35

ПП ПравителствоПадна

преди 2 месеца

да ви кажа, Боку ми се види доста ИзНервен - май ще има Избори!

34

Уенчету

преди 2 месеца

Цега ще ви кажа Кой ми направи Бебето!

33

Помнещ

преди 2 месеца

Този Индивид,през цялото Му Мутренско " управление" през целите 12 г.Опоненти за " властта" му тогава бяха БСП! То що обиди и излияния изрече срещу тях,само и само да надъха елементарният си електорат да го подкрепя! Нещо да сте чули за БСП? Не! Защото той Насочи Злобата си срещу Тези които Му взеха " Властта"! ПП и ДБ! Днес те са му " Враговете"!Този индивид му е време да си ходи! Години скача във властта от пост на пост,и няма Напредване Братче! Ами Ходи си вече бре човек! България ще я Има и

32

Кировистичен Кокорчи

преди 2 месеца

Ние ще ви командваме, плебеи! Посолството ни крепи! И ще работите за Нас, роби!

31

Анонимен

преди 2 месеца

махайте ококорения ***, рядко срещан некадърник е. става само спецата да го мандръса.

30

Василев

преди 2 месеца

Парата играе и за всички в управлението има кинти, а за селяните прости един долнопробен театър и студена водичка!!!Агент Норма Бъфет!ЦРУ!!!

29

Бaй Kypти

преди 2 месеца

Haй-yбaвa e тa'a npeceчнa тoчka geтo Crлoбявa gвa napaneтa, нaли Kиpчo?

28

Анонимен

преди 2 месеца

Тест за наркотици за Просто Киро и всички от ППДБ, ако е възможно изненадващ!

27

Радослав

преди 2 месеца

9 месеца имаха и те си бъркаха по дупките, сега за 7 дена ще намерели общи схеми! Абе некадърници, къде спахте тия 9 месеца, че не се договорихте? Нямат мозък да се разберат за нещо което те самите са предложили да стане след половин година, а се натискат да са на постове на които се взимат решения които оказват влияние десетилетия напред! За нищо не ставате!

26

Анонимен

преди 2 месеца

Вече и открито си го казват,ролемия им страх е референдум за ЕС,защото знаят резултата.Да не се забравя,за НАТО и ЕС не е питан народа,незаконно ни набутаха вътре.

25

Някой си

преди 2 месеца

Пазарлъци и само Пазарлъци между тези 2 " партии" откраднали властта в РБ! Нищо друго Не вижда Българи се! И Едни Нови Парламентарни Избори са най Коректното в този момент! -:) Избори Веднага!!!

24

Наблюдател

преди 2 месеца

Тези политически льохмани - Про100 Киро, Боко, Кокорчо, Гном, Бойкикев, някакъв Мирчев ( нискочел пудел) , Гном, Лорери, Парапетки и още , и още ... , насадиха в България кризи след кризи, обедняване и изпадане в изолация! Това са новите народни изедници - скъпотията расте ежечасно !!! Какво прави суверенът ? Ами, бърка си в носа ! А скоро ще пита : "Къде са ми спестените парички ? " Честита промяна , народе!

23

Анонимен

преди 2 месеца

22 Какъвто Киро просто, такава и пиарката му. Сигурно, може да се мине и без мнението й.

22

Анонимен

преди 2 месеца

Севи пи ар е най умна

21

Соня

преди 2 месеца

Диана,Дамянова пръщиш от акъла като беше пиарка на ПП и ДБ що не ги научи да не са толкова нагли,нафукани, лъжци и алчни за власт а?

20

Зозо

преди 2 месеца

В събота Боко праща жените с ултиматум към Киро: "Клякай и го нaлaпaй!" Иначе избори и Росен Желязков служебен премиер :))))))))))))))))) Хахаааа, скоро такъв сеир не съм гледал :))))))))))) ППДБ-тата в ступор.

19

Анонимен

преди 2 месеца

пресечната точка е кражни и лично облагодетелстване, и не се притеснявайте ще се разберат, ще разделат баницата, просто ни разиграват дежурния цирк, видиш ли хич не се харесваме ама в името на народа............ ти да видиш:)

18

Samo minavam

преди 2 месеца

Дон Боко, ще ги бръмчи с 200. Кирцата ще клекне. Много добре знае, че това му е последно. Колкото открадне. На Ицата и на него му хареса, но с ку... в ду....., трудно се изпуска компресията. Власт, какво да се прави, изискват се жертви

17

Хванаха ДеБето

преди 2 месеца

С матеряла няма пица с кристали

16

Анонимен

преди 2 месеца

Ако допуснем тиквата отново да ни клати,значи не сме народ,а м..ша,както е казал поета.