179

1

преди 6 месеца

Авдеевско н-ние. "Джобовете" на зомбитата на киевската хунта между Орловка и Бердичи, както и между Орловка и Тоненкое са почти напълно прочистени. Руските бойци са почти напълно прочистили Тоненькое - в низината остава само малка "сива зона". Продължават ожесточените боеве край Бердичи, използвайки почти всичко налично и от двете страни. Като цяло, благодарение на прехвърлянето на значително количество резерви, зомбитата успяха да спрат бързото настъпление на руските витязи и да си стабилизират фронта.

178

Анонимен

преди 6 месеца

Артемовско н-ние. ВС на РФ успяха да заемат позиции в центъра на Ивановское, както и на височините близо до Богдановка. Сега руските бойци се консолидират и прегрупират, като едновременно с това отблъскват контраатаки на зомбитата. По Часов Яр, където зомбираната по натовски стандарт биомаса струпва зомбита, техника и боеприпаси, ВС на РФ нанася удари от артилерия, авиация и безпилотни самолети.

177

Анонимен

преди 6 месеца

Купянско н-ние. Продължават опитите на ВС на РФ да пробият отбраната на зомбитата в Синковка и да освободят н.м.. В момента се водят боеве в северната част на н.м.. На изток от н.м. руските витязи са достигнали пътя, който води към Петропавловка и се опитват да се укрепят. В източната част на този участък има локални боеве. Опитите на ВС на РФ да разширят зоната на контрол близо до Табаевка към момента не води до успех, а зомбитата на киевската хунта се опитаха да възвърнат загубени по-рано позиции и не успяха.

176

2

преди 6 месеца

Относно атаките срещу Белгородска и Курска област: "Вражеските удари не остават и няма да останат ненаказани" - каза Владимир Путин по време на среща с членове на Съвета за сигурност.

175

1

преди 6 месеца

Гранична зона. Зомбитата на киевският наркокартел продължават да атакуват пограничните села в Курска и Белгородска област, а също така продължават да обстрелват тези територии. Има загинали и ранени сред цивилните. Основното направление на атаките на зомбакнацистишена е Тьоткино (Курска област), Грайворон и Козинки (Белгородска област). Киевският наркокартел не постигна това, което искаше - да предизвика объркване и да повлияе на президентските избори, избирателната активност надхвърли очакванията на ЦИК.

174

Анонимен

преди 6 месеца

В момента тече артилерийски обстрел на Козинка. Зомбитата на киевският наркокартел активно провежда разузнаване на руската отбрана, извеждайки техника за собствена поддръжка. Руската пехота е подкрепена в защита от авиация и артилерия и не позволява на зомбакнацистишена да предприеме атака. Освен това в Лазовая Рудка се наблюдава активност на зомбитата. В този район се придвижва техника и се водят боеве.

173

Анонимен

преди 6 месеца

УкроСМИ съобщава, че по време на атаката срещу Одеса са били ликвидирани командири на хунтата. Става дума за командира на батальона "Цунами" Александър Гостишчев, Също така под удара на ОТРК "Искандер-М" попаднаха бившият заместник-началник на Одеса Сергей Тетюхин и друг заместник-началник на Главното управление на Националната полиция в Одеска област Дмитрий Абраменко. Ударът беше нанесен на мястото, където се провеждаше среща на ръководството на зомбитата на киевският наркокартел. Съобщава се за няколко десетки убити и ранени.

172

Анонимен

преди 6 месеца

командирът на батальона "Цунами" Александър Гостищев беше убит на 15.03.24г. при удар по базата на киевската хунта в Одеса. През 2022 г. той лично получи награда от Зеленски за "Окупацията на руският Херсон". Голям приятел на Ярош. Преди това, по време на наказателната операция на Киев в Донбас (т.нар. "АТО"), той участва в сраженията при Иловайск като част от полка Днепър-1. До момента са известни общо 16 трупа. Възмездието е неизбежно.

171

карачанаков

преди 6 месеца

До До карачнакчето ,, Руското Министерство на отбраната твърди, че боеприпасите на "Москва" са избухнали при необясним пожар,а не от чужда намеса,, и мисля че имаше някакъв коментар на Песков ,че той е възникнал вследствие на не загасена цигара ,но всичките моряци на борда са спасени.

170

Анонимен

преди 6 месеца

Утилизиран от руската армия на Херсонско н-ние. Джошуа Марели, известен още като "Фриц", известен още като "Айрън Мар"(железният мар) - неонацист от Саарланд (Германия), пристигнал в Украйна през пролетта на 2022 г. и воювал като част от т.нар. "Норманска бригада". В миналото той имаше проблеми с наркотиците, носи репутацията на u3pog и хитлерист.

169

Притеснен

преди 6 месеца

Христовите мъки са нищо в сравнение с това на което Русия подлага нато в момента.......

168

До карачнакчето

преди 6 месеца

Ако ракета трайдънт е един фас за теб то тогава какво да говорим за руските сармат и сейтън 2? Май натовската флотилия набързо напусна черно море след атаката срещу Москва нали? Бегай форест бегай с 300 бухахахх бухахахах бухахахахха

167

карачанаков

преди 6 месеца

Товаришч ПУ...Абе то и кораба ,,МАЦКВА,, беше супер модерен, последна дума на руската техническа мисъл ама от един фас отиде на дъното

166

Генералчето смъртчоч

преди 6 месеца

Въй въй, генералчето забрави, че в Сибир живеят над 25 милионас и всички говорят Руски език .какви 19 града какви 5 левас ве :)) А 1/4 от населението на янките е в така наречената североизточна подкова между Бостън и Норфолк, щата Вирджиния - чувал ли си за Цар Бомба? 2 от тях и таз подкова я пиши бегала бухаха бухахахах бухахахаха

165

До генерал смъртчоче

преди 6 месеца

Малко мое бедно дете, каква ядрена техника имат францетата и британия ти знаеш ли? Я кажи мое малко дете, знаеш ли какво означава ядрен триад? Твойта британия и франция имат ли го и ако не какво точно имат? М? Ела сега при мен да те плясна по дупето и да ти сменя калния пампърс бухахахахах бухахахахах бухахахахахах

164

До 177 руско село

преди 6 месеца

Глуповатий, хората не са виждали Руско село, но и ти не си :))) Хората се оправят много добре в отдалечените Сибирски села - бил съм там на изток от Тюмен и знам са какво иде реч. Българското село което беше убито за да се изпратят хората в града и да зависят от хунтата не съществува в Сибир. Там хората още си отглеждат животни и садят градини и имат какво да ядат. Пътища има и освен това имат и много добри джипове и автомобили пригодени за условията а не като европейските изнежени балерини ;)

163

генерал смърт

преди 6 месеца

До генерал живот да мана 76 % от населението е общо в 19 града 83% от етни4еските ... в сибир популаацията е по малко от насделението на България при това руския не му е матерен каква ядрена престрелка с Сащ то носители до там по4и нямате Една Франция или Британия може да ви затрие самостоятелно

162

Соросоиди

преди 6 месеца

Тях ги е страх, че след евентуална ядрена престрелка, ще загубят всякакъв контрол над масите и ще бъдат прегазени. Това важи за янките и техните събратя в Русия. Но Русия може да си го позволи, те оцеляват исторически а янките без Макдоналдс и Пица Хът са умрели до седмица две макс - няма да могат да се приспособят към нищетата и съответно ще изчезнат. Руснаците ще ги налазят отново през Аляска и туй то, Федерален събджект на Руската Федерация номер 78, това е бъдещето на Америка...

161

Анонимен

преди 6 месеца

били ли сте в русия руско село виждали ли сте по зле е от ромско ге,,,то няма ни канализация ни водопровот дори асвалт няма какво оръжие какво моръжие

160

генерал живот

преди 6 месеца

Истината е, че янките ще бъдат унищожени от една взаимна ядрена престрелка с Русия. Видяхме както няколко самолета и два свалени небостъргача причиниха на икономиката им през 2001. Видяхме какво глутница необуздани неандерталски Талибани яздейки магарета и въоръжени със сопи причиниха на най-модерната им армия. Ударят ли ключови Американски градове с ядрено оръжие, янките са до там и ще развеят бяло знаме на мига. Русия е необятна и населението в Сибир е свикнало да оцелее от абсолютния минимум.