56

ха-ха

преди 2 месеца

Както казваше един приятел на баща ми : "Стадното чувство , Ице ,не намаля с течение на времето , а напротив ..."

55

Анонимен

преди 2 месеца

До авторката: Местя го, бот. Но ти си купи тази смешна кола, за да полудеят всички по теб.

54

Мисля си ...

преди 2 месеца

Трабант - а беше по як :)

53

Теста Роса

преди 2 месеца

Като я видя тая кола между другите коли по улиците,и веднага се набива на очи.Ама много се набива на очи.Че е грозна,грозна е.Че е недоправена ,недоправена е.Но най-големият и косур е ,че изглежда като возило от ерата на ,,Седморката на Блейк".Много недоправа кола е това.Купуват я единствено хора които искат да правят впечатление.Един вид комплексари,ексхибиционисти,нарцисисти и други подобни ДНК грешки.

52

преди 2 месеца

Аборигените са рядкост, едва 3% от населението. Ако не вярваш отвори енциклопедия. А при теб 45% pимляни на всяка отбивка, като замръкняш ядеш шЪмaри, а по центъра ядеш хурки на ара6и. Ще има да си мечтаеш за 3% като тук. А скоро ще станат 60- 70%, И се чудя тия аборигени дето си се загрижил за тук, дали не е комплимент че можеш само си мечтаеш? Поздрави от най райското място на планетата, потапяй обявиха ти код к`фево...

51

Анонимен

преди 2 месеца

Не ни интересува,бе ***! Можеш да си мушнеш Ц-то у дуп.то и някой абориген да те врътне на кенгуруто си безвъзмездно.

50

Анонимен

преди 2 месеца

"Моделът кибертрък (cybertruck) - електрическа кола, изглежда като излязла от научнофантастичен роман"................Изглежда като нещо сътворено от кандидат-тенекеджия в долнопробен сервиз.

49

Алекс

преди 2 месеца

Само ТЕСЛА го може.Да продава автомобил за 100 000$,за който да се чака на опашка.

48

Анонимен

преди 2 месеца

Сигурно е лоша кола като Майбах и Ламборджини. Гледам хората предпочитат класики като Дачия Дъстър, VW Golf, BMW3, Шкода и Лада. Тия кибертръци в Пазарджик не съм ги виждал.

47

преди 2 месеца

Абе тука само разбирачи бе, това племе балканско ако беше толкоз умно нямаше да трябва аз от Ав$тралия да го информират че за тонажа на този камион в Европа се иска категория Ц. Не става с Б. И не отговаря на изискванията за безопасност! Всички форми трябва да имат заобляне. Защо "умните" 6ългаря да отговорят. Ако не се сетят, това е за разсейване на силата при сблъсък. За да има отбиване на траекторията. Заоблените форми са задължителни. А не щото не могат или не са се сетили да направят ръбати

46

Британски учЕн

преди 2 месеца

Не е лош, но за Европа определено не става. Вдъхновен е от ДеЛориън, когато тая спортна кола излиза на пазара е имало също такива противоречиви мнения за дизайна.

45

Ivek

преди 2 месеца

Това че е технически е последен писък е добре но наистина много грозна машина. Поне моето мнение че има много по-хубави на визия коли за тази цена на инвестиция.

44

Анонимен

преди 2 месеца

До Анонимен Е те тук е играла теслата . Дялали ,дялали и търсят льольовци за ,,най нестандартната ,,,

43

Никос

преди 2 месеца

Глупости. Никога не бих си купил автомобил на Мъск.

42

Анонимен

преди 2 месеца

на баба ми консервата за домати е по-красива и по-аеродинамична

41

Анонимен

преди 2 месеца

тест за интелигентност е това

40

Анонимен

преди 2 месеца

Кибертрък е камион така че камиони ли ще карат.

39

Анонимен

преди 2 месеца

До Анонимен 37 1989 имах 6 годишна вноска в Мототехника. Не дочаках.

38

Анонимен

преди 2 месеца

Опашки са се извили пред завода в Китай за тенекето.Ако и едно оръдие му сложите ще стане първият електрически танк със пробег 100 км.А ако го комплектовате със 4 коня може найстина да стане нещ уникално първата електрическа каруца със хибридно задвижване!!

37

Всъщност...

преди 2 месеца

До Анонимен . Половината му живот мина в гадния соц. Знам точно колко чакаха хората за кола . Сега живея в Сиатъл и аз като другите заблудени направих депозит за тоя пикап , както и много мои колеги. Повечето вече се отказаха а аз също ще го направя. Съвсем скоро... Тесла беше иновативна компания когато излизаха S и X моделите. Ама това беше много отдавна. В момента копаят дъното. Тройката беше истински провал. Тръка го чака същата съдба . Въпреки раздутата реклама която му правят в момента.