90

Анонимен

преди 2 месеца

На протест пред Австрийското посолство!

89

Анонимен

преди 2 месеца

Мигрантите трябва да са настанени в общежития от затворен тип. Да не могат да излизат навън. Да не им се дават пари кеш, а във вид на дрехи и храна. Никъде не пише, че са свободни са се движат където си искат. Ако са навън, крадат, разпространяват дрога...нарушават реда. Ако не им харесва, могат да напуснат България.

88

Анонимен

преди 2 месеца

Защо разни не цивилизовани чуждоземци се разхождат свободно из страната ни и в центъра на столицата!? Крайно време е да бъдат изгонени по родните си места. Нямат работа в страната ни!

87

Анонимен

преди 2 месеца

Единственото, което остава е да почне профилактика на арабите-бежанци.

86

Анонимен

преди 2 месеца

Нищо няма ни в пик както някой по надолу каза, ни никъде. Явно новината е неудобна, звънят едни телефони и статиите падат.

85

Анонимен

преди 2 месеца

в Германия не е желателно да излизаш нощем извън дома,много тъмни субекти с ножове се подвизават

84

Гошо

преди 2 месеца

Продължавайте да си мислите че мечкате ще играе само в двора на съседа.Българина трябва да преживее нещо лично и той лично да пострада че да му се налее с кръв окото.Тогава доказали сме по-страшни от нас няма.Ако тва ще ви събуди,то ви пожелавам да страдате лично.

83

Аз

преди 2 месеца

Шенген ли бе да го опишеш?!?!?!?!

82

Конфуций

преди 2 месеца

Сега в случая от МВР трябва да има акция - всички араби да се привикат за проверка - строй се преброй се, просто да си загубят един ден във висене по опашки и даване на обяснения. Така след няколко инцидента арабите сами ще започнат да се самоконтролират.

81

Кремена

преди 2 месеца

Бях там! За нула време се появиха над 10 араби и пребиха двете момчета. Момичето пишеше. Всичко е тръгнало от това че някакъв арабин е опипал момичето по задните части докато са чакали на светофара и гаджето и и приятеля му са му направили забележка или са го блъснали, не знам точно. Всичко стана за секунди. Чух крясъци к това ми привлече вниманието За наш срам нито един български мъж не се намеси. Гледваха като телета.

80

Ана

преди 2 месеца

До 77 - самър чайлдката. Не "звучат" на обгрижени? Но надеждата остава. Може пък боцко и шиши да не приберат парите за тяхната издръжка. Възможно е . май

79

Прах в Очите

преди 2 месеца

От няколко месеца се говори че ЕС се опитва да приложи така наречения план Руанда на Великобритания, при който незаконните мигранти в УК се експулсират в Руанда (Африка). Е успяли са го приложат, ние сме в случая европейските африканци, бунището на запада за органични oтпaдъцци. Благодарение на амебата Денков. И какво имаме в замяна - "обещание" за Шенген.

78

Анонимен

преди 2 месеца

Ако някой се чуди клипчето го има в ПИК. 11 араби бият 4 български деца в центъра на столицата - на Витошка! И естествено МВР не са разбрали.

77

Анонимен

преди 2 месеца

До Ана ---- приеми го така - България е последната спирка на гостите. Европа ще се грижи те да не могат да се върнат обратно там, от където ни ги пращат. А тараамбуките да тръгнат да се прибират "вкъщи" не знам как го виждаш.. надали там някой ще им дава пари да си драпат мааа...рите по цял ден. Спасението е в наши ръце и дано само ефрожендаарите да са осъзнали реалната ситуация и да не ни се мешат с измислените им ценности и либерализъм!

76

Алфи

преди 2 месеца

Защо не ги пуснете у вас си , управляващи , нали са ви скъпи. Вземете си ги. Да ви бият вас, защо българските деца ?

75

Анонимен

преди 2 месеца

До Ана "в България да чакат издръжка от държавата е по - добре да си се върнат у дома" ----------- ooooh sweet summer child, ако до сега не си разбрал, че на България е отредена ролята на европейски кл...зет по-добре се хвърли от някъде високо! Първо - тука идват фортекс да пазят границите, вкл. сръбската и румънската.. познай в коя точно посока ще я пязят. Второ - за да намалят работата на фортекс, тук ще заработят нпо-та да обгрижват гостите за да им намалят желанието да си ходят.

74

Анонимен

преди 2 месеца

*** ано беше обратното малееее, лееле... Расизъмът в България, какви сме нетолернатни, което беило мнооого лошо...

73

Къде е Динку с АТВ

преди 2 месеца

Динку , къде си , на кой ни остави ?

72

Ана

преди 2 месеца

Така добре се бият тези муджи, от какво да са избягали толкова . Нищо не може да им се опре. Най - вероятно са тръгнали на " европейска издръжка". Евро жендарята ще ги издържат и ще работят , те ще се алах акбарстват и взривяват. Само едно куца - в България да чакат издръжка от държавата е по - добре да си се върнат у дома.

71

Анонимен

преди 2 месеца

До Маджо вика Румен "МВР не работи. Народа пак трябва да разчита на Levski Sofia Ultras за справедливост..." ------------ ахахахахахаха тия наркоомани са прекалено заети да крякат слава хохаина.