102

На Боко Чекмеджето

преди 2 месеца

Аре пепейци! Спартана ви чака на летището. Безплатен билет София - Киев . Там ще ви обуят, облекат и въоръжат. За Източния Фронт! Напред по стъпките на Бандера! И при него. Никой няма да плаче за вас!

101

Анонимен

преди 2 месеца

Киро просто има психичен проблем. Непрекъснато го доказва. А Лена от парапета, го бетонира в социалните мрежи. Наскоро тя писа, че Петков има проблем със словореда. Може да добавим и с букворуда, звукореда, реда на мисли...всичко, което дефинира глупостта.

100

Протест

преди 2 месеца

Утре от 1830 часа в София пред МВР министерството ще има протест стещу побоя от мигранти над 17 годишното момиче и приятеля й.

99

Анонимен

преди 2 месеца

Лвов не трябва да се дава на Полша, поляците ще решат, че те са победители. Тогава какво да се прави с Лвов - Лвов трябва да се даде на Словакия.

98

Анонимен

преди 2 месеца

Тия от ПП-ДБ са егати изметта . Болни мозъци .

97

Ай ся

преди 2 месеца

Ай ся, не се взимайте насериозно, какви мигранти по улиците на воняща София, и най-изпадналия афганистанец или африканец няма да дойде в жалката държавичка България.

96

Анонимен

преди 2 месеца

Как може, български политик да прави граматически грешки на български?! То и английският на Киро просто не е на завидно ниво, поне не, за курс в Харвард, с който се хвали. Шарлатанин.

95

Българин

преди 2 месеца

Трябва да се готвим за война! ДА!

94

Анонимен

преди 2 месеца

Франция се готви за пълномащабна война в Европа Politico. Френските войски се подготвят за военен конфликт на територията на европейския континент, съобщава изданието. Предполага се, че това ще бъде война с враг, който може да се сравни с Франция по огнева мощ. В центъра за бойна подготовка в Източна Франция войските се обучават в условия, максимално близки до това, което всъщност се случва на бойното поле. Участват всички видове войски, ученията обхващат площ от 120 квадратни километра.

93

Анонимен

преди 2 месеца

Заслугата за тълпите мигранти по улиците на София, които бият нашите деца е изцяло на двете партии ПП и ДБ!

92

Анонимен

преди 2 месеца

Великобритания никога няма да напусне ЕС, Британия е основоположник на ЕС и ключов играч, Великобритания никога няма да напусне ЕС, това са някакви абсолютни глyпости и безмислици.

91

Анонимен

преди 2 месеца

ЕС никога няма да се разпадне, ЕС е световен играч и най-богатият и технологизно развит съюз, ЕС никога няма да се разпадне, това са някакви абсолютни глyпости и безмислици.

90

Анонимен

преди 2 месеца

Киро просто кривата уста пак забъгва нещо, службите, та службите. Защо мълча, когато бе министър в първото служебно правителство на Радев, когато под ръководството на соцследователя Рашков, се извърши поголовна чистка в службите и бяха назначени баш ДС ченгета в тях? Сега напъва да назначи хора на ПП, все деца на комунисти в тях.

89

Анонимен

преди 2 месеца

НАТО няма да загуби в Украйна, и ЕС няма да се разпадне.

88

Споко

преди 2 месеца

Споко, В Украйна властите обявиха, че са планирали да обучат около 50 хиляди нови държавни служители за Крим. След победата над Русия при новия контранаступ 2.9, те ще заменят съществуващите управленци и всички руснаци ще бъдат депортирани оттам.

87

Анонимен

преди 2 месеца

Перва промяна Киро и Асен в затвора заизмами.

86

Анонимен

преди 2 месеца

А "момурондома", кога?

85

Анонимен

преди 2 месеца

Както и Калкутлиева забеляза, Киро просто има психични проблеми. Всичко, което е успял да направи е с помощтта на тъста си в Канада. Който сигурно ги е забелязал твърде късно. Женен на 20 години, с три деца, явно, по сметка.

84

Мда

преди 2 месеца

Тия глупости много се изтъркахаБас иска да смени службите с техни хора и регулаторите за да може да краде безмерно

83

Анонимен

преди 2 месеца

Киро просто кривата уста пак забъгва нещо, службите, та службите. Защо мълча, когато бе министър в първото служебно правителство на Радев, което под ръководството на соцследователя Рашков, се извърши поголовна чистка в службите и бяха назначени баш ДС ченгета в тях? Сега напъва да назначи хора на ПП, все деца на комунисти в тях.