97

Радослав

преди 6 месеца

До 100: точно защото имат политици в затворите ще се оправят, бавно и трудно, но ще се оправят. А ние като нямаме ни един политик в затвора ще си затъваме все повече!

96

А бре, MAЛOYMHИ МИ

преди 6 месеца

ПPOCPЪБCKИ ИДИOTE, как пък Османските суптани, в продължение на повече от 500 години, не успяха да намерят и един "МАКЕДОНЕЦ", дето да им плати данък? Та дори и любимите ви "сърбе", до август 1944 год. не ви пишеха "македонци", ами българи! Като как така Сталин, за една ношщ ви създаде?

95

Анонимен

преди 6 месеца

БЪЛГАРСКОТО мнозинство в македония е факт.

94

Българските окраинци

преди 6 месеца

Имат вече пример.

93

Чоко

преди 6 месеца

Този е като навита пружинка. Каквото му кажат от Белград и той го повтаря като папагал.Но причината си е в нас. Ние допускаме тази гавра от страна на Сърбия. Трябва решително да откажем Сърбия от ЕС . Така или иначе Западните покрайнени са ни отнети от държава, която не съществува вече. Трябва да ни ги върнат и да платят огровни репарации за ползването на тези земи.

92

Мара Бунева

преди 6 месеца

Пендаровски и всичките пендаровци още се надяват на господарите си от Белград и Москва. Само че този път Сърбия няма никакви съюзници в Европа. Кървавият край на нескопосания югославски проект накара дори Франция да изостави своето балканско недоносче. А комичните напъни на пендаровците да повтарят до припадък югосръбските лъжи не трогват никого. Всички му казаха ясно: или изпълняваш договора от 2017-та, или забравяш за ЕС!

91

Анонимен

преди 6 месеца

До Веселинъ 7112136860 Да ахаааа, всичко е дошло от вас, манипулатори?! Айде бе! "Пендар" е българска дума и означава златна монета, такива големи златни монети, са били използвали в миналото у нас за разплащателно средство или за женска украса! От там идва и името му на Пендаровски, от пендар. А що се отнася до македонците , те са българските украинци и те са българи произход, а изказванията им, отдавна предизвикват само смях!

90

Дам...

преди 6 месеца

Две са основните грешки на нашите управляващи към тези наглеци! Първо, че ги признахме преди всички и второ, че им свалихме под натиск на франсето ветото. Даже навремето дето им подарихме и танкове също беше груба грешка. Ама казано е, храни маке, да те лае после!

89

Анонимен

преди 6 месеца

Трябва да приемем 27 малцинства отЕС така е в ЕС. И още ще дойдат след Шенген от Турция, Афганистан, Мозамбик и тн и тн Но така е в ЕС.

88

Анонимен

преди 6 месеца

Явно и там посолството е вършило работа. Мръсниците готвят македонците за следващите украинци, които да решат, че съседите им са най-големия им възможен враг...Както каза Путин преди няколко дена - След разпадането на соц лагера, САЩ са станали единствените лидери на света, но сегашната ситуация говори, че те не са се справили с това лидерство. Сигурно имаше предвид серията от цветни революции и войни които са се случили под тяхна диктовка.

87

МОМЕНТ,БЕЕЕЕ,!

преди 6 месеца

МЛЪКНИ МААААА!!!

86

Анонимен

преди 6 месеца

ДОБРЕ ДОШЛИ във ВИРТУАЛНИЯ ХОТЕЛ "МАКЕДОНИЯ" собственик и управител Негово Височайще Благородие - Сръбския Граф ПЕНДАРОВСКИ - ПЕНДЕРУНГЕР. Ако искате да усетите какво Ви очаква при нас моля елате. На входа на хотела ще ви посрешне любезната г-жа Агнеса Руси, която ще ви пожелае приятна седмица. Влизайки във фоайето ви съветваме, непременно да се представите първо на нашите достолепни бодигардове на ВМПО и ДПМНЕ, които ще се грижат за вашето /относително/ спокойствие при нас.

85

Анти македония

преди 6 месеца

Хора тези същества от 3тия свят ни палят националното знаме в центъра на столицата си ,а ние им даваме евровизи ,учим ги и подкрепяме за европа. Това е един измикярски народ . Те са същински предатели. затова най добре ще е да си затворим границата и да ги изолираме и оставим на шиптърите

84

Анонимен

преди 6 месеца

Тази политика на макетата се насъсква усилено от Белград и т.н.

83

Радослав

преди 6 месеца

Може да са напълно грешни в историята си, може всички да го знаят, но ще се продадат на цена която им изнася, а не като нашите да разписват каквото им се даде в ръцете и да останем с пръст в устата! Гърците знаят как да се продават, Румънците се стегнаха и вече ние ги гледаме като недостижим стандарт, Албанците ще ни направят диви и щастливи като влязат в ЕС, а ние само ще стоим и ще си мечтаем за светлото бъдеще! Добре, че Македония е останала отделна, че поне част от българите да живеят добре!

82

Радослав

преди 6 месеца

Най жалкото в цялата история е, че Северна Македония има политици, а ние имаме клоуни! Ще ги приемат в ЕС, скоро ще ни задминат по всички критерии и ще превърнат всички обиди по наш адрес в реалност, ще станем най западналата държава в Европа, защото политиците в Македония мислят за тяхната изгода, за тяхната политика и далавера, а не като нашите подмазващи! Може 20 години да им отнеме, но ще влязат с по добри условия от нас, в по добро състояние и ще ни задминат както Румъния ни задмина!

81

Анонимен

преди 6 месеца

93 Той не мисли-северномакедонец.

80

нормално

преди 6 месеца

иска да издейства не вписване на българите като държавно основателен народ на македония, затова си измисля малцинства в българия, но не е наясно че малцинство може да има там където е било БГ територия ние не сме се разширявали а сме се свивали така че у нас няма територия на никоя държава и съответно няма малцинства, явно не е наясно с науката и със законите в евопра

79

Анонимен

преди 6 месеца

Привикайте македонския посланик за обяснение, а външно министерство да излезе с протестна нота. Нека родните депутати повдигнат въпроса в ЕП, сезирайте и Европейската комисия. Размърдайте се малко, стига чакахте Брюксел, Путин или извънземните да ви защитават интересите!!!

78

Не знам

преди 6 месеца

Какво мисли че постига така