20

vs

преди 6 месеца

Аз не знам защо не му дадоха и тринадесетте награди! Явно през тази година е излязъл 1 филм! Аз Опенхаймер така и не можах да го догледам. Малко отнесен филм, а главния герой, все едно е на някакви силни опияти през целия филм!

19

Реалист

преди 6 месеца

Награден с Оскар или номиниран за Оскар означава, че филма не става за гледане.

18

L.

преди 6 месеца

Беше в списъка ми с филми, които не мисля да гледам. След наградите Оскар завинаги си остава там.

17

Ром"с

преди 6 месеца

Откакто дадоха Оскар на "Арго"(Техеран -79 на Бен Афлек спрях да ме интересува тоз Оскар ... .Тези награди станаха политкоректно шоу на американската пропаганда в последните години..скучно ,политкоректно шоу и несправедливо !

16

Анонимен

преди 6 месеца

Едва ли има някой, който да вярва, че филмите отразяват действителността. Американските са си пропаганда отвсякъде, а филмите от байтошово време съзнателно усилваха многократно негативните неща . Много смешно ми звучи гледайте стари филми, за да видите каква била действителността.

15

Факт

преди 6 месеца

Тези с оскарите са доста под нивото на соц.филмите от едно време. Само милионите вложени във филмите са много повече.

14

до 18-ти

преди 6 месеца

По-скоро е "награден с Оскар". Смислените сцени в него бяха съвсем малко. Пак беше направен като за американци.

13

???

преди 6 месеца

Филмът хубав ли е или е награден с Оскар?

12

Анонимен

преди 6 месеца

Гледайте соц филмите покрив,кит,топло и много други да разберете за какво зверско крадене от работно време и продукти става на въпрос,крадене като за последно такава беше и действителността тогава

11

Анонимен

преди 6 месеца

Не гледам филми

10

Анонимен

преди 6 месеца

От изброените нищо няма да гледам.

9

Фед Красивия

преди 6 месеца

Лично мнение,извън политиката.Dogman е филма за Оскар.Артиста в главната роля ,също.Опенхаймер 2 часа и кусур слушам,кой комунист,кой не,кой агент.Потресаваща загуба на време само за един хубаво заснет взрив.Иначе за Мариопул,по-добра реклама Русия не може и да иска,да заповядат сега в обновеният град...

8

Ди олд школа

преди 6 месеца

Истината е, че Опенхаймер е просто един не лош филм, нищо особено не е на фона на филмите, които до този момент са получавали оскари, да не го ворим колко качествени продукции не са получавали нищо, а са заслужавали, но просто е имало по-добри. Посредствеността, феминизмът, квотите за "различни" тотални убиха моя личен интерес към продукциите им. Не помня кога за последно гледах наистина качествен филм на кино, основно се залага на ефекти, светлини, 3D. Затова си гледам старите филми и мие кеф.

7

Анонимен

преди 6 месеца

Преди чаках оскарите с нетърпение и се вълнувах, защото имаше стойностни филми. След фиаското с расовите квоти и крайната политкоректност, много ми опротивяха и даже не ги отразявам. Бай дъ уей, тази година май няма много спечелили от малцинствата и току виж пак ревнали тия от БЛМ и гай дружинките.

6

Анонимен

преди 6 месеца

Интересно, ако в Холивуд поникне нЕкоя гъбка опенхаймерка дали ще им е толкова весело.

5

Анонимен

преди 6 месеца

Свърши ли най-после тая трагедия ?

4

Пурко

преди 6 месеца

Оскарите не са това, което бяха. Холивуд бълва все повече *** филми.

3

Анонимен

преди 6 месеца

Пак политкоректен филм Догодина направете филм за Путин и гарантирано ще обере всички награди. Други филми може въобще да не номинирате.

2

Човек

преди 6 месеца

До 2: Т.е. си огладнял сутринта и искаш да хапнеш това което е събрано по тоалетните като се изходихме!

1

Клаус Барби

преди 6 месеца

То пък оставаше ,,Барби" да обере оскарите.