17

Анонимен

преди 2 месеца

както пропагандата създаде от комедийния образ образа на героя Зеленски. Само че Тито наистина е герой от войната сражавал се водил армия от 390 000 партизани. Не се е крил като комика.

16

Анонимен

преди 2 месеца

Дядо Онани бил вече в края на живота си. В последните си мигове извикал своите синове и внуци. - Деца мои, трябва да ви кажа нещо. Умря Тито, умря и титовизма. Умра Хитлер, умря и Хитлеризма. Умря Ленин, умря и ленинизма. Умря дядо Онани, умря и онани...- Нее, дядо, не умирай! - извикали синовете на дядо Онани.

15

Смях

преди 2 месеца

Друже Тито

14

До 81

преди 2 месеца

Юнак,къде ги научи тези ,,истини"бе млади момко? Доста не си в час

13

Анонимен

преди 2 месеца

Наричате югославски диктатор този, който по времето на социализма, разреши на милиони югославски граждани да работят в капиталистическа Европа.

12

Анонимен

преди 2 месеца

Западняците не искат голяма и силна държава на Балканите, защото се страхуват, че такава държава може да бъде проруска. Запада разбра, че Югославия не може да бъде унищожена икономически, както нас. Защото Югославия беше по-силна и независима от нас икономически. Затова им спретнаха война, защото нямаше друг начин да разрушат Югославия. Но и самите сърби и хървати с техния супер шовинизъм помогнаха на запада и започнаха с наслада да се колят един друг. Явно си е имало дрязги между тях.

11

Анонимен

преди 2 месеца

До Роза. Тва го кажи на "демократите". Те са по обожествяването.

10

Анонимен

преди 2 месеца

Евроджендеризма връща старите идоли. И Хитлер никой не го е харесвал, но на фона на другите е въвел някакъв ред. И Костя ще излети на следващите избори, просто защото другите са вредни, но това не означава, че го харесват, а че някой трябва да спре васално-колонийното мислене.

9

баба мара

преди 2 месеца

след воината тито им даде паспорти да пътуват и работят по света а ние за единсъбор вадехме граничен лист първите работници на запад бяха от сърбия последоидоха турците тито водеше неутрална политика беше и с брежнев и със западаимаше едно видео на остров бриони брежнев как танцува с иованка няма дазабравя музиката и танца на двамата такава красота

8

Анонимен

преди 2 месеца

Тито е бил троен агент по време на втората световна. Снасял е както на Хитлер, така и на руснаците и англичаните. Супер хлъзгав човек и хитрец. Тито е бил добър за сърбите и лош за нас, защото Тито е бил хиляда процента анти българин. Много е мразил българите и е направил много лоши неща на България. Факт е, че Югославия е била много силна и богата държава, с жизнен стандарт като на западна Германия. Били са много развита страна. Но и репресиите срещу българите са също факт.

7

Роза

преди 2 месеца

Нито един човек не трябва да се обожествява,защото има или е имал освен достойнства ,и човешки недостатъци като всички нас!И на свой ред ще отиде или вече е отишъл там,откъдето не се е върнал никой!

6

тъй де....

преди 2 месеца

Нормално, когато си живял добре по това време!Същото е и към Тато, нищо, че на "демократите" и ойроатлантиците, това няма да се хареса......

5

Факта е, че за

преди 2 месеца

разлика от повечето европейски клоуни, които участват в управлението, Тито е участвал в реални бойни действия, затова култа към личността му е бил толкова силен. САЩ затова и разбутаха Югославия, защото не може да има толкова голяма държава на балканите, която има потенциала да влияе на събитията в Европа. Сега остатъците от Югославия са в постоянна вражда помежду си и биват премазвани и унижавани по всевъзможни начини. Голяма файда видяха от демокрацията.

4

Анонимен

преди 2 месеца

Тито създаде един баланс и по- скоро увреди Сърбия във федерацията като отряза от нея и създаде Македония. Ако Македония беше останала в Сърбия сега нямаше да има и един македонец! Така, че донякъде сърбите имат основание да го разобличат сега. Странно, но нас ни обърнаха с хастара навън да си кажем агентите и досиетата, а в Македония и Сърбия такива процеси изобщо няма или са незабележими! Западът да не се чуди сега колко са вироглави македонците щото службите там са живи!

3

Пляс пляс

преди 2 месеца

До Анонимен 1 . Не така наредиха от Посолството

2

Анонимен

преди 2 месеца

Демонократите усещат, че режимът им е напълно изхабен и почват с пропагандата.

1

Анонимен

преди 2 месеца

Тва по къф случай ? Някаква годишнина ли ?