14

Анонимен

преди 2 месеца

До Разлики? Не се учи за заплата държавно. Ако е за заплата трябва много повече учене и е само платено. Пазара не дава заплати на всички и има и много безробтни с више.

13

Анонимен

преди 2 месеца

Трябваше да изравнат заплатите с НС а ПП ги настройва на война едни срещу друи.

12

Разлики?

преди 2 месеца

Защо трябва да се намаляват разликите между заплатите? Кой за какво е учил? Защото някой не е учил и взима малко, другия който си е скъсал *** да учи и работи, трябва и той да взима малко. Страшна логика.

11

до 10-ти Не е затова

преди 2 месеца

борбата, а за достоен живот. Можеш да живееш в гараж, при тотална липса на удобствата на цивилизацията, но това трудно би се нарекло живот, нали? Хората искат заплати, с които да осигурят достоен живот, ако не за себе си то поне за децата си. А това, че за теб събрания ***, електричество и вода, градския транспорт е някаква природна даденост, зад която не стоят хора, работещи по цял ден. Цивилизацията изисква усилия и трябва да се молиш тия хора да продължат да правят това, което правят.

10

Анонимен

преди 2 месеца

Всички трябва да взимат еднакви заплати. Е.бат.и комунизма.

9

Д-р Газурков

преди 2 месеца

Точно Ванчето да ни дава акъл кое как дето си живее в луксозния квартал и я возят с кола служебна а в метрото влиза само със запушен нос - айде моля!

8

Столичанин

преди 2 месеца

За какво увеличение реват в метрото? Мръсни станции, няма тоалетни, влаковете са все по-нарядко и непроветрени, струпват се огромни тълпи сутрин и вечер, блъсканица и смрад, лелките на касите не дават информация... да не изреждам. На всичкото отгоре и е прекалено скъпо! Метрото не се поддържа добре, никакви пари не им давайте!

7

Анонимен

преди 2 месеца

Правилно е не процентно увеличение, а в абсолютна стойност. Примерно по 200 лева на всички. Приближавайки нископлатените длъжности към високоплатените, правите само едно-намалявате желанието на служители и работници за качествено извършена работа :)

6

Много съм учудена,

преди 2 месеца

че в метрото има служители, освен на едно две места в центъра! Не мога да дам оценка дали работят или не и дали заслужават за нищоправене заплата или увеличение на такава. Седят на топло и това е и.

5

Анонимен

преди 2 месеца

Може да не е вярваща, но в деня на национален траур само тя се появи в ярко червено в национален ефир тази сутрин. Все пак трябва някакъв елементарен такт или е някакво послание? Не знам как да тълкувам.

4

Анонимен

преди 2 месеца

Такова нещо като едни и същи професии и един и същи труд просто няма. Винаги има хора, които при равни условия дават повече, произвеждат повече и тези уравниловки не стимулират усилията на работното място. Разбира се има го и проблема, някой работи повече на същата длъжност, а взема по-малко от колега който не си дава зор. Но това вече е проблем на лош мениджмънт.

3

Хаха ха

преди 2 месеца

Матряло иска пари неще обвщания за светлото бьдеще като до сега

2

Маалата

преди 2 месеца

Щом махалата вече ни дава ум...далече ще стигнем.

1

Териториален

преди 2 месеца

Тази е завършила училището за политика....