

1234

преди 2 месеца

Не мога да разбера, ние длъжни ли сме да наливаме постоянно милиарди в Украйна и в качеството на какви, да не сме я започнали тая война ние...Тия пари нали са пари на хората, не ги вади от джоба си нито Урсула, нито БайДън?А ако продължи войната 5 години, пак ли ще ги захранваме с мангизи и бомби?Те не мислят за мир, а за пари и оръжие!Елементарин пример: БайДън може ли да се бие с Великия Майк Тайсън, с каквото и да го захранват?

80

Анонимен

преди 2 месеца

Борел да му даде и урсула.