134

Анонимен

преди 2 месеца

94-а бяхме с аверите от махалата и се сбихме с едни от... Няма значение откъде и... Почина едното. Полицая дойде, видя, цъка цъка с език и ни каза да се разкараме и че ще оправи работата., щлто все пак... Българи сме! Ама от 2007-*** нататак, зашоч аха да забраняват, да забраняваш *** в СОБСТВЕНОТО СИ ЗАВЕДЕНИЕ, а за набити туристи на морето, задължително задържаха наши хора и взеха да ги гонят и от полицията... Ужас ужааааас!

133

Анонимен

преди 2 месеца

По последна информация двете групи са се познавали и са се били по битови причини. Друга група българи пък е нападнала арабски студенти, за да ги обере... Очаквам коментар от псевдо-патриотите..

132

Анонимен

преди 2 месеца

" Предлагам доброволчески патрули , организираме се се всяка вечер и си пазим кварталите" - Че те такива, задържат ...

131

Анонимен

преди 2 месеца

Де са патриотите, атакистите, воеводите, расатковците или те се репчат само разни женици в офиси и стюардеси в самолети? Предлагам доброволчески патрули , организираме се се всяка вечер и си пазим кварталите. Явно полицията е незаинтересованата за безопасността на хората...

130

Анонимен

преди 2 месеца

Ще дойде време да се молите да се върнат старите милиционери.

129

ДО 132

преди 2 месеца

До 132 . Това си е съвсем стара милиционелска дума . Правилно си я разтълкувал !

128

Анонимен

преди 2 месеца

"Профилактирани" нова дума за бити ли е?

127

Анонимен

преди 2 месеца

Скоро няма да има медии, където да пишете и да се жалвате. Ако им кажете нещо на въпреки ще е език на омразата. Полицията ще ги пази, както сега пази сианите. Това е държавна политика да оправим демографията с арабски гени. Питайте академика ви и Иванка дето се смееше като каза, че основен приоритет било демографския. Истински Шенген НЕ, на Австрия и Турция им трябва буферна територия за криминалните. Само въздушно капков, ама той е Безспорен успех:))))

126

Анонимен

преди 2 месеца

Те вкараха вълка в кошарата и сега "Олеле малеле, какво стана". Ами стана това, което се очакваше. Аз като ви говорих, че тия, дето ви ги пращат със самолетите от Австрия, ще ви ръгат с ножове и ще ви изнасилват жените, не ми вярвахте. Отнесени хора сте вие, ей. Отнесени от вятъра. Ама като почнат да ви бият и убиват по улиците, ще се сетите, че съм ви предупреждавал, ама ще е късно. Заслужихме си съдбата. Загубихме България. Трябва съд за Денков, който е подписал този договор с австрийците.

125

Анонимен

преди 2 месеца

Викайте жандармите на терен и да подпукат тези мигранти, трябва малко да им се натегнат чакрите, че ето народа взима нещата в свои ръце.

124

Анонимен

преди 2 месеца

Кой нападна? Бежанци от Украина, нали? Хохли с загубен мозък?

123

К1Д

преди 2 месеца

Който се намеси в противообществена проява-депортация , който не научи езика за 6 м и не си намери работа депортация. Няма да ставаме резервата на ЕС за криминални търтеи.

122

Решение

преди 2 месеца

Патрулките да ходят въоръжени със десантни автомати. Всяват респект и като ги употребят няколко пъти по свинете ще има ефект. Както е във Виена - въоръжени патрулки по улиците със автомати.

121

Анонимен

преди 2 месеца

Аз съм от Промяната и съм против мигрантите да нападат българи.

120

Мигри vs Агитки

преди 2 месеца

Само че не се казва кой-кого бие и кого са задържали.

119

Анонимен

преди 2 месеца

племето на девбелн дерибеевски и наглеца мутра от банкя и киру лаянарския връзкар ще се оправя с връзки както е свикнало некадърни връзкари нагла *** смрадлива българска

118

Протест

преди 2 месеца

Днес е протестът от 1830 часа пред МВР министерството в София срещу побоя и опита за изнасилване на българското 17 годишно момиче в центъра на София!

117

Шенген-бежанци

преди 2 месеца

Значи има проблем с нелегалните мигранти, които ни се връщат от Австрия по въздушния Шенген?Значи Денков излъга, че няма да има нови бежанци в България след споразумението?

116

Lina

преди 2 месеца

"невинните " те! Така е , по евро жендъристки стандарт правата са, както следва :)1 муджици !2. еднорози ( макар , че има спор за 1 - то място , според месеца. Юни минават на първо)3 . Зелени ( всякакви, някакви). Останалите са с права на ротация !

115

Жътва е

преди 2 месеца

Настана Златно време за фашистите на Варненския джоревец.