13

Анонимен

преди 2 месеца

До Една българка.......Тази бележка може да я вземе и майката от личния лекар. Обаждаш се по телефона, че детето не е добре и готово-отиваш и я вземаш без да чакаш. А с тези 15 дни...още от сега ги приучават да шикалкавят и да са нагли.

12

Една българка

преди 2 месеца

Чудесно е предложението. Знаете ли какво е да висиш пред кабинет с всякакви болни хора, а вашето просто кашля/боли го коремчето/главата? Организмът му се справя за 2 дни без проблем, но самото посещение за леко неразположение, само заради бележката е ужасно преживяване.

11

дедо ви

преди 2 месеца

значи като решите да одите за неколко дена на екскурзия , на гости на некой , или където и за каквото и да е , пишете - не отишъл на училище по семейни причини :) баси и логиката . кво доверие да ви имаме бе мили *загрижени* родители ? нямало го в Европа , е големи европейци изведнъж станахте бе . но сте европейци само да търсите права , не знаете ли че имате задължения .после учителите били виновни .

10

?!?

преди 2 месеца

Турски нет със сифилис и разпутинисти, и хибридни сифилисни реклами, и с пари от сифилистицидаже не можете да го изпишете от разпутинизъм, броите ли !?!?сифилисни кинти?

9

?!?

преди 2 месеца

Турски нет със сифилис и разпути, и хибридни сифилисни реклами, и с пари от сифилистици

8

Мхмм...

преди 2 месеца

Е как няма да се сърдят. Знаете ли колко е гадно да ти изгори ранното записване за Дубай - то със що снимки, тагове и мъдри мисли ще пропуснеш да залееш Фейсбук... Ужас!

7

Анонимен

преди 2 месеца

Дайте им телефони, дайте им цигари, дайте им изкуствени нокти и мигли, дайте им разпрани панталони, дайте им не 15, а 55 дни почивка и закривайте държавата. То се е видяло, че всичко върви на разруха.

6

Анонимен

преди 2 месеца

Ходят на ски и били искали да могат да си решавали те сами. Ами не точно, дори при често отстъствие трябва детето да е на специална програма и да се изпита върху пропуснатия материал, а родители които са болни в Гърция и с децата може и да им се взимат между другото.

5

Анонимен

преди 2 месеца

Никъде в Европа няма и такива заплати. Не случайно България е изобразена в Европа като турска тоалетна.

4

Парадокс

преди 2 месеца

Едно време родителите са се чудили как да образоват децата си, а сега се чудят как да ги освободят от училище без ограничения...

3

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 2 месеца

Супер образование, та дрънка! Сегашен ученик нямаше да издържи нито един изпит след 8-ми клас за гимназия или техникум провеждан преди 1990 г. Сегашните ученици са функционално неспособни и неграмотни ! Факт !

2

Момо

преди 2 месеца

Нямам спомен за 12 години някой от родителите ми да е извинил мое отсъствие. В днешно време децата защо не искат да учат? А родителите им защо се връзват на техния акъл?

1

Анонимен

преди 2 месеца

Даже, всеки трябва сам да си преценява дали да пуска детето си на училище или да го праща да бачка в някоя мина.