175

Анонимен

преди 2 месеца

Хората не са глупави и вече нямат вяра на нито един политик. Хората виждат проблема с мигрантите , когато се разхождат по улицата. И заради простотийте на политиците от последните 30 години, нищо чудно да направят протестен вот и да докарат на власт крайни формации.

174

Идеалист

преди 2 месеца

Трябва де се приемат само официални мигранти през гранините ККП. Да са приети както е ставало а САЩ в края на 19 и началото на 20 век. Не легалние мигранти от Сирия и Авганистан - на Спартана и откарване в САЩ, защото Чичо Сам им разруши страните и за да им вземе нефта и да контролира хероина от Авганистан, докато имаха нужда от него!

173

Анонимен

преди 2 месеца

До Аз..Тия бежанци ни ги натресоха САЩ и Англия , и то ОЩЕ ПРЕДИ ВОЙНАТА В УКРАЙНА , също И , изместиха ЕС от руските пазари , а ТЕ си търгуват с Русия , нали !

172

Анонимен

преди 2 месеца

Аз мисля че си е страшно !

171

Хората гледат

преди 2 месеца

BBC: Залужни получи изплащане от 53 милиона долара, за да изостави своите политически амбиции.Така Зеленски се разплати, богато със Залужни.Залужни не само беше изпратен в Англия в заслужена пенсия, но му платиха и добър бонус, за да може да напусне Украйна без никакви проблеми.ПОСЛЕСЛОВ:Това ли ви е, г-да вашата Евроинтеграция:"ЕДНИ ЛАПАТ, А ПЪК ДРУГИ...ЗЯПАТ !

170

Идеалист

преди 2 месеца

В момета Росен Йорданов бивш криминален психолог ни обеждава, че докараните мигранти са много хрисими. Нещо не беше убедителен, личеше, че казва не това което мисли. Сега продължава друга госпожа от Дойче Веле. Искат да изкарат нещата, че боят и закачкиите на момичета са между приятели. Те и побоищата до стадион В. Левски баха между приятели. Даже казаха, че Възраждане е дясна партия. Много са се объркали. Възраждане е лява партия. Психологът да прочете Фройд!

169

Анонимен

преди 2 месеца

Що си мисля че ,на изборитите за евродепотати че гласуват 10,15 %от народа

168

Анонимен

преди 2 месеца

В България например има много повече ходещи агенти на руското военно разузнаване от колкото емигранти от Мала Азия.Напълно съм съгласен с упрека към т.н. руски партии, че преднамерено и услужливо на руската пропаганда внушават страх и паника

167

абе

преди 2 месеца

На оня Денков кога ще му смъкнат охраната? Да дам и аз своя принос в борбата на българите за оцеляване.

166

Аз

преди 2 месеца

Тези мигранти, бежанци и т.н, защо не мигрират в Обединените арабски емирства, Кувейт и подобни, а идват в Европа?! Тук са много различни от нас, различни са и от западна Европа, не се интегрират, няма смисъл да се мъчим да живеем заедно! Не са добре дошли!

165

Анонимен

преди 2 месеца

Мигрантите вън не само от България, но и от Европа! Реформа на ЕС и забрана на ЛГБТ пропгандата! Разследване н фармацефтичната мафия и забрана на волтаиците!

164

Анонимен

преди 2 месеца

Бг-атлантиците НИ , са доволни че народа страда !Мотото ''им'' е :Нека другите държави да са добре , както ни насаждаше и Баце , вождЪ на герб .

163

Анонимен

преди 2 месеца

Партии внушават , а ''вие'' се правите , че не виждате ... КЪДЕ Е РАЗЛИКАТА , НАРОДА НЕ ВЯРВА НА Н-И-К-О-Й !

162

ЕГОцентризъм и СЛЕПО

преди 2 месеца

Нека излезнем леко от конфорта и уюта на собствения си дом и да погледнем на България като наш дом. И нека помним, че ние НЕ можем да се затворим и изолираме зад четири стени и това, което се случва "навън" се случва и "вътре", случава се "у нас". Хайде сега да си представим, че в дома ви, за който сте се трудили вие и вашите родители започнат да се настаняват хора, които вие изобщо не познавате и които никак не се съобразяват с "реда и порядките" у дома ви и с вас самите. КАКВО ЩЕ КАЖЕТЕ?

161

Анонимен

преди 2 месеца

,,Добре, като са само внушения"...Руските внушения са преднамерено.В България например има много повече ходещи агенти на руското военно разузнаване от колкото емигранти от Мала Азия Руската хибридна война е в пъти по ангажираща и вредоносна , но тази тема се маскира под куп,, сензационни новини".

160

Анонимен

преди 2 месеца

Добре, като са само внушения, защо не публикуват договора който Денков и Габриел са подписали с Австрия? Защо не знаем нищо за пристигащите афганистански и сирийски лица? Какво им е криминалното минало? Какви езици говорят? Как въобще се е определило, че първоначално са влезли в ЕС през България - на база на нечии показания? Политичета нещастни - това са бомби със закъснение и предателство към държавата.

159

Всичко

преди 2 месеца

Ходим по улиците и виждаме тъмни младежи на тумби, но сигурно се чакат още жертви за да си отворят очите управляващите .

158

Анонимен

преди 2 месеца

Само да напомня, че в Турция до настоящия момент има над 2 милиона емигранти.Живеят настанени във временното центрове и жилища.От това се прави извода , че руската отровна пропаганда залага пак на страха и дезинформацията.Насаждане на паника и омраза .Изкуствено подклаждани теми с цел объркване , отвличане вниманието .Склоняване в политиките на ЕС.С цел извличане изгода.Антиевропейски натиск и хвърляне вини на демократичното правителство.

157

по руска команда

преди 2 месеца

Копейките правят страх на простите хорица по команда от руското посолство!

156

Веселинъ 7112136860

преди 2 месеца

С коктейли Мо л.от.овъ смъртта е варварски мъчителна. Хвърлят се в краката на мохамеданите ,които се движат винаги на групи.Посе пуснете Български девойки да ги довършат с ритници и ножове. Млади Българие бъдете Герои на Света ако започнете това,което Ви казвам.Запопнете ли В БЪЛГАРИЯ ЩЕ ДОЙДАТЗА НАКОЛКО ЧАСА РОКЕРИ И ПОСТРАДАЛИ ОТ ИСЛЯМА ,КОИТОЕ ГИ КЪЛ.ЦАТ С *** НА НОЖОВЕТЕ.НИКАКЪВ СТРАХ ОТ ПОЛИЦИЯТА,ЗАЩОТО ТЯ НЕ Е БЪЛГАРСКА! ИСЛЯМСКИТЕ ВАМПИРИ ТРЯБВА ДА БЪДАТ ГОРЕНИ ДОЛУ РОБСТВОТО ! !