636

СС

преди 2 месеца

Тази нацистка в качеството си на каква определя партии с хиляди поддръжници като демагози?Да си зададе въпроса защо възникнаха тези партии и защо печелят все повече поддръжници? И как да разбираме изказването: "ЕНП няма да позволи това да се случи, ще фалшифицират вота ли, какво? Очевидно тази не зачита вота на хиляди европейци, които ще гласуват за тези партии! Това ли е демокрацията на Европа, А! Е ми само заради това ще гласувам за Възраждане!!!

635

Анонимен

преди 2 месеца

Упсала ти си за затвора с твоите престъпления с ваксините.Как не те е срам да се държиш като диктатор?

634

КРИТИЧНАТА ВЪЗРАСТ

преди 2 месеца

НЕ ПРОЩАВА НА НИКОЯ

633

Анонимен

преди 2 месеца

Вече пуснаха видео къде са намислили да бъде следващата война или по точно две войни, те няма да са в Европа, нито в Русия, дано не се случи, но някой трябва да спре тази необуздана агресия и човешки трагедии!

632

Беселина

преди 2 месеца

В същата съдебна зала Ви чакат и Вас, госпожо фон дер Лайен, за корупция, за съучастие в убийства и за пропаганда на неофашизъм!

631

Анонимен

преди 2 месеца

"Тя коментира, че Русия е разрушила болници и детски градини, но не може да разруши мечтата за свободна и просперираща Украйна, която заема своето място на картата на Европа." , сериозно? *** да видиш как населението в Украйна от десет години чакат руснаците да ги освободят от олигархата и нацистите и плачат, не само това, но самите местни хора и местното население, воюват срещу Киевската власт отдавна, не я искат и живеят в страх!

630

Анонимен

преди 2 месеца

"Тук, у дома, приятелите на Путин се опитват да пренаписват историята.", сериозно, ли? А кой събаря паметници, чупи паметни плочи, слага плочи с имена на нацистки престъпници, представяйки ги уж за "патриоти" и реже паметници по тъмното, като бандит, за да не ги види населението какви ги вършат?

629

Ще стане

преди 2 месеца

До LargoКогато светът се надигне срещу това ало, извиращо от ада.

628

хм

преди 2 месеца

Милата. Пряк потомък на нацисти, отговорни за смъртта на милиони невинни хора, а тръгнала да говори за ада. Няма начин някой от нейните дядовци, чичовци и т.н. да не е бил пряк участник в събитията по време на ВСВ. Хайде малко по-смирено. Поне да се вижда, че търсят решение на проблема и спиране на войната, а те само лозунги и наливане на масло в огъня.

627

гост

преди 2 месеца

Уоу,това се казва цинизъм от най - висша степен.....Това не е ли съществото,което е начело на ЕС,чиято сграда прилича досущ на Вавилон,това не е ли тази същата мазна лицемерка "договорила " вакса за милиарди,които които не само,че не са полезни,но всяка колония от ЕС трябваше да закупи?....А само това ако е.....

626

Има, така е

преди 2 месеца

Но очаква теб, в комплект с доставчика ти на отрови за света.

625

Ееех

преди 2 месеца

Тази госпожа че не е добре с главата, то се вижда отдалеч! Защо всички като нея откачалки не се сещат, че бомбардировките срещу Нацистка Украйна водят до две-три жертви или само до няколко ранени??? А защо е така? Защото руснаците смятат, че воюват срещу свойте братя! Ако бяха на местото на руснаците сащ, всичко щеше да бъде разрушено и стотици хиляди жертви!??

624

Не съм баба Ванга но

преди 2 месеца

Сигурен съм, че стрина Урсула няма да я допуснат в ада. Дяволите не биха паднали толкоз ниско.

623

Herr Флик

преди 2 месеца

Аз, Хер Флик заповядвам на теб Урсула незабавно да се явите в Ада - трети кръг, девети казан за Гестапо. Ще ви дам инструкции как да подготвим посрещането на Путин, лидера на нашите омразни руснаци. Заповядвам ви да подготвите някакъв нелеп инцидент и да идвате до края на Март.

622

Тая сган

преди 2 месеца

Която псу*"'ва Европа се храни с Европейски пари. Ментета като Възраждане ще гризат дървото яко

621

Зла свекърва

преди 2 месеца

Положително е, че европейският елит започва да осъзнава, че не са крайна инстанция в този свят, че има Господ и Съд, на който Той ще претегля човешките дела, че има ад и рай. Путин, както я кара, върви стремглаво към ада и завлича след себе си и цялата си страна, защото в Русия не остана праведен глас, не остана почти никой, който да не е заразен от омраза и желание да пролива кръв.Но и европейците има за какво да се замислят, че и те натвориха много глупости през последните десетилетия.

620

Кон

преди 2 месеца

Тази изрича само лозунги, без взаимовръзка, често противоречащи си, невъзможни за изпълнение. Но прави вятър, добро впечатление и времето си тече, а тя си прибира заплатата. Лошото е, че трябват реални политици, да спрат войната, да не ни въвлекат в нея. Тази например не може да си представи такива неща.

619

Наглост

преди 2 месеца

Със сигурност има грехове Путин.Ама по-добре се погрижи за своите , изпотрови народа със задължителни ваксини и поддържаш избиването на палестинците.И това е само което се вижда колко ли други имаш...

618

non-player character

преди 2 месеца

Е те такива безмозъчни като назначените днес за елит ги наричат NPC. Тая е блестящ пример!

617

хахахахаааа.........

преди 2 месеца

До Гоце......100%