232

Шефрет

преди 2 месеца

Супер ще бъде геронтофила да изпрати войници в Укрия. ( Не че сега няма де) Ще ги оплождат яко по там преди да им ги върнат в сандъци.

231

Българин

преди 2 месеца

Днес руската армия пое пълен контрол над село Невелско и освен това вече практически успя да избие украинските военни от Первомайск, за който се водят военни действия от няколко месеца, предвид стратегическото разположение на населеното място.

230

Анонимен

преди 2 месеца

Бабите в автобуса обсъждаха украинското контра-отстъление. Говореха, че буксувало и било в посока към Киев.

229

Анонимен

преди 2 месеца

пускайте ги да идват напред азиатците и от двете страни ги сечете

228

САЩ пося смърт

преди 2 месеца

А ЕСЕС налива бензин в котела, където умират стотици хиляди. Няма как 15 млн. руснаци да станат англосаксонски роби, не се правете на неандерталци, няма как да сте толкова неграмотни, за да не знаете базови факти. Десетгодишната гражданска война я запали ЦРУ. Правото на самоопределение е основно човешко право. Щом 1/3 от украинското население се чувства руско и иска да си е с Русия, така да бъде. Другите 2/3, като толкова държат, да коленичат пред САЩ и точка. Нови граници и най-сетне мир

227

не бе точат лопатите

преди 2 месеца

След дъбок размисъл мисля че са спрели да точат лопатите - те нали нямаха оръжия (това е достоверна информация по време когато превзеха Бахмут) , но по последни данни произвеждат 3 пъти повече снаряди от САЩ и ЕС заедно. Не знам може да са спели да крадат перални или тоалетни (пак достоверна информация от предишни статии).Да ви имам скапаната пропаганда.

226

хахахха

преди 2 месеца

те руснаците са спрели да си починат малко, бе. не се раджайте ного! :D

225

Анонимен

преди 2 месеца

Посрайна сваля всички руски ракети с обектите за които са предназначени! Путин да се стяга и да унищожава по-бързо.

224

путин

преди 2 месеца

е УБИЕЦ

223

Йеииии браво

преди 2 месеца

И освен това ррволюционерите превзеха Белгород днеска ! Браво

222

Анонимен

преди 2 месеца

Факт 1.Над 2 години Киев не е превзет.2 години,не 2 седмици.Факт 2.Несравними военни показатели-техника,хора,самолети,оръжие,войници и въпреки това неоспорим факт 1.Факт 3.Какъв "умен и страхотен" човек трябва да си за да се радваш,че по-силният побеждава по-слабият.Този същият като види на улицата,че 5 човека бият 1 ще се радва и ще вика "смачкаха го"

221

Анонимен

преди 2 месеца

Ей не спря да люпиш глупости *** *** укропска,ще ви пусне оня лудия от Кремъл една локална ядрена бомба и повече няма да видите гнусните укропи,ръчкай още Пурко и скоро и теб ще те застигне

220

Анонимен

преди 2 месеца

Зелето пак е предозирало гъбите на закуска....те руснаците още не са почнали истинската офанзива бе вкиснал...

219

Анонимен

преди 2 месеца

Единствения премиер който милееше за страната и не крадеше стана обект на презокеански преврат - Жан Виденов,у за да даде България небето си за агресия срещу независима Сърбия в подкрепа на албанските сепаратисти. Съвпадението не е никак случайно. 97 инспирирана хиперинфлация ограбила българите 99 агресията на Бил срещу Сърбия.

218

До 203

преди 2 месеца

Не е превзето. Освободено е.

217

Анонимен

преди 2 месеца

Днес при Бахмут руснаците са завзели още 20 квадратни километра. цЕНЗУРАТА ПРОПУСКА И ТОЗИ ФАКТ.

216

Анонимен

преди 2 месеца

Неоколониализмът, в частност, е предоставянето на кредити и субсидии (чрез международни финансови организации) с цел подчиняване икономиката на страните, вмешателство във вътрешните им работи, организация на преврати и революции, подклаждане на национални разногласия, спекулации с понятието демокрация, права на човека, свобода на словото и военен натиск и интервенция.

215

Анонимен

преди 2 месеца

До Хисторичар И северна маседония

214

Хе-хе

преди 2 месеца

Друзята за момент си представиха как путлерастката армия превзема всичко наред, обаче отново получиха яко по мордата. Укро артилерията отново получава джепане и круши яко путиноорките. Да не говорим че Легиона, РДК и Батальон Сибир освовбождават вече населени места на блатните териотрии от нечестивата путинососка окупация. Теткино е свободно. Ура!

213

Анонимен

преди 2 месеца

До Анонимен 214 Как ще го върнат. Що африкански държави ще ги накупят по 10 000 долара парчето и един милион и триста хиляди в сметката на Зелю.