204

Анонимен

преди 2 месеца

Власт, кокал и пари не се оставят лесно. Освен това и един Магнитски здраво ги държи и направлява. Тежко и горко на народа.

203

Анонимен

преди 2 месеца

Да живее Големия Чалгарийски Райх! Хайл Гьобелс и Аве Мария! Герои на Чалгария, кръстете софийското летище, Летище Гаргамел!

202

Тенгри кан

преди 2 месеца

До Анонимен 199Ще ви осигурим един свърхлиберален лидер, който да ва гала и загалва, да ви говори умерено и благо и разбира се, сърдечно, да ви казва, как, утре или па вдругиден, на Земята ще настъпи рай. Е, сегиз-тогиз, ще понамазва и халките ви и ските;))) но всичко тва цена си има и се плаща до амина;)))

201

анонимен келеш

преди 2 месеца

То е ясно,че каквото и да стане и да има и да няма избори,кАпейките от възраждане и БКП винаги ше са малцинство в Натовска България колкото и да се напъват из интернета:):):)

200

Козяк

преди 2 месеца

Запишете си плана който постнах по-долу, сложете го на видно място да не кажете после че не съм ви казал..

199

Анонимен

преди 2 месеца

то си беше ясно няма да оставят кокала

198

Анонимен

преди 2 месеца

Казваха, че България ще се оправи, когато има жена за министър-председател. Е хайде хайрлия да е! Тя имаше една министърка, но беше за кратко време и беше служебна. Тази може да поостане малко, изглежда читава.

197

Анонимен

преди 2 месеца

Стига сте дрънкали глупости бе.Никой не е гласувал за тия.Кирчо си го каза и се чу на записа-С малко ала-бала и съгласуване с посолството....

196

Анонимен

преди 2 месеца

Циркаджии.Нищо не зависи от тях.

195

Анонимен

преди 2 месеца

До 190Мнението на българския избирател се видя многократно. И хиляда пъти да правите избори, на този етап резултатът ще е този. Няма как да накарате многото хора, гласували с "не подкрепям никого" да гласуват за сценаристите или копейките. Ми не харесват путинисти бе! Не стана ли ясно? Ако се появи нов играч, който не е националист, може да привлече негласуващите. Не разчитайте на патриотарство, крясъци, лозунги и др. Негласуващите не обичат да им се крещи или копейките да ги заплашват с линч

194

Козяк

преди 2 месеца

Планирали сме го така: Тоя списък няма да мине. Кирчо от Канада ще предложи техен кабинет, и той няма да мине. Третия мандат отива при шиши. Той ще приеме ГЕРБППДБ в скута си на мазно кафе и тогава ще обявим сглобка за пълен мандат за доброто на байганети. хи хи хи

193

Анонимен

преди 2 месеца

Е какви са тези европейски въпроси? Тя Габриелката си я върши там работата много добре. За какво и е Денката за да пречи само?

192

Г. Гойдев

преди 2 месеца

Специалната освободителна операция в белгородско и курско върви по план. В момента евакуират деца от белгород. Убитите бунтовници от РДК и Легиона за които родните друзя опищяха орталъка как били изтребени до крак, възкръснаха и пак подкараха путерастите на почвено удобрение. Гойда друзя!

191

Анонимен

преди 2 месеца

Как така никой не е гласувал за тях? Кой гласува за ГЕРБ и за ПП-ДБ ?Волята на българския избирател е да управляват тези две партии. Може на никой да не му харесва, но факта с тази политическа система е такъв.

190

Анонимен

преди 2 месеца

Поздрав с песента Федерико Фелини

189

Анонимен

преди 2 месеца

Стига с тия избори ве, чебурашки! Червените ви бабички се споминаха. Авторитетът ви падна, когато опикавахте край паметника. Туй то.

188

Анонимен

преди 2 месеца

Тошко Африкански едва си сдържаше сълзите. От отчаяние.

187

Пипи

преди 2 месеца

Боже спаси България от тези властници.

186

Анонимен

преди 2 месеца

Тези ще пробият държавата... Изобщо не им се връзвайте на акъла! Това е продажно правителство за което никой не е гласувал. Да се отиде на избори за да се види желанието на българския избирател!

185

Първото нещо е !

преди 2 месеца

Народа НЕ гласува ! По този начин купения по--един или др. начин вот бие И държавата придобива бандитски характер ,настава грабеж и лично облагодетелстване ,всеки според поста си се облажва, а една голяма част са доволни ,че отново остават на работа ,, администрациите ,,Герб бият чрез администрацията на страната и роднините им !!!