114

Анонимен

преди 3 месеца

Решението е Олимпиядите да се прехвърлят на Гърция и то само по някогашните оригинални състезания по прикритие, носене, прескачане, премятане хвърляне и бягане.

113

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен 112 Те участват от свое име. Ако искат да се състезават за да реализират ЛИЧНИЯ си потенциал се състезават, така че никой не ги е лишил от правото да се САМОРЕАЛИЗИРАТ. Обратното - да се настоява, че трябва да се идентифицират с определен режим и знаме е политизиране на спорта.

112

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен 112 "Как да не е вярно." Ами така, не е вярно. И само доказваш, че не си човека, който ще "съветва" другите по този въпрос.

111

Анонимен

преди 3 месеца

Прав е Хр.Хр. "Свободният свят" не разрешава на народите да имат свобода дори в спорта лишавайки спортистите на Беларус и Русия от участие в олимпийските игри. Това да се отрекат от родината си, за да участват, не е право на участие, а вкарване на политиката в спорта.

110

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен 111 Как да не е вярно. Ти не си бил роден тогава. Или си бил поне на 6 годинки.

109

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен 106 Кажи коя година си роден и ще те осветля.

108

Анонимен

преди 3 месеца

До Обективен "след като МОК лиши спортистите от Беларус и Русия от участие в олимпийските игри" Няма такова нещо.

107

Анонимен

преди 3 месеца

До Христо Христов Това е безмислено изказване, защото МОК не може да ЗАБРАНИ на въпросните държави, нито те имат нужда от "позволение" да си организират там каквито мероприятия искат.

106

Обективен

преди 3 месеца

Няма политизиране в организирането на тези Игри на приятелството, след като МОК по политически причини, които нямат място в спорта, лиши спортистите от Беларус и Русия от участие в олимпийските игри. Спортистите тренират, за да се състезават, а МОК ги лишава от това право. Щом МОК лишава част от спортистите да се състезават, значи те ще го направят на други състезания, за които МОК няма думата.

105

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен 105 Политизирането има история ДЪЪЪЛГО преди олимпиадата в Москва 1980та година. Явно не си запознат или по-точно, си поредния руски другар тук, който държи да показва че "САЩ" са виновни за руските/съветските проблеми.

104

Анонимен

преди 3 месеца

Политизирането започна1980 г. Олимпиадата в Москва. Хамриканските спортисти бойкотираха олимпиадата като не се явиха. Кой политизира и от кога??????? Още не сме измрели и помним.

103

Христо Христов

преди 3 месеца

"Свободният свят" не разрешава на народите да имат свобода дори в спорта.

102

Анонимен

преди 3 месеца

А то тяхното не е политизация да лишат руските спортисти от национален флаг и химн. Яд ги е, че доста на брой мощни икономически държави ще участват в игрите, организирани от Русия и че никой не бръсне олимпийския им комитет за нищо вече. Щом са окопирани от враговете на Русия , и да джафкат гневни и да не джафкат, новите игри ще се проведат. Да не бяха се политизирали те на първо място.

101

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен 100 Явно ти не четеш изобщо: твърденията ти едно след друго се размазват в реалността на поднасяните факти. Попитах те какъв е *** - катастрофира, предположи, че не знам какво е фашизъм - катастрофира. Продължаваш да ми предлагаш твоето "мнение" което уж било базирано на "четене" но доказателства - никакви. Губиш ми времето. Ясен си. Отделих ти 5 минути днес. Даже ти беше много.

100

Анонимен

преди 3 месеца

Цивилизованите държави и хора не се интересуват от комунистическите спортни полудневници на назобани ***. Плюс това тенисистите им играят навсякъде и проблеми няма, значи и те не подкрепят войната.

99

Анонимен

преди 3 месеца

"Това го няма "в речника", другарю, така че няма как да го намеря "в речника"" - Явно не четеш докрай. Напиши в гугъл "фашизъм значение български" и ще стигнеш и до корпоративизма. Пише го дори в Уикипедия, но естествено трябва да прочетеш цялата статия, а не само това, което ти изнася. А за "другарю" ти казах - на някой друг. Аз се радвам, че комунизма си отиде. Страх ме е, че се завръща чрез корпорациите в нова форма - частен комунизъм. И за да не ни се случи е нужно ДА ЧЕТЕМ!!!

98

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен 98 Това го няма "в речника", другарю, така че няма как да го намеря "в речника" За това трябва да си прочел едно друго. Маската ти отдавна падна. Факта, че се опитваш да свързваш понятия които нямат никакви допирни точки (защото засягат различни категории (няма такава политическо-идеологическа форма "корпоративизъм", докато "фашизъм" е чисто политическо-идеологическа концепция)) показва, че не си си доучил, а се опитваш да даваш акъл на другите. Смешно е.

97

Анонимен

преди 3 месеца

До Позна ли го? - Еййй, браво... най-сетне погледна в речника... :) ... Радвам се (не се шегувам). Имаме напредък. Сега погледни малко по-надълбоко в обясненията на думата фашизъм и ще стигнеш и до момента с корпоративизма. Кой държи най-големите корпорации в света? Спорът относно това кой е фашист и кой не, може да продължава доста дълго време. Аргументи има и в двете посоки, но време нямам хахах Таа... ако все още мислиш, че съм Путинист изключи ТВ-то за поне месец и заповядай пак... :)

96

Анонимен

преди 3 месеца

Между другото някои наричат фашизмът и корпоративизъм. При положение, че САЩ ни водят към свят, в който корпорациите имат цялата икономическа власт, оставям на вас изводите кой какъв е. С това естествено не ги обвинявам, че са фашисти, а просто внасям малко яснота относно значението на самата дума. Много е лошо да не знаеш значението на една дума, но да я използваш, само защото по телевизията или като цяло в медиите постоянно ти я повтарят хахах Но... масите така правят... като папагалчетата...

95

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен 94 Споменаваш, че споменаваш, но не си споменал какво споменаваш.