287

Лили Барута

преди 2 месеца

М/у първата и втората световни войни в Балтийските държави е била голяма мизерия и наркотици....е сега връщат "часовника" назад

286

Щом

преди 2 месеца

мразят Русия, значи Русия е на прав път. Бой по фашистките кратуни!

285

Анонимен

преди 2 месеца

Точно така- алкохоликът е непредсказуем.....но само ако е пийнал.....докато проститутката си е *** -винаги си е непредсказуема , винаги ще ти врътне курвенския номер....

284

тая

преди 2 месеца

тая спомня ли си, че едно време се говореше така за евреите? Всяването на омраза срещу цяла нация си има име - фашизъм.

283

Анонимен

преди 2 месеца

От държава, наследник на свръх-индустриален световен гигант (СССР), която е докарана до там цялата ѝ икономика да е износ на природни богаства като някоя арабска или африканска държава... какво да очакваш? А и да не забравяме огромния износ на порноактриси и булки за богати западни и китайски чичовци. В това отношение Русия втора няма. Но те и булките нямат избор. Синовете народни измират по фронта, а буряти, узбеки и други новоправославни новославяни се наместват в Русия.

282

sev

преди 2 месеца

Много точно казано.

281

Анонимен

преди 2 месеца

И тоя пасквил 100 % е писан от жена .1 спри да хоикаш ,2 спри цигарите ,3 спри алкохола и сега кво стана що не правим секс =ми щот прогледнах .Честита ти менопауза гугутке.Хоикам да сверявам компаса,,пуша да преодолея стреса които ми причиняваш,пия за да не се стресирам като се събудя сутрин до теб ,спреш ли резултата е простата .Простотията човешка..

280

Анонимен

преди 2 месеца

Готова да го убие с поглед: СНИМКА на латвийската министър-председателка Силини с Орбан взриви мрежата

279

Анонимен

преди 2 месеца

Аиде да спрем да обсъждаме проблемите с малкия флаг,плеимеиката на никому неинтересна страна,с незначителна армия решила да дрънка глупости спрямо съседи те си -а те са я игнорирали -ниска летва е .И ся какво население ли да ви дадем ,въоръжение -*** вие имате воиска от музикаканти и готвачи,самочувствие ли ми вие сте рибешка нация и то незначителна.Сори мадам ама платения секс е по евтин

278

Анонимен

преди 2 месеца

Жена-истерия, Силина. Хайде по-леко с истерията, че не ти отива на подутите пръсти. Тия торбички под очите да не са от алкохол?

277

Анонимен

преди 2 месеца

Ми то си е така - медвед и компания - алкохолики.

276

Анонимен

преди 2 месеца

В Прибалтика, хората са руснаци и роднини с руснаците, такива като тебе, залагащи на русофобията и всяващи омраза, разкъсвайки семействата , носят само злини за собственото си население, че и мизерия!

275

Наблюдател

преди 2 месеца

Примитивна ТроЛлска полюция се лее.в.п.омишлени количества! Никой не иска да си има нещо общо с Империята на Zлото! И така е от Финландия, през Балтика, до ...Средна Азия! *** са като прокажени! Всеки се пази от тях!

274

Анонимен

преди 2 месеца

Латвия - 1.89 милиона население. Много е важно да им чуем мнението...

273

Анонимен

преди 2 месеца

До bbb, Откакто Латвия е извън Русия, това се превърна в най-бедната държава в Европа, оцеляваха, благодарение на Русия и също на Белорусия от където си пазаряха по-евтино, сега като им наложиха русофобия и ограничиха правата, мизерстват. Не им стига това, ами и сега и гражданите им тероризират, заради развихрилата се русофобия! Нали разбирате, че тези са роднини с руснаците и част от роднините им са в Русия и прекъсването на връзките им е трагедия?

272

bbb

преди 2 месеца

Латвия има-.няма 2 млн. души, тези що не си налягат парцалите, ами се тикат между шамарите?

271

Анонимен

преди 2 месеца

лека жена,от най-долен тип

270

Анонимен

преди 2 месеца

Тази прилича на амортизирана ***,в балтийските републики жените са много леки

269

Анонимен

преди 2 месеца

Учудвам се на наглостта на балтийските джуджета. Самонадеяността, с която ръсят обиди срещу Русия за щяло и нещяло е направо самоубийствена. Ние поне нямаме обща граница с руснаците, но те? Не знам как си мислят, че ще им се размине.

268

Мадам

преди 2 месеца

Тази е лоялна към сводниците си от МИ 6