88

Анонимен

преди 2 месеца

Тошье, тошье, тошьеее язък та чи си от ЯМБОЛ

87

Анонимен

преди 2 месеца

Африкански...много е лошо да не знаеш за какво си в този Парламент...Точно поради безизходицата в няколко поредни избора дойде това Правителство...може да не е най доброто но...по добре от нищо...И нови избори какво ще пропменят...дали съотношението на силите няма да е пак същото..

86

Анонимен

преди 2 месеца

ИТН- една абсолютно излишна партия. Жалко само за Ивето- изхабиха я!

85

ТВ 7/8

преди 2 месеца

Е изключително непрофесионална , смешна и жалка телевизия на ниво 90те години на 20 век! Канят някакви слаботокови гости, водещите са с коефициент -минус 140! Това ставаше преди 30 години за Ку-Ку, сега е смешно, че и за да затвърдява провала си станаха русофили!

84

Анонимен

преди 2 месеца

Господи защо не си прибереш вересиите. Гнусни и арогантни мислищи, че просташкия им хумор е е оригинален . Може би за пияндурниците по кръчмите, но не и за свестните и сериозни хора.

83

Анонимен

преди 2 месеца

До Неизвестен_аааа конкурират ги от възраждане

82

Анонимен

преди 2 месеца

До До 75 Ами да гласуват. Кой им пречи? Демокрация - това са партиите. Ако не ти харесват, може и ти да си направиш партия. А и в повечето страни гласуват 35-40%. Няма угодия. Най-вероятно, тия които не гласуват, искат някой да дойде и да ги възседне като Путин и дотам.

81

Анонимен

преди 2 месеца

Какво иска тоя гном бе? Това е напълно деструктивна пропуска партия! Кой въобще гледа тия простотии на 7/8 ? Това е за слабоумни, кабеларка!

80

Анонимен

преди 2 месеца

До До 73Има си приоритети. Как по-точно трябваше да се "съобразят" с ИТН. Оня в 4 без 15 се обади по телефона да развалят правителството. Така не се прави. Не е сериозно. Проблемът е на ИТН, не на Петков. Зад Петков стоеше цяла държава, бюджет, отговорност, а зад дългия - капризи.

79

Анонимен

преди 2 месеца

До Кънчо_защо би гласувал за итн, вече печелиха избори и сами се отказаха поради некадърност...

78

До 75

преди 2 месеца

Не е така... 4 млн души не гласуват. Виждаме какво се случва в момента, борба за надмощие за постове и порции, безпринципни политики в ущърб на БГ, сервилно поведение към Запада отново за наша сметка, мигранти, унижение от Австрия за Шенген, политически убийства, ялова съдебна реформа, която се изчерпа с Гешев иоще и още. Ами като ги видяхме тия, ако излезе народа да гласува ще сложим други и така докато и ако дойде накой по-читав. Не трябва да се примиряваме с безхаберниците,които ни слагат

77

Анонимен

преди 2 месеца

До Тошко и чувство за хумор? Клозетният "хумор", не е хумор. Присмехът ине е чувство за хумор. Глупавата заядливост не е чувство за хумор.Някаква дразга, да, ама чувство за хумор?

76

До 73

преди 2 месеца

Ако Кирил Петков се беше съобразявал малко с ИТН и останалите си партньори от правителството си, сега нямаше да се налага да се съобразява с ГЕРБ и ДПС. Айде стига все другите да са им виновни на "промяната".

75

Тошко

преди 2 месеца

Тошко като човек е голям пичага с отявлено чувство за хумор. Но това няма никакво значение, защото е подвластен на лошия чичко от дивана, който само като сгъне веждите и ти се приисква да натиснеш червеното копче.

74

Анонимен

преди 2 месеца

До Кънчо Не знам за доволен, няма пълно щастие, но от това за момента няма как да има по-добро.

73

Анонимен

преди 2 месеца

То парламентът в Бългаария доста отдавна е безмислица. Правят само глупости, в угода на чужди интереси.

72

Анонимен

преди 2 месеца

Наистина, ако късият Слави не беше катърнал правителството на Петков от инат, его и защото "не го уважавали", сега ГЕРБ и ДПС щяха да са наврени в ъгъла. И за Украйна щяха да се разберат някак си, ама тоя дръглю изплиска легена. Да се сърди на себе си. Между другото, къде са Митева, икономическия министър, външния и още няколко от ИТН. Свършиха мръсната работа и се ометоха.

71

Кънчо

преди 2 месеца

Като зачетеш коментарите и човек ще си помисли, че българина е доволен от сегашната интимна сглобка и иска тя да продължи да опосква държавата. Не съм фен на ИТН, ама ако са алтернатива на цялата управленска мерзост в момента, по-скоро бих гласувал за тях...

70

Я па ти..

преди 2 месеца

До Анонимен 66 Ти с децата пак се появи. Какви са тези глупости за 5-6 клас ?Нямаш ли други аргументи ?И децата били знаели...!

69

Правилно!

преди 2 месеца

Такива като тебе го ОБЕЗСМИСЛИХА!