9

Галя от EmbassyTO

преди 2 месеца

Тази максрон нали щеше да ходи на война.

8

Анонимен

преди 2 месеца

Болни мозъци са откраднали труда ни, парите ни, свободата ни, всичко, и се гаврят с нормалните хора, с мнозинството, презират ни и ни правят на маймуни, отврати!

7

Неговата е лесна

преди 2 месеца

Лесна е неговата. На 14 годишен сгоден за майка си, а на 25 женен за нея. Как няма да мрази децата и ще иска да има деца, той подсъзнателно вижда в тях своя конкуренция за Брижитчето, защото сигурно и те ще искат да направят с майка си същото каквото той е направил и прави с нея всяка вечер в спалнята в Елисейския дворец .

6

Анонимен

преди 2 месеца

Франция е велика страна! Не е като пропадналата ни България.

5

Анонимен

преди 2 месеца

Пеерасите управляват света. Навсякъде са, в политиката, в бордовете на най-големите компании. След години ще се учи за тях в учебниците по история.

4

История

преди 2 месеца

На моят дядо сестра едно време мъжът й много я е тормозел, изневерявал и тя не искала да му ражда повече деца, била бременна с второ бебе. Търсила начин да го махне, защото в ония години не са познавали медицински техники, това е било началото на 50-те. И някоя жена в селото й дала акъл да наситни стъкло и да го изпие с вода. Тя стрила стъкло и починала от кръвоизлив. Дядо вика, всичките й вътрешности се срязаха.

3

Анонимен

преди 2 месеца

Решихте ли важните въпроси с пластмасовите сламки и задължителното отваряне на шофьорската врата с дясната ръка?

2

с тия глупости

преди 2 месеца

по медиите срещу Русия явно ще пометне.

1

Анонимен

преди 2 месеца

Самия Макрон е рожба на неуспешен аборт.